Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Fyra årstider - mitt liv på landet

Fin vattenslanghållare

Fyra årstider - mitt liv på landet - 14 May 11 kl. 17:14

Det är så härligt ute nu, vi har precis varit och fiskat. Har ni sett vilken vacker vattenslanghållare, precis vad jag behövde. Butik Lantmusen erbjuder 20 % rabatt tom den 18/5 med rabattkoden Arthur om ni också är intresserade.Ha det gott! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Unikt städfynd i stadshusets källare

Nyhetspressen - 14 Mar 16 kl. 18:10

Bilder från ett Karlstad många inte har sett.

Andra trailern för 10 Cloverfield Lane

Feber.se - 15 Feb 16 kl. 19:30

Hemskheter i en källare Här kommer den andra riktiga trailern för den J.J Abrams-producerade filmen 10 Cloverfield Lane. Den handlar om en kvinna (Mary Elizabeth Winstead) som vaknar upp i en källare efter att ha överlevt en bilolycka och bestämmer sig för att fly från denna källare och sin fångvaktare (John Goodman) till varje pris.

[PLUS] Fin skyttehelg i länet

UNDERBARACLARA - 07 Feb 16 kl. 22:57

Det blev en fin helg för länet när regionsfinalen av Skyttiaden i luftgevär avgjordes Vindeln.

Smällare kastades mot räddningstjänst

Nyhetspressen - 27 Dec 15 kl. 22:13

Räddningstjänstpersonal fick smällare kastade mot sig när de kom för att undersöka ett brandlarm på Dalhemsskolan i Helsingborg under söndagskvällen, skriver polisen på nätet. Det ska även ha skjutits in smällare i skolan med rökutveckling som följd, och räddningstjänsten ska ha upplevt det som stökigt. Vid 21.

[PLUS] Djurhållare föreläggs att vårda sjuk kalv

UNDERBARACLARA - 08 May 15 kl. 22:19

En djurhållare i inlandet, som åtalsanmälts för djurplågeri, föreläggs nu av länsstyrelsen att...

Rökutveckling i källare

UNDERBARACLARA - 07 May 15 kl. 18:41

Räddningstjänst och polis har ryckt ut för stoppa en rökutveckling i en källare på Morö Backe. Larmet om rökutvecklingen i ett flerfamiljshus Morö backe, Skellefteå, inkom klockan 17.38 Räddningstjänst, ambulans och polis har åkt till Morö backe där det är rökutveckling i en tvättstuga.

Smällare på Max

UNDERBARACLARA - 01 Jan 15 kl. 09:05

Under nyårsnatten fick polisen in larm om bråk på en snabbmatsrestaurang i Skellefteå. Strax efter 02:00 i natt blev polis tillkallad till snabbmatsrestaurangen Max på Kanalgatan i Skellefteå. I ett bråk som hade uppstått mellan överförfriskade personer var det någon som tände på en smällare som small av inne i restaurangen.

Smällare avfyrades på Max

UNDERBARACLARA - 01 Jan 15 kl. 05:02

Vid 02.35-tiden larmades polispatruller till Max hamburgerrestaurang på Kanalgatan i Skellefteå då någon avfyrade smällare inne i restaurangen. Enligt polisen så blödde en person.

Brandlarm på Grisbacka

UNDERBARACLARA - 31 Dec 14 kl. 19:08

Ett larm om brand i en källare har kommit in till SOS Alarm. Enligt ett larm till SOS ska det brinna i en källare på Per Jans väg på Grisbacka i Umeå. Räddningstjänst är på väg till platsen.


Fler inlägg från Fyra årstider - mitt liv på landet

Fyra årstider flyttar till ny blogg

Fyra årstider - mitt liv på landet - 09 Mar 14 kl. 16:43

Det har hänt mycket sista åren och jag har känt att jag behöver utvecklas, så en ny blogg 2014.Välkommen in till www.mittlivpalandet.

Jag känner våren

Fyra årstider - mitt liv på landet - 09 Mar 14 kl. 08:40

Väska här, hatt härVintern har gått så snabbt, jag har inte hunnit längta så mycket efter vår om det inte vore för att alla mina fotograferingar drar igång nu. Idag ska vi vara i trädgården, det finns så mycket att göra när man har mark på 1 hektar. Jag ska plantera om mina pelargoner, klippa träd, bilar ska tvättas och så en springrunda.

Kalas med pulled pork och chokladtårta

Fyra årstider - mitt liv på landet - 08 Mar 14 kl. 20:03

Jag älskar att ha kalas med den här mannen, när vi ska middagar och fester så funkar vi så bra tillsammans. Vi har snart 23 år tillsammans och det gör ju att vi känner varandra så bra och hjälps åt. Jag tar ofta plock, städning och pynt och han fixar maten.

Grattis till....

Fyra årstider - mitt liv på landet - 08 Mar 14 kl. 18:40

Nu ni mina vänner har Yvelis dragit en vinnare av ett ljus, ....så Grattis säger vi till Lina Nilsson, du får ett ljus på posten. Jag har även fått turen att få fotografera för detta företag så snart kommer ni kanske se några av mina bilder på deras hemsida.

Grattis min man

Fyra årstider - mitt liv på landet - 08 Mar 14 kl. 06:30

Min bok på Tyska, så glad för denIdag säger jag grattis till min man som fyller 41 år, älskade pappa och make. Tänk vad mycket han får vara med om när han lever med mig :)) men jag vet att han älskar vårt liv och han säger varje dag snälla saker till mig, men jag får också höra när jag gör fel. Ljuslyktor hittar ni härSå idag blir det kalas för våra närmaste, inget stort firande men vi firar både maken, sonen och min födelsedag tillsammans.

Kläder till en fotning

Fyra årstider - mitt liv på landet - 07 Mar 14 kl. 17:13

Idag skulle jag åka till Tranås att hitta något att ha till nästa veckas fotografering av nomineringen till årets nyföretagare. Jag kan bara säga att jag kom inte hem med det som jag skulle :)Tjejen som ska komma och fotografera mig undrande vart mitt företag låg? Jo du kan komma hem till mig och mitt köksbord sa jag, så jobbar vi bloggare och hemmaföretagre eller så får vi ses hemma hos någon när jag fotar inredningsreportage.

Mitt födelsedagsbarn

Fyra årstider - mitt liv på landet - 07 Mar 14 kl. 13:00

Jag undrar ibland om han alltid kommer vara liten, minst och är alltid minst. Eller är det så att jag inte vill ha honom äldre. Min älskade lilla :) kille fyller 12 år snart och han är en mycket speciell person som funderar mycket och fattar noga sina beslut.

Att gå på marknad

Fyra årstider - mitt liv på landet - 07 Mar 14 kl. 06:00

I Banja Luka hade den en matmarknad som vi besökte. Vilken lyx att gå där och strosa och kunna köpa på sig råvaror hem, tänk om man hade det här hemma. Jag köpte en massa olika nötter och gjorde egen musli när jag kom hem.

Fina naglar

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 19:09

Idag var det dags att få fina naglar hos Jk nails , jag hade en mörk innan, men min man önskade rött denna gång :) och jag kände också att det skulle vara snyggt till våren. De har så mycket att välja på , men jag gillar stilrent, en färg eller franska manikyr. Glitter är inget för mig.

På cafe i Banja Luka

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 16:00

I Bosnien gick vi på café varje dag, de har massor av goda bakverk och är duktiga på det. Deras glass var himmelsk god.I butikerna finns gott om personal, alla vill jobba och en fika kostar ca 25 kr, så om du kommer till Banja Luka så ta en tårtbit.

När kylen är fylld

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 12:30

Underlägg finns härNågot jag verkligen njuter av är att när vi har varit och handlat, den där känslan att det är påfyllt och man har mat hemma. Vi har haft perioder i vårt liv när jag studerat eller varit arbetslös och då har det inte alltid varit så lätt att få ihop till allt. Kruka här och skål Ib laursenSå nu när kylen är fylld inför en helg då njuter jag!

Den där sprutan

Fyra årstider - mitt liv på landet - 06 Mar 14 kl. 08:24

Min son var på sjukhuset igår och skulle ha vanlig astmakontroll och så ta prover för att se så att han inte är allergisk mot gluten. Vi misstänker att han inte tål höga doser av mjölksockret, men de ville utesluta gluten först.Så han fick spruta som troligtvis stacks i nerven så han svimmade nästan av och blev sittande i soffan hela dagen med ond arm.

Blått porslin och en rabattkod

Fyra årstider - mitt liv på landet - 05 Mar 14 kl. 16:48

Det var så många som tyckte om det blå porslinet precis som jag, så jag mailade Norrfrids gårdsbutik och de kunde dela ut en rabattkod till er. Så med koden FYRAÅRSTIDER i kassan kan du nu få 15% rabatt tom. den 12/3.

Att vara med i skratt

Fyra årstider - mitt liv på landet - 05 Mar 14 kl. 06:00

Jag vill börja med att visa familjen som jag reste med till Bosnien, en familj som en gång lämnat sitt land i Bosnien som unga med en 2 månaders bäbis och en väska. Nu lever de i Sverige med tre barn, utbildning, jobb och hus. Den här familjen fick mitt hjärta.

Att ta hand om sina nära

Fyra årstider - mitt liv på landet - 04 Mar 14 kl. 15:01

I Bosnien var de så duktiga på att ta hand om sina släktingar och sina vänner, de jobbar som i team. En fika tillsammans fick ta tid och man bryr sig hjärtligt om dem som man har kär.Porslinet hittar du härSå idag har jag överraskat min mamma och syster med semlor.