Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Femtio nyanser av vad?

Bloggkommentatorerna - 12 Feb 15 kl. 20:09

Jag har inte läst boken och tänker inte heller se filmen “Fifty shades of grey” eftersom böcker om S&M inte intresserar mig. Efter det som Sigge Eklund nämnde om det i det här avsnittet av Alex och Sigges pod så blir jag mycket mindre sugen än vad jag redan var. Han menade om jag minns rätt att den svenska författaren Stig Larsson skrivit en självbiografi som handlar om S&M-sex och därefter blivit hatad för S&M-minnen och därmed blivit ett riksgubbslem. Alex undrar då om inte Fifty shades of grey är mer lättsam underhållning än Stig Larssons självbiografi men Sigge menar att det är tvärtom, vilket han tyvärr inte utvecklar närmare men som jag tolkar som att Fifty shades of grey är råare än vad Stigs självbiografi är. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fransk författare: Kvinnor över femtio för gamla för att älskas

Nyhetspressen - 08 Jan 19 kl. 17:28

I en intervju med magasinet Marie Claire berättar den prisbelönte franske författaren och tv-profilen Yann Moix att han anser att kvinnor över femtio är ”för gamla för att älskas” och att de är ”osynliga” för honom..

Sex nyanser av kärlek

Bokbloggar - 09 Aug 18 kl. 21:59

Femtio nyanser av frihet

Bokbloggar - 01 Jun 18 kl. 08:00

Kampen är inte över

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 07:50

I dag är det femtio år sen mordet på Martin Luther King. Mattias Hagberg har läst en aktuell biografi som sätter in medborgarrättsledarens gärning i ett samtida sammanhang..

USA hedrar Martin Luther King – femtio år efter mordet

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 06:00

I dag är det 50 år sedan medborgarrättskämpen Martin Luther King Jr. mördades i Memphis Tennesse. Runtom i USA hedras hans minne..

Kalixföretaget tar in stororder

Nyhetspressen - 26 Mar 18 kl. 09:35

Kalix Tele24 har vunnit det omfattande uppdraget att ta hand om samtliga inkommande samtal till Svenskt Näringsliv och dess cirka femtio medlemsorganisationer..


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.