Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Eskapix: Korsfäst

Bokbloggar - 04 Oct 19 kl. 17:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jes 53:5 - Profetian uppfylldes i detalj på korset

apg29 - 21 May 19 kl. 00:35

Jesaja profeterade om Jesu korsfästelse 700 år innan det skedde. Då Jesus korsfästes uppfylldes profetian i detalj.Han [Jesus] var genomborrad [fastspikad/korsfäst] för våra överträdelsers skull, slagen [piskad/gisslad] för våra missgärningars skull.

Imam skriver emot Jesus i Dagen

apg29 - 17 May 19 kl. 19:23

Tidningen Dagen har släppt in en Imam som förnekar Jesu död och uppståndelse. Han förvränger bibeltexterna totalt.FörvrängerImamen Kashif Virks inlägg i den kristna tidningen Dagen förvränger bibliska och historiska sanningar till oigenkännlighet.

Är du smartare än en PH-deltagare?

Nyhetspressen - 18 Mar 19 kl. 19:27

”Paradise hotel”-deltagarna får göra ett historieprov med varierat resultat. Nu kan du testa och se om du är smartare än en av PH-deltagarna.  När korsfästes Jesus?

En korsfäst McJesus på museum i Israel

apg29 - 15 Jan 19 kl. 12:32

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald. Verket som föreställer hamburgerrestaurangens McDonalds clown Ronald McDonald har gjorts av den finländske konstnären Jani Leinonen.Museet vägrar Kulturminister Miri Regev har via ett brev till museet krävt att verket tas bort.

Korsfäst, korsfäst honom!

apg29 - 09 Dec 18 kl. 19:12

Läsarmejl av David BUtan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

Vi kan inte bara korsfästa eller helgonförklara

Nyhetspressen - 26 Mar 18 kl. 11:26

Vår offentlighet i dag har bara förmåga att helgonförklara eller korsfästa personer.Joel Halldorf skriver om Benny Fredriksson, medierna och vårt behov av att kunna ge och få förlåtelse..

Peters egna ord om skräckveckorna i kinesiska fängelset

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 10:38

Han förklarar att han i flera timmar varje dag korsförhördes fastlåst i en tortyrbänk och att han övervakades av vakter 24 timmar om dygnet. Västsvenske människorättsaktivisten Peter Dahlin vittnar nu om sina skräckveckor i ett hemligt kinesiskt fängelse, i en intervju med SVT. – Idén med de här specialgjorda fängelserna, förutom att hålla en i sex månader, är ju att knäcka en.

Arbogaparet pressas – korsförhörs i olika rum

Nyhetspressen - 01 Sep 16 kl. 10:51

I dag ska den 41-åriga kvinnan och hennes 18-årige pojkvän pressas om sina förehavanden den 3 augusti – morddagen i Arboga. Polisens taktik: Spela ut dem mot varandra. Därför förhörs de samtidigt – i olika förhörsrum.

Korsfästelsen bevisar att Jesus är Gud

apg29 - 26 Mar 16 kl. 21:00

Fil 2:6-8  "Fastän han (Jesus) var till i Gudsgestalt, räknade han (Jesus) inte tillvaron som Gud såsom segerbyte utan utgav sig själv genom att anta en tjänares gestalt då han blev människa. Han som till det yttre var som en människa ödmjukade sig och blev lydig ända till döden- döden på korset." Här står det klart och tydligt att Jesus är Gud och att han blev människa.


Fler inlägg från Bokbloggar

Bara David

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Helgfrågan: CR

Bokbloggar - 7 timmar sedan