Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete

Folk som man vill slå!

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 13 Feb 13 kl. 20:16

Ibland är jag bara ur form. Det tar liksom emot med alltihopa. Inte så farligt när jag går för mig själv och muttrar… men då jag måste ha oturen dela luften med en viss typ av människor - eller kanske vissa typer- av människor så har jag svårt att stå ut ibland. De skulle man bara vilja tratta till i fejset ibland, så att de iallafall skulle få en uppenbar anledning att reflektera över sig själva. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Misstänkt terrordåd: Lastbil körde in i folk på Drottninggatan i Stockholm

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 15:08

Ett fordon ska ha kört på folk på Drottninggatan i centrala Stockholm. Enligt uppgifter till polisen har folk blivit skadade. Polisen skriver också att det kan ha förekommit skottlossning..

Folk utan försvar

Nyhetspressen - 08 Jan 17 kl. 16:29

Jag har, skämtsamt, ibland satt rubriken Folk utan försvar till texter när konferensen Folk och försvar (Fof) i Sälenfjällen gått av stapeln, som nu. I år är rubriken mer befogad än någonsin..

De trakasseras för sin slöja – nu gör Markbördiga America Vera-Zavala en Dramatenpjäs om svenska hijabis

Nyhetspressen - 11 Oct 16 kl. 19:40

Att bära slöja i Sverige innebär att ständigt bli trakasserad och ifrågasatt. Nu berättar fem muslimska tjejer själva om sin vardag, i pjäsen ”Svenska hijabis”. Men egentligen vill regissören få folk att sluta prata om slöjan..

Svenska hijabis om livet med slöja

Nyhetspressen - 11 Oct 16 kl. 13:28

Att bära slöja i Sverige innebär att ständigt bli trakasserad och ifrågasatt. Nu berättar fem muslimska tjejer själva om sin vardag, i pjäsen "Svenska hijabis". Men egentligen vill regissören få folk att sluta prata om slöjan.

Vad är det som får en polis att slå?

Nyhetspressen - 19 Mar 16 kl. 07:30

Jag vet att det finns polisvåld. Att poliser kliver över gränsen, begår övergrepp. Men poliser går inte runt och oprovocerat slår folk på käften, skriver polisen Martin Melin..

Forskning: Folk som svär är språkgenier

Nyhetspressen - 17 Dec 15 kl. 08:44

Här är forskningen som slår hål på myten att folk som svär mycket har ett sämre ordförråd än andra. I själva verket är det precis tvärtom..

Du får faktiskt skyla dig själv

Tjuvlyssnat.se - 01 Dec 14 kl. 09:30

Kungsträdgården, StockholmEtt äldre par sitter på en bänk och pratar och tittar på folk.Mannen: Titta vad folk har lite kläder på sig. Det är inte klokt.

Släpptrailer för Metro Redux

Feber.se - 26 Aug 14 kl. 15:53

Metro x2 Metro Redux är släpps denna vecka och för att påminna folk om det så har man nu släppt en släpptrailer för denna samling som innehåller uppdaterade versioner av Metro 2033 samt Metro: Last Light . www.youtube.

Olyckor vid svenska filminspelningar

UNDERBARACLARA - 24 Jan 14 kl. 07:28

Det sker många olyckor när de svenska filmerna blir till. Enligt Teaterförbundet sker det någon typ av olycka eller tillbud cirka en gång per produktion. — Det kan handla om utrustning som ramlar på folk, folk kan halka och slå i huvudet, bilolyckor, byggen som är på väg att rasa, folk ramlar i vattnet när [...

Skillnad på folk och folk

Nyhetspressen - 30 Aug 13 kl. 23:30

I Sverige är vi bra på dubbelmoral..


Fler inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete