Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Fuck you right back

Fiksen och jag är krassliga

Fuck you right back - 18 Mar 11 kl. 10:57

Jag har så jävla ont i min hals och öron men läser just en bok där de säger att man inte får stoppa i sig medicin utan att kroppen ska driva it skiten själv så jag plågar mig kan man säga. Fisken är också krasslig, hans näsa rinner och han gnäller. Kan jag ge honom en hel Iprensupp? Har hört att jag inte kan det. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Massor av god och missad blues

UNDERBARACLARA - 05 Nov 13 kl. 09:23

Ibland blir gamla och lite smått sletna bluesredaktörer krassliga vid alldeles fel tidpunkter. Som i höst när jag i tur och ordning missat Mannish Boys, Debbie Davies och Royal Southern Brotherhood. Snacka om att man kan få riktigt tung...

Sjuk Ingemarsdotter missar Lahtis

Nyhetspressen - 07 Mar 13 kl. 10:54

Det blir inga tävlingar i världscupen i Lahtis för Ida Ingemarsdotter i helgen, men krassliga luftrör sätter stopp.

A2-influensa hos Akseli Lahtinen

UNDERBARACLARA - 08 Dec 11 kl. 23:12

UMEÅ. Flera av Umåkertränaren Akseli Lahtinens hästar har varit krassliga den senaste veckan. Man tog prover på dessa, och när provsvaren kom under torsdagseftermiddagen, så visade det sig att de hade den smittsamma A2-influensan.

Härlig fredag

Prinsessans Dagbok - 27 May 11 kl. 11:12

Så var det äntligen fredag igen, och denna fredag är extra mysig då mamma och pappa kommer hit =) Vi ska ju börja med kakla köket så snart är det super fint där =) Både jag och Jens är dock krassliga, Jens är febrig och snorig, jag har grymt ont i halsen och örat! Här kommer en liten film på när Neah ”går” med stöd, hon är inte still en sekund!


Fler inlägg från Fuck you right back

Hit flyttar jag!

Fuck you right back - 18 Nov 12 kl. 22:33

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg! Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren.

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 22:23

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked.

Shervin kämpar på

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 18:37

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Bravo Virtanen

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 16:12

Läs Fredrik Virtanens ledare idag. Den är right on som man säger.

Vi är i Swiss!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 20:14

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt.

Vi drar på utflykt!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 13:18

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 09:37

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att jag det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat.

LCHF-pastiller

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 16:39

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på!

God morning folks!

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 09:26

Idag tog vi oss en liten sovmorgon för alla var så dödströtta och Ringo sov och Bingo sov och jag snoozade så vi steg inte upp förrän tio över åtta. Skönt! Sen blev det full rulle med morgonbestyr och Blixten och jag kom på att jag glömt två matkassar i bilen igår och typiskt att det skulle vara just de kassarna med frysvarorna i, attans!

Du som joggade in i butiken här om dagen!

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 15:06

Du tjej som joggade in i butiken på Karlavägen 73 för ett par veckor sedan. Du som hade joggingkläder på dig och var runt 25 år! Vi behöver dig och vi har tappat bort dina uppgifter.

Hej kära blogg

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 14:58

Idag har jag gått upp på morgonen. Jag har åkt med bilen och lämnat Ringo på dagis tillsammans med min kille Bingo. Från dagis åkte jag till butiken och där drack jag en kopp kaffe som var kolsvart och jättegott!

Men asså gud så överdrivet

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 10:06

Jag förstår SATS poäng. Jag tror att vi alla har förstått deras poäng. På SATS är alla välkomna oavsett hur man ser ut och vad man har för hälsa.

Slut för idag

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 21:28

Våra sängrutiner håller på att urarta helt kan jag meddela. Nu ska jag säga godnatt till alla bilorna. "Godnatt röda bilen, godnatt gråa bilen, godnatt bussen...

Jag slår ett slag för jämställdheten

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 11:22

Trist att jag är den enda kvinnan som slåss bland männen. Supertrist faktiskt, men vet ni vad! Jag kämpar för oss kvinnor.

LCHF - inte bara för att nå normalform

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 10:15

Gissa om jag blir överlycklig när jag kommer in till jobbet idag och möts av den här fullkomligt magnifika hunken på LCHFklubben.se?! "Det är ju helt otroligt!!