Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Förälskelser

Bokbloggar - 05 Nov 19 kl. 07:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kärlekssemestern som kom av sig

UNDERBARACLARA - 10 Dec 14 kl. 21:11

Kyssar på bergstoppar, promenader hand i hand, champagnefrukost i sängen… För tre av ”Bonde söker fru”-paren blev kärlekssemestern romantik med extra allt. Men för Erik Nilsson och Ida Bengtsson blev resan mer ett avsked. Årets ”Bonde söker fru” i TV4 har genererat tre stormförälskelser.

Jakten på tonårsguld

UNDERBARACLARA - 23 Aug 13 kl. 13:20

Tempot är högt, och det strösslas med föräldrauppgörelser och olyckliga förälskelser, skriver Miranda Sigander om ”The immortal instruments”. Ett bra trick för att avgöra om [...

Bromans och flickförälskelser i Hollywood!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 10 Feb 12 kl. 19:02

Vi är inte de enda som fallit för skådisarna på vita duken, de stora stjärnorna avgudar varandra något otroligt! Klicka på bilderna för att få reda på vilka kändisar som inte är rädda för att avslöja sina förälskelser!Relaterade bildserierHeta Hollywood-mammor!

Håkan Juholt & kulturen

Nyhetspressen - 10 Mar 11 kl. 15:02

När vi frågade samtliga riksdagsledamöter om deras största kulturupplevelser 2009 svarade Håkan Juholt bland annat så här: "Utan att verka för pretentiös gav dina frågor mig chansen att också resa i mitt eget liv. Genom tonår och ungdom, förälskelser och svek. Bröllop, barn och skilsmässa.


Fler inlägg från Bokbloggar