Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tyra Sjöstedt

För er som inte vill se bröst

Tyra Sjöstedt - 12 Jul 11 kl. 16:37

Fick ju en del kommentarer ang att man kunde se att Sanne inte hade bh på sig under linnet, när vi fotade några smycken för ett tag sedan. Personligen undrar jag hur något så naturligt som ett par bröst utan bh kan väcka så många reaktioner? Ni som blev provocerade ska nog inte läsa Vouge då, eftersom var och varannan bild visar både bröst och hår mellan benen. Bara ett tips Om man köper de riktiga fashion-tidningarna så ser var och varannan bild ut som den här nedtill. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bröt sig in i stall – tände eld på häst

Nyhetspressen - 19 Feb 19 kl. 14:18

En eller flera personer har tänt eld på en häst i ett stall utanför Örebro, skriver polisen på sin hemsida. De misstänkta gärningspersonerna bröt sig in i stallet under natten till tisdag. Hästen har vårdats för brännskador under dagen.

BRA mätte själv - har bäst benutrymme i luften

Nyhetspressen - 11 Dec 18 kl. 08:42

BRA, som flyger från Kalmar Öland Airport, har bäst benutrymme i en jämförelse mellan flygbolag i Sverige..

Dessie bekräftar att hon opererat sina bröst

Gossips.se - 19 Jul 18 kl. 21:44

För 10 dagar sedan skrev jag ett inlägg (som ni hittar HÄR) där jag frågade er om ni tror att Dessie har opererat sina bröst. Jag visade upp bilder från hennes instagram där man tydligt ser att hon har ärr under armarna vilket man får om man opererar sina bröst. Nu har Dessie valt att bekräfta sin operation på bloggen och hon har gjort en bröstförstoring.

Facebooks ursäkt - fel stoppa bröst

Nyhetspressen - 21 Oct 16 kl. 11:19

Facebook ber om ursäkt för att Cancerfondens instruktionsfilm om hur man kan kolla sina bröst stoppades. Den så kallade bröstskolan är en animerad film som förra veckan togs bort av Facebook med motiveringen att den inte följde företagets policy.(TT).

Företagslots klassas näst bäst

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 03:00

Hur företagslotsen arbetar i Östra Göinge får bra betyg i en undersökning..

Så undersöker du dina bröst

UNDERBARACLARA - 12 Oct 16 kl. 11:02

Varje timme diagnostiseras en kvinna i Sverige med bröstcancer, enligt Bröstcancerfonden. Om du lär känna dina bröst är det lättare för dig att upptäcka eventuella förändringar. Har brösten sin vanliga form, kan du känna knölar, har dom samma färg som vanligt, hur ser bröstvårtan ut?

Åbräddens kök nominerade för bra äldremat

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 20:47

Förra året kom de på tredje plats i tävlingen om bäst äldremat i landet. Fullt så bra gick det inte i år..

Sindy har lagt upp en ny nakenvideo

Gossips.se - 20 Aug 16 kl. 21:30

För inte så länge sedan så lade Sindy upp en video på instagram där hon visade sina bröst. Trots att hon själv valde att fokusera sin text till videon om sina bröst så blev hon arg när denna bloggen skrev att hon visade upp sina bröst i videon då hon inte tyckte det var ok att det fokuserades på just brösten. Men nu har hon ännu en gång valt att lägga upp en video på instagram där hon visar upp sina bröst.

Bråk på asylboende – personal har låst in sig

Nyhetspressen - 13 Mar 16 kl. 18:54

Polis och ambulans har skickats ut efter larm om bråk på en flyktingförläggning i Höganäs på söndagskvällen. – Personalen har låst in sig för att skydda sig, säger inre befäl Nils-Eric Svensson på polisen i nordvästra Skåne..

Bråk på boende – personal har låst in sig

Nyhetspressen - 15 Feb 16 kl. 21:24

Det har varit bråkigt på ett boende för ensamkommande barn utanför Vallentuna norr om Stockholm. Personalen har låst in sig..


Fler inlägg från Tyra Sjöstedt

22 bilder som bevis…

Tyra Sjöstedt - 12 Aug 17 kl. 19:19

DAGENS TO DO

Tyra Sjöstedt - 23 Jul 17 kl. 18:30

Mitt viktras…

Tyra Sjöstedt - 11 Apr 17 kl. 17:18

Tisdag 11 April 2017

Tyra Sjöstedt - 11 Apr 17 kl. 09:36

Måndag 10 April 2017

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 19:09

Hej hej, nu blev det inte riktigt som tänkt med bloggen. Anna skulle kommit hit halvdag idag, men det var så mycket ordrar och sedan var hon tvungen att åka hem och fixa en viktig privat grej, så vi har sagt att vi kör en heldag här ute imorgon. Så inte förens imorgon kommer kommenteringen godkännas.

Allergin from hell…

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 08:12

Tristess-rökare…

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 01:32

Oavsett hudfärg så blöder vi samma färg

Tyra Sjöstedt - 09 Apr 17 kl. 16:21

Hej, vill bara skriva ett litet inlägg om vårt land innan jag skriver det andra inlägget som kommer bli….hmm….ett typiskt Tyra-ärligt inlägg….

Min hjälte och största förebild

Tyra Sjöstedt - 07 Apr 17 kl. 13:58

Jag vill tillägna ett inlägg åt en av de mest fantastiska, varma, omtänksamma människorna jag träffat. Eva-Carin Kempe. Eva-Carin är min terapeut, min vän, och faktiskt en av de viktigaste personerna i mitt liv sedan 1,5 år tillbaka.

God morgon kära ni

Tyra Sjöstedt - 06 Apr 17 kl. 09:57

Heeeej! Alltså ni anar inte hur KUL jag tycker det är att blogga igen och att få skriva igen! Jag känner verkligen hur det här har lyft hela mig och mitt mående.