Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Farväl till League of Extraordinary Gentlemen

Bokbloggar - 22 Aug 19 kl. 15:55

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lyssna: Musiken från Guy Ritchies nya film The Gentlemen – biopremiär 26 februari!

Kulturbloggen - 07 Feb 20 kl. 16:09

Liksom i Guy Ritchies tidigare succéer Snatch och Lock, Stock and Two Smoking Barrels bjuder soundtracket till hans actionkomedi The Gentlemen på en skön blandning av nyare och äldre låtar. Dessutom hörs en specialskriven låt av Manchester-rapparen Bugzy Malone, som själv medverkar i filmen. Artister från Roxy Music och The Jam till David Rawlings och Mattiel bidrar till ljudbilden, och Christopher Benstead (Oscarbelönad för ljudmixen till Gravity) har skapat sitt första soundtrack till The Gentlemen.

Quidditch-liknande Broomstick League släpps nästa månad

Feber.se - 07 Feb 20 kl. 10:00

Betatesta i helgen Att flyga kvast är något vi får föra förvånansvärt sällan i spelvärlden. Utöver Harry Potter-spelen, så har det varit rätt dött på den fronten, men snart blir det ändring på det. Broomstick League ser ut att bli en kombination av Rocket League och Quidditch och spelet kommer att släppas som early access-spel 5 mars.

Rocket League skrotar onlinestöd på macOS och Linux

Feber.se - 24 Jan 20 kl. 14:20

Slutar fungera i mars Psyonix har levererat lite tråkiga nyheter för Rocket League-spelare som sitter på datorer som kör macOS eller Linux. Utvecklarna har meddelat att onlinestöd på dessa plattformar kommer läggas ner och det kommer ske redan i mars. Spelare på dessa plattformar kommer dock fortfarande kunna lira lokalt, ha tillgång till sina bilar och biltillbehör, karriärstatistik, replays och diverse kartor som laddats ner innan den sista patchen släppts.

Ny trailer för The Gentlemen

Feber.se - 27 Dec 19 kl. 09:30

Verkar skojsig I Guy Richies nya film The Gentlemen får vi träffa Matthew McConaughey som spelar en snubbe som byggt upp ett gräs-imperium. Nu planerar han att casha ut men då kommer rivaler och sätter käppar i hjulet för honom. I rollerna ser vi även Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Colin Farrell och Hugh Grant.

Zack Snyder visar bild på Justice League: Snyder Cut

Feber.se - 05 Dec 19 kl. 14:40

Den existerar! #ReleseTheSnyderCut lever vidare! Zack Snyder själv har lagt upp en bild på det sociala nätverket Vero som visar filmfodral med titeln JL Directors Cut.

Beat Saber får låtpaket inspirerade av Rocket League

Feber.se - 08 Nov 19 kl. 14:00

Untz, untz och lite untz Beat Games fortsätter uppdatera det fenomenala musikspelet Beat Saber med ny musik och andra tillskott. Nu har gänget presenterat ett nytt låtpaket som är fullt av låtar inspirerade av bilbollsspelet Rocket League. Rocket League X Monstercat Music Pack är den officiella titeln och kommer med sex nya låtar som tidigare medverkat i Rocket League.

League of Legends: Wild Rift på ingång till konsol och mobiler

Feber.se - 16 Oct 19 kl. 15:00

Släpps någon gång 2020 League of Legends fyller tio år och för att fira det har Riot Games presenterat en ny version av spelet vid namn League of Legends: Wild Rift. Spelet kommer initialt släppas till mobiler, men ska även dyka upp på konsoler i framtiden. Wild Rift kommer erbjuda mer eller mindre samma upplevelse som originalversionen, men kommer med nya kontrollscheman anpassat för mobila enheter och handkontroll.

Trailer för The Gentlemen

Feber.se - 02 Oct 19 kl. 20:35

Guy Ritchies nya rulle Guy Ritchie är aktuell med en ny rulle vid namn The Gentlemen och nu har en första trailer för filmen släppts. I filmen får vi följa amerikanen Mickey Pearson som försöker göra sig av med sin dödsknarksverksamhet och i sann Guy Ritchie-anda är det inte så lätt som man kan tro. I filmen medverkar Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Henry Golding, Hugh Grant och Michelle Dockery.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hett i hyllan #183

Bokbloggar - 45 timmar sedan