Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Rickard Engfors

En välbekant omslagstant

Rickard Engfors - 13 Aug 11 kl. 01:05

Kolla vad jag fick med posten idag! Ett ex av Amelias Pride-nummer med en välbekant tant på omslaget. Jag. Missade tidningen när den fanns i butik så detta var en trevlig överraskning. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Klart: Han blir ny GM i Skellefteå AIK

Nyhetspressen - 13 Feb 19 kl. 14:07

Den före detta Björklöven och Skellefteå AIK-spelaren tar över som ny General Manager i Skellefteå AIK. Spelaren det handlar om är Erik Forssell. Ett välbekant namn på den västerbottniska ishockeyscenen med flera säsonger bakom sig i både Björklöven och sedan Skellefteå AIK.

Våldtog nioåring minst 40 gånger

Nyhetspressen - 21 Jun 18 kl. 20:04

På hemorten var mannen i 30-årsåldern en välbekant småbarnspappa och idrottsledare.Ingen visste att han i fem års tid utsatte en flicka för sexövergrepp – från det att hon var nio år gammal. Mannen erkänner det mesta och döms till elva års fängelse..

Välbekant kvartett satsar på smörrebröd i Malmö – öppnar på Triangeln

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 18:00

Titti Qvarnström, Martin Walfisz, Björn Almér och Yallatrappan bakom The Smørrebrød Company..

Varningen: Kan tvingas föda under galan i kväll

Nyhetspressen - 20 Nov 17 kl. 08:12

Det finns mycket att fira inom svensk fotboll efter den här hösten. Ett sensationellt VM-kval är bara toppen på isberget.Anna Brolin är en välbekant värd för Fotbollsgalan, men i år gör hon det gravid i åttonde månaden.

Kina byggde en kopia av Sigtuna – så gick det sen

Nyhetspressen - 20 Jan 17 kl. 10:30

Kolla in staden på bilderna. Visst ser det väldigt välbekant och svenskt ut? Men staden ligger på andra sidan jordklotet..

Bergh säger något om Malmö i dag

Nyhetspressen - 15 Jan 17 kl. 10:00

ERWP.fif(0)I Jonas Berghs diktsamling Jag letar efter halsband gestaltas ett för många välbekant Malmö. Kvällsdopp på Ribban, cykla hem i motvind med blöta badkläder på pakethållaren.

50 år präglade av konstverk

Nyhetspressen - 14 Jan 17 kl. 18:30

I 50 år har Galleri Kråkeslätt funnits i den gamla korsvirkesgården utanför Bromölla. Välbekant för konstintresserade, obekant för många. "Sett till antalet konstverk är vi såvitt jag vet störst i landet", säger Per Åbom, som tillsammans med sin bror Lars driver galleriet..

Martin Gelin: Republikanernas inbördeskrig kommer att fortsätta

Nyhetspressen - 02 Feb 16 kl. 06:27

I en valkampanj där ingenting har varit sig likt började nomineringsmötet i Iowa på ett välbekant sätt..

Katten försvann för tio år sen – hittades igen

Nyhetspressen - 13 Jan 16 kl. 02:09

Katten Sessan försvann en dag från sitt hem i Falun. Johanna Holmbom, 24, kunde knappt tro sina ögon när hon fick se en välbekant kisse ligga på en kudde på soptippen - tio år senare! Men visst, det var Sessan..

Bekräftar: Han är på läkarundersökning hos Arsenal

Sportbladets SillySeason - 29 Dec 15 kl. 19:11

Nu är vi nära, riktigt nära. Basel-mittfältaren Mohamed Elneny är i London för att genomgå en läkarundersökning med Arsenal, avslöjar Egyptens assisterande förbundskapten Dia El Sayed, som är välbekant med Elneny från tiden i U20-landslaget. Uppgifterna får betraktas som trovärdiga; Mohamed Elneny har tidigare själv bekräftat att han kommer skriva...


Fler inlägg från Rickard Engfors

Om massmordsideal och rövknullande ryska bögar på mittfältet

Rickard Engfors - 14 Aug 13 kl. 02:12

Att Putin är en jubelidiot är ingen nyhet. Rysslands systematiska förtryck av hbt-personer har fått stor uppmärksamhet de senaste veckorna. Nu ger sig ytterligare en rysk makthavare in i matchen.

Viloläge på Västkusten

Rickard Engfors - 12 Aug 13 kl. 14:21

Ligger i en hotellsäng på Gothia Towers i Göteborg och gör ingenting. Ingenting alls. Och det känns för ovanlighetens skull helt rätt.

Tårögd i tufft sällskap

Rickard Engfors - 02 Aug 13 kl. 20:35

Har precis hängt med några av landets tuffaste människor. Nätverket ”Stolta föräldrar till homo-bi-transbarn” är hjältar. Varje år står dessa fantastiska människor för ett av paradens finaste och mest bejublade inslag.

Stolthet!

Rickard Engfors - 02 Aug 13 kl. 15:01

Jag är stolt. Så obeskrivligt stolt. Det är jag alltid i Pride-tider.

Kärlek är starkare än homofobi

Rickard Engfors - 23 Jul 13 kl. 15:28

Tydligen står det ”kärlek är starkare än homofobi” på den här skylten. Bilden är tagen i Ryssland. Såhär en vecka innan Stockholm Pride drar igång känns det viktigt att tänka på varför festivalen arrangeras.

Mysteriet med Marianne

Rickard Engfors - 14 Jul 13 kl. 12:09

Passerade en rolig lapp som satt på ett staket vid en av kolonilotterna nere vid Eriksdalsbadet igår kväll… ”Till salu!” Okej. ”Marianne ingår!

Polaren Per, promenad, plaskande, pizza och Piggelin

Rickard Engfors - 13 Jul 13 kl. 21:50

Visst är livet mycket roligare dagar som denna? Fint väder gör mig lycklig. Strålande solsken gör mig varm inombords.

En känslomässig bergochdalbana fylld av både skratt och tårar

Rickard Engfors - 09 Jul 13 kl. 08:52

Norge er akkurat kjempegreit! Ja, Norge är kanon. Min norska däremot… Låt oss säga att den lämnar en del att önska.

Definitivt ingen Främling i Norge

Rickard Engfors - 08 Jul 13 kl. 17:19

Saknar ord efter vistelsen i Norge. Är galet slut fysiskt men befinner mig i ett mentalt lyckorus. Hur kan man göra annat när detta är vad vi upplevt varje kväll… Den norska publiken är fantastisk.

Lyxtillvaro i vintagetröjor

Rickard Engfors - 30 Jun 13 kl. 21:04

Snacka om att vara lyckligt lottad. Dagar som denna går det verkligen inte att klaga över livet. Sitter just nu och njuter av tillvaron på en uteservering i vackra Tønsberg.

Husbilsturné

Rickard Engfors - 30 Jun 13 kl. 02:03

Jag befinner mig mitt i ett äventyr kära bloggvänner. Har precis packat in lådor med glamourösa outfits i husbilen och nu rullar vi väster ut. Och det är ingen främling som sitter bakom ratten.

Lite kredd till mig själv…

Rickard Engfors - 26 Jun 13 kl. 12:06

För några dagar sedan slog det mig att jag inte varit hos min psykolog på evigheter. När jag klev in hos honom nu på morgonen insåg jag att det måste gått mer än ett år sedan våran senaste terapidejt. Psykologen började nämligen med att konstatera att jag klippt mig.

Blocket är en upplevelse

Rickard Engfors - 23 Jun 13 kl. 15:06

En dag som denna har man av förklarliga skäl noll lust att vara inomhus. Trots detta är jag på väg till kontoret. Ska fortsätta sälja av grejer inför flytten.

Någon!?

Rickard Engfors - 22 Jun 13 kl. 00:37

Midsommarafton. Kvällar som denna trivs jag bäst hemma på soffan. Har aldrig varit ett fan av varken Valborg, Midsommar, Lucia eller Nyårsafton.

Jag älskar livet

Rickard Engfors - 17 Jun 13 kl. 14:14

Jag älskar livet i största allmänhet. I synnerhet här och nu. Det är måndag och jag har längtat efter att veckan ska dra igång.