Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Folk : främlingar och vänner – nån du kanske känner!

Bokbloggar - 31 Aug 19 kl. 08:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lägg till WhatsApp-kontakt via QR-kod

Feber.se - Igår: 12:00

Modernt Eftersom det här med att knappa in ett telefonnummer är såååå jobbigt och .old provar WhatsApp nu att ge folk möjligheten att lägga till kontakter via QR-koder. Denna QR-kod kan hittas bland appens inställningar kod som du kan visa till folk som vill lägga till dig som kontakt.

Vi har hämtat husbilen från Värmland

Freedomtravel - 16 May 20 kl. 06:00

Vi har (äntligen!) hämtat hem vår husbil FREEDOM från vinterförvaringen i Värmland. Nu planerar vi för allt som ska fixas med husbilen, och därefter för sommarens husbilsresor.

Paolo Roberto erkänner sexköp – får sparken från TV4

MMAnytt - 15 May 20 kl. 18:45

TV-kändisen, entreprenören och tidigare boxningsstjärnan Paolo Roberto, 51, blev under natten mellan torsdag och fredag gripen på bar gärning misstänkt för sexköp. Detta i samband med en omfattande razzia i centrala Stockholm. Roberto ska ha betalat 1500 kronor för att ha sex med en kvinna, som enligt uppgifter till Aftonbladet kommer från “ett av Europas fattigaste länder”.

Mercedes-AMG G63 bränner upp för en kulle

Feber.se - 06 May 20 kl. 20:00

Och har dragkamp med andra biffiga suvar Här får vi se när två stycken Mercedes-AMG G63:s behandlas på ett sätt som gemene ägare troligtvis inte brukar. Man bränner upp för en kulle i fullt blås, sladdar runt och har dragkamp med en Lexus LX570 och en Volkswagen Touareg. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Gamla sår & nya vänner

Bokbloggar - 05 May 20 kl. 18:32

Att leva i karantän utan att leva i karantän

Svensson - 03 May 20 kl. 16:51

Jag känner ingen som lever i karantän i Sverige. Jag och min fru lever i stort sett som vanligt, men ordnar inga fester vilket vi brukar göra så här års. Vi träffar inte heller några större mängder människor förutom några vänner vi samtalar med och fikar med på lite avstånd.


Fler inlägg från Bokbloggar

Tänk snabbt v 22

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Torskfångst

Bokbloggar - 14 timmar sedan