Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Hädelse mot den Helige Ande

apg29 - 13 timmar sedan

Har du ångest för att du har hädat den Helige Ande och är rädd för att du är evigt fördömd? Synden mot den helige Ande innebär att man framhärdar i sin otro så mycket att man inte vill ta emot Jesus för att få förlåtelse, och då finns det heller ingen förlåtelse att få. Mark 3:22.

Grattis min äskade Benjamin! ❤️🎈

Pernilla Wahlgrens värld - 17 Sep 20 kl. 15:00

I måndags fyllde han år! Min älskade älskade mellan-kille Benjamin!!! ❤️ Den lycka jag känner för att vara din mamma, är samma som jag kände för 23 år sedan när du föddes till världen med ”segerhuva” – som ett tecken på vad som komma skulle…!

Djävulen är en loser

apg29 - 16 Sep 20 kl. 08:53

Jesus är Herren och har besegrat djävulen!

Du behöver Jesus - snart 300 000 visningar på TikTok

apg29 - 15 Sep 20 kl. 20:13

Videon på 15 sekunder vars raka budskap som många har blivit träffade av.Den här korta men rakt på sak video har nu över 290 000 visningar på TikTok!

Födelsedagsmiddag & Tripp till Falkenberg

Pernilla Wahlgrens värld - 12 Sep 20 kl. 10:35

I förrgår firade vi Linus som fyllde 44! Det firade vi med middag på restaurang Stim med närmsta familjen. Så mysigt att träffa mamma och pappa också!!

Wahlgrens Värld i kväll på Kanal 5 & linus födelsedag!

Pernilla Wahlgrens värld - 10 Sep 20 kl. 18:24

Hörde jag TORDAG?!!!  I kvällens avsnitt är vi alla kvar i Los Angeles! Bland de roligaste avsnitten någonsin i ”Wahlgrens Värld” , om du frågar mig!

Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

apg29 - 09 Sep 20 kl. 19:11

Det är bara Jesus och endast han som kan frälsa.Behöver man stor kunskap för att bli frälst?Du behöver inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst.

Jag ska bygga hus!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Sep 20 kl. 23:37

Sååå kul att få berätta för er ( som inte följer mig på Instagram, och som redan vet ) att jag ska BYGGA HUS!!!  Tanken att flytta har funnits där ett tag. Två barn har flyttat hemifrån sedan jag köpte vårt nuvarande hus, och nu när Theo har börjat högstadiet och bytt till en skola längre bort, så kände jag att det vore kul och spännande med en nystart!

Tack & Hej Västkusten! Du har verkligen levererat!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Sep 20 kl. 09:38

Hemma igen efter 4 FANTASTISKA dagar på Västkusten!! Måste ta med mig resten av familjen dit! Benjamin var där i somras och fiskade Havskräftor precis som jag gjorde nu, så det var tack vare honom jag blev sugen att åka hit!

Profetiska nyheter – September 2020

apg29 - 06 Sep 20 kl. 11:52

Börjar tredje världskriget i höst?”75 år efter det andra kriget, kommer det sista och det största kriget som får det andra kriget till att verka ännu mindre”VakenhetGuds frid kära syskon.Här delar jag två väldigt spännande nyheter, som ganska tydligt visar hur nära vi är helt avgörande och stora profetiska händelserna i världen.

Den oönskade - Christer Åbergs nya gripande bok

apg29 - 06 Sep 20 kl. 11:25

Christer Åberg, författaren till Den längsta natten har skrivit ytterligare en bok, Den oönskade, som kommer beröra minst lika många – om inte fler! Producerad av Semnos förlag.Oönskad av människor - önskad av Gud ”Det kommer göra ont i dig när du tar del av berättelsen om den rädde, osäkre och oälskade pojken som var mobbad under hela sin uppväxt på en bondgård på landet.

Fjällbacka!

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Sep 20 kl. 16:06

Hej vänner! Befinner mig just nu i ett magiskt vackert Fjällbacka, och filmar med teamet. Har inte varit här tidigare (tror jag) , och är verkligen tagen av hur pittoreskt och gulligt det är här!

Den stora vita skaran från den stora vedermödan

apg29 - 03 Sep 20 kl. 23:57

Dessa har blivit frälsta under den stora vedermödan genom att de har kommit till tro på Jesus.Den stora vita skaran är inte församlingen som har gått igenom den stora vedermödan. Församlingen har tidigare blivit uppryckt till Jesus.

Dubbelpremiär!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Sep 20 kl. 09:37

Godmorgon vänner!  Hoppas att allt är bra med er! Själv har jag precis njutit av mitt morgon kaffe efter att ha kört Theo till skolan, och nu ramlade filmteamet in här…!

Födslovåndor, vedermödan och kan Jesus komma tillbaka när som helst?

apg29 - 02 Sep 20 kl. 15:22

Det kommer att bli svåra tider i samband med tidens slut, det är ett samstämmigt vittnesbörd som Bibeln ger.Vi vill att Guds folk skall ha full beredskap, dels för Jesu återkomst, dels för lidande om Han fortsätter att dröja. Men framförallt så gäller det att predika det saliga hoppet: Jesu återkomst.

Det går väldigt fort nu

apg29 - 02 Sep 20 kl. 15:06

Dagen närmar sig med hast!Är du med när Jesus hämtar hem de sina?

Lunch med äskade vänner – Och Välkommen till världen lilla Cleo!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Sep 20 kl. 09:56

Hej vänner! Vår inspelning blev inställd idag, så jag sitter här i mitt älskade kök och NJUTER av en spontant ledig dag!!!  Jag är ju sällan helt ledig och bara kan vara hemma , så det här känns helt underbart för mig!

Först måste uppryckandet ske - sedan kan Jesus komma tillbaka

apg29 - 01 Sep 20 kl. 15:04

Sju år efter uppryckandet kommer Jesus tillbaka.Innan Jesus kan komma tillbaka måste uppryckandet av de troende först ha skett.Förr kunde man säga att Jesus kan komma tillbaka vilket ögonblick som helst.

Upplopp mot demokratin i Malmö

apg29 - 01 Sep 20 kl. 13:59

Trots detta vill jag påstå att det inte var ett politiskt upplopp utan religiöst. VideoklippI ett videoklipp på det våldsamma upploppet i Malmö hörs det tydligt hur en muslimsk folkmassa ropar på arabiska som på svenska betyder:”Khaibar Khaibar O judar, Muhammeds armé ska återvända.”Judar mördadesI Khaibarmördades judar av islams profet Muhammed och hans följare år 628.

Familjemiddag hemma!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Sep 20 kl. 00:30

Nu när mamma och pappa är hemma i Sverige igen , så försöker vi att ses så ofta vi kan  – men med lagom avstånd så klart och utan kramar tyvärr…. Häromdagen skulle mamma och pappa sova över hos mig , så jag lagade jag middag , och när resten av familjen fick höra det, så kom de över och det blev en spontan familjemiddag.  Det bästa jag vet!

Sista dagen idag att få boken den oönskade fraktfritt (31 augusti)

apg29 - 31 Aug 20 kl. 14:35

Köp den idag fraktfritt!

Kristallen!

Pernilla Wahlgrens värld - 31 Aug 20 kl. 11:14

146 sekunder av mer än fina ord

apg29 - 30 Aug 20 kl. 19:26

Du kan idag få uppleva Guds förlåtelse, kärlek och kraft, genom att sätta din tro till Jesus.Jesu död och uppståndelse är världshistoriens största seger. Det är även den största kärlekshandlingen och det mest värdefulla offer som någonsin offrats.

Trollet som har många namn….

Pernilla Wahlgrens värld - 29 Aug 20 kl. 23:43

Hej vänner! Jaa hörni,  vad säger man….. Jag tog en liten bloggpaus i godan ro.

Islam visar sitt ansikte i Malmö

apg29 - 29 Aug 20 kl. 02:03

Sverige har gått in i en ny tid! Muslimska upplopp i Malmö efter koranbränning.Trots att demonstrationen inte var tillåten genomfördes ändå några koranbränningen i Malmö.

Hanok ”vandrade” med Gud

apg29 - 27 Aug 20 kl. 00:28

Hanok kom att skåda in i framtiden. Han fick se – vilket framgår av Jud v 14: tidens ände, den yttersta domen – då när Jesus kommer på himlens skyar följd av sina heliga (den evigt frälsta skaran) för att skipa rättvisa.Hanok som namn visade och visar framåt med helriktad hand om, att en dag ska rymden ”öppna sig” – och på ett liknande sätt som gudsmannen Hanok blev hämtad, som längre fram Elia blev hämtad – ska vi som trons folk också bli hämtade.

Dröm: Jesus kommer snart

apg29 - 25 Aug 20 kl. 15:04

Då får jag se Jesus i vit klädnad komma ur molnen och täckte himlen framför mig.Jag hade under en tid bett om ett tilltal från Gud och att han skulle tala tydligt.Sedan en tidig morgon fick jag en dröm som berörde mig väldigt starkt och som jag känner mig manad att dela med mig av.

Sandhamn Del 2.

Pernilla Wahlgrens värld - 23 Aug 20 kl. 23:50

Sov som en stock vaggad till sömns av vågornas brus!  Älskar att vakna upp ute i skärgården!  Och extra härligt att vakna upp ute hos Sofia!

Dana Coverstones profetia om hösten 2020

apg29 - 23 Aug 20 kl. 18:11

Det som Dana såg i den första drömmen i december, är alltså det som han själv och vi andra har kunnat se och ta del av i nyheter under första halvåret av 2020. "Jag såg människor som slogs på gatan och beväpnade protester. Jag såg skolor som stängdes och banker där taket hade tagits bort.

Dana Coverstones profetia om Covid-19 och hösten 2020

apg29 - 23 Aug 20 kl. 18:11

Det som Dana såg i den första drömmen i december, är alltså det som han själv och vi andra har kunnat se och ta del av i nyheter under första halvåret av 2020. "Jag såg människor som slogs på gatan och beväpnade protester. Jag såg skolor som stängdes och banker där taket hade tagits bort.

Filminspelning & Podinspelning med Sofia på Sandhamn!

Pernilla Wahlgrens värld - 23 Aug 20 kl. 18:02

Hej vänner!  Har tyvärr inte haft tid att blogga på några dagar , då det har varit fullt upp med inspelningen av ”Wahlgrens Värld”. Även under helgen har vi filmat.

Koranen kommer att dränkas i grisblod och urin och sedan eldas upp på Fridhemstorget i Malmö

apg29 - 23 Aug 20 kl. 17:49

Muslimer hotar med upplopp i flera städer för att få polisen att aldrig mer godkänna en sådan ansökan.Men om det nu blir våldsamma upplopp då ger man Paludan och Park rätt när det gäller islams våldsutövning.KoranbränningJag skrev nyligen att den svenske gatukonstnären Dan Park har bjudit in den danske partiledaren Rasmus Paludan till Malmö för att genomföra en koranbränning.

Islams Antikrist

apg29 - 23 Aug 20 kl. 17:59

Hur skall Antikrist kunna bedra den stora skaran av muslimer när han framträder?I det islamska synsättet på den yttersta tiden och dess händelser, har denne Mahdi en stor roll och avgörande för islam. Han kommer att besegra de som inte acceptera honom och även döda sådana.

Kan Sverige och Europa få se väckelse?

apg29 - 22 Aug 20 kl. 22:41

HERREN frågade Hesekiel: "... kan de här benen få liv igen?" English/svensk blog(g) :https://www.

Kvinna uppstod från de döda

apg29 - 21 Aug 20 kl. 19:38

Hon var död i fem timmar!Denna kvinna var död i 5 timmar och såg under den tiden både himmel och helvete. (Skärmdumpning från Världen Idag 20 aug.

Bränn inte koranen

apg29 - 21 Aug 20 kl. 02:33

Den danske partiledaren Rasmus Paludan planerar att genomföra en koranbränning i Malmö.Jag tycker att det är fel att bränna koranen, eller vilken annan bok som helst i en provokativ demonstration på ett torg. Vad vinner man på det?

Bibelordet som bevisar att de frälsta inte är kvar på jorden då antikrist och den stora vedermödan härjar

apg29 - 20 Aug 20 kl. 19:51

Detta bibelord bevisar att de frälsta inte är kvar på jorden då antikrist träder fram och vill ha tillbedjan.När det gäller ordningen:1. Först kommer antikrist (vilddjuret från havet).