Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Färgglad sommarsyssla

Blondinbella - 31 Jul 19 kl. 16:45

I samarbete med Goodiebox Älskade semestertider. Långa dagar och mycket tid för massvis olika aktiviteter. Som många andra dagar här i St Tropez har jag spenderat många timmar vid poolkanten. Som en semester bör spenderas. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

[PLUS] Tulpan – enda blomman med ett eget ljud

UNDERBARACLARA - 17 Feb 17 kl. 10:00

Pigg, färgglad och fräsch. En tulpanbukett på köksbordet livar upp den dystraste februaridag. – De...

Färgglada textiler i kollektiv skapelse

Nyhetspressen - 14 Jan 17 kl. 16:45

LUND Flera hundra Lundabor tog chansen att kollektivt vara med och skapa en färgglad textilinstallation på Stortorget under lördagen. ERWP.fif(0)Med hjälp av färgglad tågvirke, färgade sopsäckar och skyddsnät för djur och vilt vävdes det fram en textil som hängdes upp mellan stolparna under taket på scenen vid Stadshallen.

Han kör cykeltaxi i Örebro

Nyhetspressen - 18 Sep 16 kl. 08:00

Få av dem som har rört sig i stan de senaste dagarna har nog missat honom. Körandes en cykeltaxi med en stor färgglad flagga är Carl Wachtmeister svår att inte lägga märke till..

[PLUS] ”En färgglad idé som blev till verklighet”

UNDERBARACLARA - 13 Jul 16 kl. 22:01

De flesta känner nog igen sig i önskan om att fler byggnader i städerna borde vara mer färgglada...

[PLUS] Svart och vit på plan men färgglad på stan

UNDERBARACLARA - 17 Apr 15 kl. 09:00

Umeå IK:s matchtröja är svart och vit. Klassiska färger men inga favoriter när lagkaptenen Lisa...

Stjärnorna som minglade på Elton Johns efterfest till Oscarsgalan!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 03 Mar 14 kl. 10:02

Relaterade bildserierHöstens Moderegler: Håll Dig Varm Och Färgglad!Kändistrend: Jeansshorts är det enda rätta!True Blood-paret: Anna Paquin & Stephen Moyer väntar barn!

Alva bor i en färgglad värld

UNDERBARACLARA - 18 Oct 13 kl. 14:30

Egentligen gillar Elin Andersson det stilrena och vita när det kommer till inredning, men i dottern Alvas rum är det allt annat än blekt. - [...

Olivia Wilde på promenad med hunden i West Village!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 26 Apr 13 kl. 02:46

Relaterade bildserierDagens outfit: Olivia Wilde!Olivia Wilde om att gå från blondin till brunett i Hollywood: " Jag kände mig osynlig!"Olivia Wilde gör våren lite mer färgglad!


Fler inlägg från Blondinbella

Katastrof

Blondinbella - 12 timmar sedan

Idag har de mesta gått fel och olika nivåer av utmaningar har lagt sig som på hög. Jag misslyckades totalt med Gillis första dag i skolan. Jag såg fel på tiden och vi missade uppropet i klassrummet och samlingen.

Ett enkelt sparknep

Blondinbella - 15 timmar sedan

I samarbete med Anyfin Innan sommaren berättade jag för er om appen Anyfin. Anyfin sänker kostnaderna på dina befintliga delbetalningar, kreditkort och privatlån upp till 200 000 kr. De ger alltså inte ut några nya lån utan sänker räntan på delbetalningar, krediter och privatlån som du redan har.

Energisk men inte intensiv

Blondinbella - Igår: 20:44

Full fart idag i alla delar i bolagsgruppen. Men jag hann träna imorse i alla fall. Eller hann och hann, jag tar mig tid för att träna.

Ladda om inför hösten

Blondinbella - Igår: 17:00

I samarbete med Goodiebox Nu börjar hösten närma sig sakta men säkert. Jag har haft en ljuvlig sommar men jag älskar känslan av nystart i augusti när allt sätter igång igen. Det är min nyår snarare än 1a januari.

Skolstart och NE

Blondinbella - i förrgår: 20:34

Jag älskar vackra miljöer. Därför blev jag så glad över att Löwengrip Beauty var på Grand Hotel i Saltsjöbaden på konferens. Det är ett hotell som är lätt att gömma bort, men nu när jag var där så kände jag att jag gärna kommer tillbaka.

Konferens igen!

Blondinbella - 19 Aug 19 kl. 08:35

Måndag morgon och jag är tillbaka i Stockholm och redo för hösten. Fastän jag kickade igång med jobb förra veckan känns det ändå som att det är denna måndag allt börjar på riktigt. Jag ska hämta Gillis på sin nya skola i eftermiddag (!

Dags för helg

Blondinbella - 17 Aug 19 kl. 08:52

Nu väljer jag att checka ut för lite efterlängtad helg innan jag träffar barnen på måndag. Första veckan med kollegorna och vi har haft en fantastisk start. Kick off i måndags med vår nya VD och sedan inflytt i vår fantastiska lägenhet.

Torsdag i NYC

Blondinbella - 16 Aug 19 kl. 03:05

Älskade älskade stad. Jag känner en sådan kärlek inför NYC. Jag blir lycklig av att vara här.

En viktig produkt att lyfta

Blondinbella - 15 Aug 19 kl. 17:00

I samarbete med Ellen Som ni vet så har jag ett samarbete med företaget Ellen. Under samarbetets gång upptäckte jag deras Probiotisk Utvärtes Intim Crème. En probiotisk intimkräm med levande mjölksyrabakterier som består av bland annat naturlig, mjukgörande kokosolja – som dessutom är hormonfri.

Morgon i parken och visum

Blondinbella - 15 Aug 19 kl. 01:16

Jag vaknade halv åtta, tog på mig kläder och gick mot parken. Från vår lägenhet så har man en perfekt ingång till Central Park, nämligen precis vid reservoaren. Tog några telefonmöten med Sverige och vid nio var jag tillbaka.

Hemma i NYC

Blondinbella - 14 Aug 19 kl. 02:44

Jag är så glad! Äntligen äntligen är lägenheten vår. Lyckan var total när jag öppnade dörren.

Näsby slott

Blondinbella - 13 Aug 19 kl. 11:51

Här kommer några fler bilder från Näsby Slott. Jag rekommenderar verkligen att stanna här, perfekt för konferens eller weekend. Alla miljöer är så otroligt vackra, bevarad slottskänsla men ändå renoverat och nytt.

Kick off

Blondinbella - 12 Aug 19 kl. 22:03

Klockan är strax över tio och vi är klara med kick-offen för Löwengrip Invest här på Näsby Slott. Vi har haft en väldig rolig och mysig dag tillsammans. Det kändes skönt att få börja andra halvan av året såhär eftersom en del av bolaget faktiskt flyttar till NYC.

Teamets bil

Blondinbella - 12 Aug 19 kl. 18:09

I samarbete med Lexus Idag har hela team Löwengrip Invest åkt till Näsby Slott för kick-off. Så härligt att samlas alla igen efter semestern! Det är otroligt mycket som händer nu i höst och en hel del förändringar, så en kick-off inför rivstarten passar perfekt.

Imorgon börjar allt

Blondinbella - 11 Aug 19 kl. 21:21

Sista dagen på semestern och sommarlovet tillbringades hos min mamma. Hon fyllde år i veckan så det blev tårta och firande. Barnen älskar att vara där och deras relation är bättre och starkare än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på.