Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Folk : främlingar och vänner – nån du kanske känner!

Bokbloggar - 31 Aug 19 kl. 08:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Conor McGregor om kändisskapets baksida: “familjen har det svårt ibland”

MMAnytt - Igår: 09:04

Det finns få som lever det liv som Conor McGregor lever, med allt vad det innebär att vara en internationell superstjärna. I helgen kommer han än en gång att kliva in buren inför miljoner av tittare och samtidigt dryga ut sin kassa med rekordsummor. Men trots alla miljoner på kontot så erkänner “The Notorious” att kändisskapet kommer med en baksida.

Ingen vanlig onsdag

Blondinbella - 15 Jan 20 kl. 12:54

Idag är en knepig dag med känslor som slåss om plats. Jag känner mig lugn, hyfsat stark (hade ett bra träningspass med Pontus imorse) men också nervös inför ikväll. Vid åtta släpps nämligen de två första avsnitten av dokumentären som har gjort om mig.

En myt att svenskar är ensamma och isolerade

Svensson - 15 Jan 20 kl. 08:12

Det finns en stark myt om att svenskar är ensamma. Thomas Gür är en av dem som som späder på myten genom att ljuga om saken i en kolumn i GP. Problemet är att det inte är sant.

Kille fixade julmiddag för 50 främlingar

Feber.se - 13 Jan 20 kl. 07:59

Mysigt! Julen ska ju vara en tid när man hänger med vänner och familj, men många är ensamma för att man flyttat till en ny stad eller vill helt enkelt inte åka hem till sina trasiga familjer. Oavsett anledning, det finns ju så klart flera, så kan ensamheten vara trist.

Eftermiddag i AC med böcker och film

Magdalena Graaf Blogg - 09 Jan 20 kl. 14:57

Falu rågrut, doppat i Kantarellsoppa. Ny ljudbok! Blivit rekommenderad av en ny och mycket trevlig bekantskap från Göteborg i träffade på Koh Lipe.

André känner in möss från svenska Mionix

Feber.se - 08 Jan 20 kl. 18:40

Visade tre kommande nyheter på CES Svenska Mionix har saker på gång och André passade på att kolla om de är något att ha. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Josephine Qvist är besviken på den hårda kritiken

Gossips.se - 03 Jan 20 kl. 20:40

Inom kort skulle Josephine göra en youtubevideo där hon och hennes pojkvän Stefan svarar på frågor från hennes följare/läsare. Idag lade hon upp så att folk kunde skicka in sina frågor via instastory, men det gick inte alls som hon trodde att det skulle göra. Hon fick nämligen väldig elaka frågor och hård kritik angående att hon tog tillbaka Stefan efter att han var otrogen.

Vilken bibel ska man välja?

apg29 - 03 Jan 20 kl. 08:15

Reformationsbibeln eller King James bibel på svenska?Vilken bibelöversättning man än väljer att läsa (man kan läsa flera) så är det viktigt att man känner Jesus och har tagit emot honom som Herren.

Nyår och vattenkoppor

Magdalena Graaf Blogg - 02 Jan 20 kl. 05:06

Godmorgon mina fina vänner! Hoppas det nya året treat you well! Louie har fått vattenkoppor, så vi ligger i omgångar med honom på rummet.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hallahem

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Sörjen som blev

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Veckans mening v 3.

Bokbloggar - 10 timmar sedan

Konflikternas tid

Bokbloggar - 11 timmar sedan