Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Familjen Bridgerton: En annorlunda allians av Julia Quinn

Bokbloggar - 02 Sep 19 kl. 10:17

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vi gillar Samsungs annorlunda tv-apparater

Feber.se - 10 Sep 19 kl. 14:00

Kollade in the Frame och the Serif Den senaste i raden av annorlunda tv-apparater från Samsung är the Sero, men den vet man inte riktigt om den kommer hit ännu, så den hade man inte med till IFA-mässan i Berlin. Uppdaterade the Frame och the Serif är trots att de inte är helt nya produkter värda en titt. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En annorlunda sommar

Bokbloggar - 09 Sep 19 kl. 22:19

En annorlunda allians

Bokbloggar - 27 Aug 19 kl. 18:00

Samir bekräftar att han och Julia är ett par

Gossips.se - 02 Aug 19 kl. 08:59

För en tid sedan började Samir hänga rätt mycket med Julia Sundquist, när dom reste utomlands ihop började ryktena om en romans. Nu har paret äntligen bekräftat sin realtion trots att många redan vetat detta innan. Det var till expressen som båda två valde att bekräfta deras relation, Samir skrev till dom att han mår fett bra och Julia skrev att hon är väldigt kär i Samir.

En första titt på Harley Quinn

Feber.se - 23 Jul 19 kl. 14:00

Ny tecknad serie om skurken I samband med Comic Con hölls en panel för streamingtjänsten DC Universe och gänget pratade om sina serier samt levererade diverse trailers för kommande äventyr. Bland annat fick vi en första titt på den nya tecknade serien Harley Quinn som kommer till streamingtjänsten inom en snar framtid. I serien får vi följa en modern variant Harley Quinn på hennes äventyr som nybliven singel i Gotham där hon stöter på diverse karaktärer från DC-världen.

Harley Quinn Animated Series Preview

GeekAlerts - 22 Jul 19 kl. 05:04

If you like DC animated series and Harley Quinn, check out this DC Universe Harley Quinn Animated Series Preview. This series is coming to DC Universe, the subscription service with “unlimited access to exclusive original DC series, animated movies, select legendary films and TV shows, [...


Fler inlägg från Bokbloggar

Framtidsboken

Bokbloggar - 1 timme sedan

Jakten på Dawit

Bokbloggar - 3 timmar sedan