Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Coronaviruset och ändens tid

apg29 - 3minuter sedan

Himlen TV7: Sid Roth samtalar med två profeter om coronaviruset och ändens tid.ProfeterSid Roth samtalar med profeterna Tracy Cooke och Emma Stark om coronaviruset och ändens tid.Tracy delar vad Gud visat om virusets start och avsikt!

Flykten från Corona

apg29 - 30 minuter sedan

Livesändning med Christer Åberg.

Påskkärringarnas tid…!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 timmar sedan

I går möttes vi några tjejer på Ön, för en frisk powerwalk i skogen och en fika utomhus efteråt på ett av våra mysigaste ställen på Lidingö som vi vill supporta i tider som dessa. OJ , vilket drama det blev efter detta på min Insta – & då även här inne….! Inte av ALLA såklart, men det är ju alltid så att dom som är argast hörs mest.

Dom rika flyr in i hålor för att gömma sig mot kommande domstider

apg29 - Igår: 17:53

Allt fler kristna knyter coronaviruset ihop med ändetidens domar.Det vi ser är ett profetiskt uppfyllande av uppenbarelseboken kap 6, där människorna, i vedermödans tid, kommer att söka skydd i hålor och bland bergens klippor, för att undslippa vredens tid som går ut över jorden.Vi, den sista generationen, som tittar ut i världen och ser dessa ändetidstecken, frågar på samma sätt - Hur länge ska du ännu ska dröja, Herre?

Påsklov, inspelning & långa promenader.

Pernilla Wahlgrens värld - Igår: 13:34

Och DÄR kickade jag och Theo igång Påsklovet!  Theo fick bestämma, så det blev Avocado, äggröra och bacon. Och JA  – han la bort mobiltelefonen när vi började äta…!

Dröm om uppryckandet

apg29 - Igår: 12:45

Plötsligt så händer det en allvarlig händelse, (ett nödläge, vet inte hur förklara), alla måste avbryta det de håller på med och gå ut ur byggnaden.Jag tror uppryckandet är nära nu. Ha allting klart med Jesus, är du inte frälst.

Bibliska Bekännelser

apg29 - i förrgår: 01:17

"Jag ska inte dö, utan leva och förkunna Herrens gärningar." Tänk om han sagt: -" Nej, det går inte!" eller "Det går aldrig!

Coronaviruset: Regeringen begär mer makt

apg29 - i förrgår: 22:35

Det här är farligt! Diktatur-Sverige på gång?Den socialdemokratiska ledda regeringen vill ha mer makt maktbefogenheter för att bekämpa coronapandemin i landet.

Viktigt meddelande

apg29 - i förrgår: 17:32

Israel använder Bibelns riktlinjer för att skydda sig mot coronaviruset

apg29 - 03 Apr 20 kl. 01:05

Ingen nation på jorden har kommit nära de åtgärder Israel införde för att skydda sig själv!Historiskt sett har judarna haft stor framgång med att minska effekterna av sjukdomsepidemier. Det beror på att de har följt lagarna om karantän som beskrivs i de bibliska böckerna Tredje och Femte Mosebok.

Övervakningssamhälle i coronavirusets spår

apg29 - 02 Apr 20 kl. 18:24

I coronavirusets spår ser vi tydligt hur det bibliska kontroll- och övervakningssamhället byggs ut.Jag får känslan att det som nu sker är en generalrepetition om vad som komma skall. Då tänker jag återigen på Uppenbarelseboken 13 när antikrist träder fram för att övervaka alla jordens invånare.

Adam-tid före det evigt himmelska

apg29 - 02 Apr 20 kl. 01:16

ADAM-TID FÖRE DET EVIGT HIMMELSKA Det går att liksom kasta ut ett ”bete” i Bibeln och invänta ”napp”. Namnet Adam är betet i detta opus. Spänning uppstår när det ”hugger”, och nappet drar ”under ytan” iväg i en profetisk kraft från bibelbok till bibelbok – innan det kommer upp som en gudomlig ”fångst”.

Får man ta hunden med sig in i himlen?

apg29 - 01 Apr 20 kl. 18:26

Christer Åberg sjunger, spelar och berättar - Live Apg29.Nu.

Godmorgon och upp till er?

Magdalena Graaf Blogg - 01 Apr 20 kl. 09:18

Godmorgon alla glada och härliga människor Jag orkar inte grotta ner mig i all ilska just nu. Orkar inte börja hugga tillbaks. Svarat en kommentar, det får räcka.

Mellan 100 000 och 240 000 döda I USA?

apg29 - 01 Apr 20 kl. 01:10

Men Kina har mindre dödsoffer?Det verkar som att det är någonting som inte stämmer.Aftonbladet skriver:USA:s riktlinjer för social distansering gäller till den 30 april.

Predikanten Rodney Howard-Browne kan dömas till fängelse för brott mot coronalagen

apg29 - 31 Mar 20 kl. 23:56

Riskerar att dömas till maximalt 60 dagars fängelse och böter på 500 dollarRodney Howard-Browne är den förste pastorn i USA som riskerar åtal för brott mot corona-lagen.Brott mot corona-lagarnaRodney Howard-Browne mest känd som predikanten som tog den så kallade skrattväckelsen till Sverige på 1990-talet riskerar att dömas till maximalt 60 dagars fängelse och böter på 500 dollar, för att ha arrangerat sammankomster i sin kyrka med hundratals besökare vid två olika tillfällen, trots myndigheternas corona-förbud mot samlingar med fler än tio personer.Förste pastorn som riskerar åtal för brott mot corona-lagenRodney Howard-Brownes församling som heter The River är inte den enda församlingen i USA som trotsar myndigheterna med att arrangera möten med många deltaga och inte hemma via online som många andra församlingar.

Dagen lycka!!!

Magdalena Graaf Blogg - 31 Mar 20 kl. 12:10

Polisen från Mora ringde mig idag. Min telefon har blivit inlämnad, som blev stulen i Älvdalen i somras!! Jippi vad glad jag är!

Profetia från en judisk pastor

apg29 - 31 Mar 20 kl. 00:49

En syn från en messiansk judisk pastor vid namn Pierre Gilbert.Jag uppmanar nu allt Mitt folk att träda fram. Jag skakar om land och hav.

Människor blir frälsta i coronatider

apg29 - 30 Mar 20 kl. 19:48

15000 personer frälsta i möten på internet.Men på grund av coronaviruset kan de inte samlas på det sättet. Istället har de möten på internet.

Idag kan du ta emot Jesus och bli Guds barn

apg29 - 30 Mar 20 kl. 18:37

Det är nu du ska ta emot Jesus - idag!Jesus har gjort allting klart på korset när dog han för dina synder. Han tog alla dina sjukdomar på sig han besegrade satan och avväpnade alla demoner.

Hemma i Sverige

Magdalena Graaf Blogg - 30 Mar 20 kl. 17:11

Brrr va kallt det var när vi landade igår. Resan gick gick bra, pojkarna var trötta men vid gott humör Såg den här filmen från 2011 REKOMMENDERAR ALLA att se den. Oerhört kuslig.

Gör dig själv inget ont i coronatider

apg29 - 29 Mar 20 kl. 15:24

Tro på Jesus!Finansministern för det tyska förbundslandet Hassen, Thomas Schäfer, är död. Enligt polisen rör det sig om självmord.

”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

apg29 - 28 Mar 20 kl. 22:23

Jag upplever att man utnyttjar coronakrisen för att flytta gränserna på människosynenDet verkar som att det nu går väldigt snabbt när det gäller att flytta på gränserna vilken människosyn man ska ha, vilka människor som är önskvärda och inte önskvärda. Vilka som är nyttiga eller onyttiga. Eller vilka som behövs och inte behövs.

Erbjudande!

Magdalena Graaf Blogg - 28 Mar 20 kl. 16:08

Om ett par timmar så sitter vi taxin på väg mot Krabi flygplats. Säkert inte bara vi. Det är nog ett jäkla gäng som ska försöka komma med Sista frukosten i huset, och sista måltiden på Lanta.

Grunderna av Kristi lära

apg29 - 28 Mar 20 kl. 03:31

Vilka är de de första grunderna av Kristi lära?Grunderna av Kristi läraHebr 6:1-3. Låt oss därför lämna de första grunderna av Kristi lära och sträva vidare mot det som hör till fullkomligheten.

Corona: Nazitysklands människosyn återuppstår

apg29 - 28 Mar 20 kl. 01:01

Det fanns de som på allvar trodde att Nazitysklands människosyn aldrig skulle komma tillbaka...Om coronakrisen förvärras tvingas vården prioritera -och patienter som inte har goda utsikter att klara sig kan väljas bort.Vilka som ska dö och levaOm vi inte hade levt i den sista tiden hade jag inte trott att det är sant.

Profeterade John Paul Jackson om coronavirus och en global pandemi?

apg29 - 27 Mar 20 kl. 19:50

Vi ska många år tillbaka i tiden för att hitta något liknande av det vi upplever just nu. Det vi upplever nu, bäddar för antikrist framträdande. Ja, man kan känna allvaret i tiden, och det känns som att vi verkligen är där nu, i den tid, då Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Covid-19 och proportionerna

apg29 - 27 Mar 20 kl. 11:00

Under samma tid har över 13 miljoner barn under fem år dött -15 000 per dygn.Nu vill jag inte negligera att döda per dygn idag är betydligt fler - ca 2000 per dygn Men när du läser nedan, se det ur perspektivet av år, decennier och århundraden - gångna och kommande.Han tröstar oss i all vår nöd så att vi kan trösta dem som är i nöd med den tröst vi själva får av Gud.

Alla har rätt till sin egen rädsla eller känsla

Magdalena Graaf Blogg - 27 Mar 20 kl. 11:42

Vad är egentligen det stora problemet? Har vi inte rätt till våra egna känslor, tankar och rädslor. Blir så förbannat trött på alla som sitter och tillrättavisar andra människor.

Kom till Jesus igen

apg29 - 27 Mar 20 kl. 01:36

Kom till Jesus igen När Jesus vandrade på jorden så ser man om och om igen hur människor fick sina liv förvandlade. De blev förlåtna, botade, upprättade, befriade och uppmuntrade. Men det krävdes en sak och det var att personen i fråga kom till Jesus.

Jesu återkomst - mänsklighetens enda räddning

apg29 - 27 Mar 20 kl. 01:17

När alla 300 ord om Jesu första ankomst Uppfylldes, skall då inte alla Profetord om Hans återkomst ske? Är vi Idag i Begynnelsen av detta, med Klimatkrisen, där Naturen Ropar ut sin Varning? Där Epidemier som Aids, Saar, Ebola och nu senast Corona viruset som alltmer lamslår en hel Värld!

Omvändelse

apg29 - 27 Mar 20 kl. 01:09

Från vad? Till vem?Detta är mycket intressant.

The Solution från Oslo Skin Lab

Magdalena Graaf Blogg - 26 Mar 20 kl. 17:10

I annonssamarbete med Oslo Skin Lab. Hej vänner, jag vill börja med och skriva att jag hoppas ni alla är friska och vid gott mod! Tidigare i år skrev jag till er om The Solution från Oslo Skin Lab https://bit.