Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK

Familjen Holloway på plats

Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK - 27 Feb 14 kl. 23:02

Några riktiga sköna profiler siktades i kväll i Hovets katakomber. Familjen Holloway, jag såg i alla fall pappa George och mamma Wendy, fanns på plats. Och med tanke på historiken, hur många gånger Bud Holloway har fått det att lossna ordentligt när föräldrarna har varit på plats, ska det bli intressant att se vad han bjuder på till lördagens match. Inte för att han var dålig mot AIK, spelade fram till två mål, men ändå. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sprickan i familjen Wahlgren – efter alla år

Nyhetspressen - 11 Aug 18 kl. 06:00

Wahlgrenfamiljen slog ned som en bomb med sin serie "Wahlgrens värld". Här får tittaren följa familjen under diverse tokigheter – och familjemedlemmarna bjuder öppet på sig själva. Nu avslöjas brytningen i familjen – efter alla år.

Familjen fick oväntade nattgäster – 40 storkar slog sig ner på gårdens tak

Nyhetspressen - 06 Aug 18 kl. 15:00

Familjen Johansson Nilsson hade precis gått in för kvällen när Kristofer Nilsson ser någonting i ögonvrån. När de går ut på gården igen får familjen se hur 40 storkar tar plats för natten på gårdens tak..

Max Holloway ger äntligen en uppdatering om sina hälsoproblem

MMAnytt - 20 Jul 18 kl. 06:38

Den regerande fjäderviktsmästaren Max Holloway har haft ett svårt år med flera inställda matcher och hälsoproblem. Han var tilltänkt att delta under UFC 226 i början av månaden men blev tvungen att avlägsnas från matchkortet efter att han uppvisat tecken på hjärnskakning. Nu ger ”Blessed” Holloway fansen en uppdatering.

Dana White om Max Holloway: ”Inte en chans att han fightas snart”

MMAnytt - 06 Jul 18 kl. 08:58

Efter att Max Holloway avlägsnades från UFC 226 så kom det rapporter om att man eventuellt skulle boka om titelmatchen en månad senare. Det är dock planer som UFCs president Dana White nu skjuter ned rejält. Khabib, Bisping och många fler skickar lyckönskningar till Max Holloway ”De vet inte vad som är felet med honom” Titelmatchen mellan Holloway och Brian Ortega kom att ställas in efter att ”Blessed” visat tecken på hjärnskakning men per dags dato så har ingen klar diagnos ställts för den unga hawaiianen.

Conor McGregors fina hälsning – till Max Holloway

MMAnytt - 05 Jul 18 kl. 23:10

Han må vara känd för sitt ”trash talk”, men det finns också en annan sida av UFC-stjärnan Conor McGregor. Tidigt under torsdagsmorgonen stod det klart att fjäderviktsmästaren Max Holloway återigen tvingades dra sig ur en titelmatch på kort varsel. Då han uppvisat syndrom för en hjärnskakning blev ”Blessed” nämligen tvungen att ställa in titelförsvaret mot obesegrade Brian Ortega för andra gången i rad.

Ny delad huvudmatch klar för UFC 226 efter Holloways skada

MMAnytt - 05 Jul 18 kl. 21:23

Tidigare under dagen kom det tråkiga beskedet – fjäderviktsmästaren Max Holloway har förts till sjukhus, och missar det hett efterlängtade titelmötet mot Brian Ortega som skulle ha ägt rum under lördagens UFC 226. Läs mer: Max Holloway inlagd på sjukhus – Titelmatchen inställd! Nu rapporterar UFC att galan får en ny delad huvudmatch i form av det spännande tungviktsmötet mellan Francis Ngannou och Derrick ”The Black Beast” Lewis, som tidigare var placerat på huvudkortet.

Khabib, Bisping och många fler skickar lyckönskningar till Max Holloway

MMAnytt - 05 Jul 18 kl. 08:32

Fjäderviktsmästaren Max Holloway har sannerligen inte haft det lätt under 2018. Han har vid tre tillfällen varit inplanerad att gå titelmatcher men samtliga gånger så har han tvingats ställa in. Idag stod det klart att han blivit inlagd på sjukhus efter att han uppvisat symtom på hjärnskakning och därmed är han avlägsnad från helgens UFC 226.

JUST NU: Max Holloway inlagd på sjukhuset – Titelmatchen inställd!

MMAnytt - 05 Jul 18 kl. 05:08

För några minuter sedan kom det rapporter om att fjäderviktsmästaren Max Holloway blivit inlagd på sjukhuset efter att ha visat tecken på hjärnskakning. Därmed är titelmatchen mot Brian Ortega inställd. Artikeln uppdateras fortlöpande Breaking: Max Holloway is out of UFC 226.

Max Holloway avslöjar flytt till ny viktklass framöver: ”Bara en fråga om tid”

MMAnytt - 02 Jul 18 kl. 08:04

Fjäderviktmästaren Max Holloway har en stor utmaning framför sig men trots att han kommer att försvara sin titeln så har han också ögonen på en ny viktklass i framtiden. I helgen kommer han möta Brian Ortega men framöver kommer han att ha siktet inställt på lättviktsklassen. UFC 226 Countdown med Miocic, Cormier, Holloway och Ortega Börjar bli för stor för fjäderviktsklassen När ”Blessed” Holloway deltog under presskonferensen inför helgens UFC 226 så avslöjade han att han definitivt kommer att tävla i lättviktsklassen i framtiden: “Of course I’m definitely going to go up,” sade Holloway.

UFC 226 Countdown med Miocic, Cormier, Holloway och Ortega

MMAnytt - 02 Jul 18 kl. 06:43

Nu är det inte långt kvar tills UFC 226 går av stapeln i Las Vegas. Storgalan kommer att bjuda på ett stort antal spännande matcher men inga är lika emotsedda som de två titelmatcherna som utgör den delade huvudmatchen och huvudmatchen. I huvudmatchen kommer tungviktsmästaren Stipe Miocic att försvara sin titel mot lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier och i den delade huvudmatchen kommer fjäderviktsmästaren Max Holloway att försöka bli första man att besegra Brian Ortega.


Fler inlägg från Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK

Av: Skellefteåbacken uppges göra ett försök i Nordamerika | Hockey Time

Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK - 16 Apr 16 kl. 13:10

[…] ser ut att tappa backen Anton Lindholm till nästa säsong.

Av: Skellefteåbacken uppges göra ett försök i Nordamerika | Senaste nytt

Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK - 16 Apr 16 kl. 12:47

[…] ser ut att tappa backen Anton Lindholm till nästa säsong.

Av: Skellefteåbacken uppges göra ett försök i Nordamerika | Hockeysverige

Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK - 16 Apr 16 kl. 12:20

[…] ser ut att tappa backen Anton Lindholm till nästa säsong.

Av: Med hockey som digital affärsmodell | Unn Edberg

Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK - 26 Mar 15 kl. 21:20

[…] som intresserar hockeyfansen. I Skellefteå är hockeyn det närmaste religion man kan komma och Hockeybloggen har länge varit något av det mest lästa på norran.se.