Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Feelgoodfestivalen i Mariefred

Bokbloggar - 05 Jun 19 kl. 09:04

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Feelgoodfestivalen 2019

Bokbloggar - 11 Aug 19 kl. 12:18

Höga krav för praktik i staten

Nyhetspressen - 28 Oct 16 kl. 07:41

Fem månader in i regeringsuppdraget hade 240 flyktingar med uppehållstillstånd fått praktikplats inom staten. Viljan att ta emot praktikanter finns, men myndigheternas krav kan vara svåra att matcha. Varje vardagsmorgon vid halv sju tar Kidane Shimendi bussen från Strängnäs till Mariefred.

Grafikens hus till Södertälje

UNDERBARACLARA - 17 Nov 15 kl. 10:44

Grafikens hus lämnar Mariefred och flyttar till Södertälje. Sedan den stora kungsladugården i Mariefred brann ner till grunden i mars 2014 har verksamheten drivits i provisoriska lokaler samtidigt som ledningen har letat efter en ny stor utställningsbyggnad. Efter att ha förhandlat med flera kommuner har nu valet nu fallit på Södertälje.

Kungsladugård byggs upp på nytt

UNDERBARACLARA - 01 Apr 15 kl. 10:05

Det har gått ett år sedan den stora kungsladugården utanför Mariefred, som hyste bland annat Grafikens hus, brann ner till grunden. Nu har Statens fastighetsverk fattat ett inriktningsbeslut om att återuppbygga den förstörda byggnaden, uppger Dagens Nyheter. Det är dock oklart om Grafikens hus återvänder till byggnaden, som ska stå klar 2018.

Ingen ny ladugård för Grafikens hus

UNDERBARACLARA - 16 Feb 15 kl. 11:29

Ledningen för Grafikens hus ger upp planerna på en ny kungsladugård i Mariefred. Fyra års byggnation är för lång väntetid, menar vd Nina Beckmann som tillsammans med styrelsen nu vänder sig till alla Sörmlandskommuner i jakt på nya lokaler. Under 2015 måste framtiden stakas ut för Grafikens hus.

Mats Ek förevigad på Gripsholm

UNDERBARACLARA - 10 Nov 14 kl. 11:33

Koreografen och regissören Mats Ek blir föremål för årets hedersporträtt i Statens porträttsamling på Gripsholms slott. Årets hedersporträtt är ett fotografi taget av fotografen Lesley Leslie-Spinks, som följt Mats Eks karriär i närmare 40 år. Porträttet avtäcks vid en ceremoni på Grispholms slott lördagen den 15 november.


Fler inlägg från Bokbloggar

Ararat

Bokbloggar - 3 timmar sedan

En smakbit ur Kirke

Bokbloggar - 11 timmar sedan