Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från FCF på direkten

FK Lokomotiv – 6B

FCF på direkten - 08 Apr 12 kl. 14:12

Bilden är lånad av Lokomotivs hemsida. Så här tippar FCF-bloggen 6B 2012. . . Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fyra år sedan tragedin

Nyhetspressen - 07 Sep 15 kl. 11:57

I dag är det fyra år sedan Stefan Liv och hans Lokomotiv Jaroslav tragiskt omkom i en flygolycka..

Mattias Holmgrens inne & utelista - v.51!

Holmgrens innebandy - 22 Dec 14 kl. 01:35

Jag tycker att vi har haft en himla härlig innebandyvecka. Det har hänt mycket och man märker hur mycket man saknat serielunken under VM-uppehållet. Veckans lista då, kommentarer?

DM-kollen: "Som alla vet har ju Loke dragit sig ur..."

Holmgrens innebandy - 18 Nov 14 kl. 12:10

Återigen dags för den återkommande DM-kollen. En del matcher spelats sen senast. Herr: Nästan alla 32-delsfinaler är spelade och det börjar skrälla lite här och var.

Förre Real Madrid-spelaren nära QPR

Sportbladets SillySeason - 30 Aug 14 kl. 09:16

Lassana ”Lass” Diarra, 29, genomgår läkarundersökning hos Queens Park Rangers under lördagsmorgonen. Det skriver brittiska Sky Sports. Fransmannen, med förflutet i Chelsea, Arsenal och Real Madrid, tillhör för närvarande Lokomotiv Moskva där han hamnat i bråk med tränaren Leonid Kuchuk.

VM-stjärna mot England?

Sportbladets SillySeason - 25 Jul 14 kl. 10:51

Mathieu Valbuena, 29, rapporterades vara klar för Lokomotiv Moskva, men nobbade en flytt till Östeuropa i absolut sista stund. I Marseille väntas mittfältaren, hur som helst, inte bli kvar, och han har kopplats samman med flera Premier League-klubbar. Senast i raden är nykomlingen, QPR, som sägs vilja värva fransmannen, enligt Talksport.

Liten VM-stjärna flyttar till Ryssland

Sportbladets SillySeason - 21 Jul 14 kl. 11:15

Mathieu Valbuena, kanske lite kort i rocken med sina 167 centimeter, var en viktig spelare i den franska VM-truppen. Mittfältaren har länge spelat i Marseille, men nu verkar tiden i Ligue 1-klubben vara ett minne blott. Lokomotiv Moskva har gjort klart med 29-åringen, enligt ryska nyhetsbyrån ITAR-TASS.

9/9

FCF på direkten - 09 Sep 13 kl. 15:42

6B Lokomotiv-Sjövalla >>> EN match som egentligen inte betyder  något för Lokomotiv som har gjort en lagom säsong. Man skall egentligen bara spela av den men det har man gjort bra på slutet. Bland annat seger mot Real Heden förra omgången och motståndet här är inte nära det laget man mötte förra omgången.

”Lass nobbar PSG och Monaco”

Sportbladets SillySeason - 20 Aug 13 kl. 19:56

Både Paris Saint-Germain och Monaco – franska ligans nya antagonister – sägs vilja värva Lassana Diarra, 28, från Anzji Machatjkala. Men enligt l’Équipes källor så lutar det istället åt Lokomotiv Moskva för den förre Real Madrid-mannen.

Målvakt byter klubb i Ryssland

Sportbladets SillySeason - 30 Jul 13 kl. 14:26

Ilya Abaev lämnar FC Volga Nizhny Novgorod – för spel i en seriekonkurrent. Burväktaren har skrivit på ett treårskontrakt med Lokomotiv Moskva, enligt L’Equipe. 31-åringens gamla klubb får ungefär tio miljoner i ersättning, uppger tidningen.

KLART: Leverkusen värvar Spahic

Sportbladets SillySeason - 28 Jun 13 kl. 16:02

Emir Spahic, 32, lämnar Dagestans stolthet Anzji Machatjkala för Leverkusens dito, Bayer 04. Den bosniske landslagskaptenen har skrivit på för två år för den tyska ligatrean. Spahic har tidigare spelat för klubbar som Sevilla, Montpellier och Lokomotiv Moskva.


Fler inlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.