Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Fika med Grannfrun!

Pernilla Wahlgrens värld - 10 Jun 12 kl. 15:38

I morse ( eller morse och morse) kl två typ. ( Jag var barnledig och steg inte upp förän vid ett..! ) Hur som . När jag precis gjort min första kopp kaffe och brett mig en ostmacka, så knackade det på dörren och Laila Bagge i egen hög person stod i dörren! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Polska brandmännen bjöds på fika – av kommunen

Nyhetspressen - 04 Aug 18 kl. 23:16

De polska brandmännen har hyllats för sina insatser mot skogsbränderna.På sin väg hem bjöds de på fika utanför Södertälje.Kommunen stod för kaffe, bullar, frukt och vattenflaskor..

Från slagsmål till fika - ett surrealistiskt möte

Nyhetspressen - 25 Mar 18 kl. 16:18

Historien som sprider värme på Facebook.

De gör viral succé - vill lösa världsfred med fika

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 20:57

Kompisarna Oskar Kongshöj och Gustaf Mardelius vill lösa världsproblemen med "Swedish fika". Deras musikvideo har nu setts över 2 miljoner gånger: "Vi är helt överrumplade av gensvaret vi fått.".

Meet the amateur baker making Swedish 'fika' hot in Israel

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 07:59

Michael Rothschild opened up a Swedish bakery called Fika. Nothing out of the ordinary in Sweden. But this one is far away, in Tel Aviv.

En fika på ica

Magdalena Graaf Blogg - 05 Nov 16 kl. 17:29

Fika som gör skillnad

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 12:28

För att uppmärksamma årets stora fikadag, Fairtrade Challenge, bjöd sex drivna tjejer på Knut Hahn under torsdagen sina skolkamrater på rättvisemärktmärkt fika..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Bästa julklappstipset -En personlig Fotokalender!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Nov 18 kl. 10:09

I samarbete med Önskefoto Som jag har tidigare har visat er här på bloggen så har jag fått  jättefina Fotokalendrar och en superfin Fotobok i present av mina gulliga fans Malin, Nicklas och Marie!  Och jag har verkligen blivit såå glad för dessa personliga presenter! Dessutom behöver jag verkligen en Kalender, så att jag kan ha koll på mitt hektiska schema!

Mamma Mia the party!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Nov 18 kl. 23:50

I går var vi ett härligt gäng och åt god grekisk mat och kollade på Mamma Mia the Party på TYROL! Min kompis My är producent. Och vår älskade kompis Lisa är med i showen !

Skratt & gråt i kvällens avsnitt!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Nov 18 kl. 19:14

Hörde jag lördag?! Och det vet vi ju alla vad det betyder ; WAHLGRENS VÄRLD! Ett fullspäckat avsnitt som vanligt där min kära mor hyr en skåpbil och kommer och hälsar på oss i Marbella!

Halloween!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Nov 18 kl. 05:05

Hello! Så här tjusiga / läskiga såg jag, Jessica och Emilia ut på Halloween! Gjorde i ordning oss på lott hotellrum på Pigalle ..!

Grymt Halloween-firande på Liseberg

Pernilla Wahlgrens värld - 31 Oct 18 kl. 13:00

I går gjorde vi Liseberg med kidsen! Älskar ju Liseberg, och det brukar bli ett besök både på sommaren och på till Jul varje år. Däremot var detta första gången vi gjorde HALLOWEEN på Liseberg, och jag säger bara ; Herregud vad bra det var!!!!