Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Simplicity

Formex pressfrukost

Simplicity - 17 Jan 13 kl. 06:44

Tidig morgon och strax sätter jag mig på pendeln för att gå på Formex pressfrukost, träffa massa bloggkollegor och ägna hela dagen på mässan! Är du nyfiken på årets nyheter, trender och pristagare? Följ mig isf på Design Day by Day där jag direktbloggar hela dagen! Jag finns även på Instagram @addsimplicity för dig som hellre följer mig där. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Emaljkärl från Ronneby får nytt liv

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 11:00

Efter nära 50 år gör nu Kockums klassiska emaljerade kärl och grytor comeback i våra svenska kök. Ett uppdaterat sortiment premiärvisas på deisgn- och inredningsmässan Formex nästa vecka..

Pressfrukost, reportage om oss och (nästan) besöksrekord

Freedomtravel - 16 Mar 18 kl. 06:00

Äntligen fredag! Detta har (som vanligt) varit en galen vecka. Förutom att vi minglade på Portugals ambassad i måndags har vi hunnit med en pressfrukost och öppnat upp vårt hem för reportage.

Formex

Magdalena Graaf Blogg - 26 Aug 16 kl. 15:31

Ernst: "Äktenskapet är värt att jobba på"

Nyhetspressen - 30 Aug 15 kl. 08:44

Att intervjua Ernst Kirchsteiger i hans monter på design- och inredningsmässan Formex går inte. Kvinnorna som vill ta selfies med tv-stjärnan är alldeles för många och påstridiga för att vi ska kunna föra ett samtal. – Jag är kanske übersocial, men jag tycker att det är jätteroligt.

Formex igen

Bloggkommentatorerna - 14 Jan 15 kl. 08:25

Det är inte klokt vad bloggåret går fort. Idag börjar Formex igen. Jag tycker som vanligt att det ska bli kul att följa rapporterna därifrån.

Pressfrukost/Economista

Blondinbella - 13 Jun 13 kl. 10:43

Imorse hade vi tillsammans med Bonnier/Forum pressfrukost för vår bok Economista på Pocket. Vi berättade om bokens innehåll och varför vi har valt att skriva den. Det händer mycket nu med vår bok, vi medverkar på Books & Dreams i höst samt Bokmässan i Göteborg.

En morgon med cykling och pressfrukost

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 05 Mar 13 kl. 09:42

Vilken underbar morgon jag har haft! Jag började med min cykelklass på SATS Zenit. Idag kändes instruerandet mycket bättre än igår.


Fler inlägg från Simplicity

Turkost

Simplicity - 24 Mar 13 kl. 19:36

Fortfarande är turkost en het färg. Det här underbara kaklet är från Fired Earth.

Jag har flyttat till Sköna hem!

Simplicity - 01 Feb 13 kl. 13:29

Numera hittar du min blogg på Sköna hem! Hoppas att du fortsätter följa mig där! Du som har länkat till mig i din länklista, vore jag väldigt tacksam om du ville ändra till följande adress: addsimplicity.

Mitt kontor – Moodboard

Simplicity - 31 Jan 13 kl. 08:07

Kollage: Simplicity Idag bjuder jag på lite inspiration kring kontor. Inredning, förvaring och andra saker som förhöjer arbetet på din arbetsplats. Imorgon är det nämligen första februari och då flyttar jag inte bara över min blogg till Sköna hem, utan jag flyttar även in till mitt nya kontor!

Feng Shui och nattduksbord

Simplicity - 30 Jan 13 kl. 10:09

Bild: Ikea Tänk på att ett nattduksbord som är lite högre kan rikta vassa kanter mot dig när du ligger i sängen. Omedvetet och medvetet kan detta ibland upplevas som störande. Ett sätt är att höja sängen något (eller korta benen på ditt nattduksbord) så att inte kanten ligger i linje med huvudet när du sover.

Fotokonst av Hannah Lemholt

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 22:31

Ja vad säger man?! Vackert så man baxnar!! Jag bara mååååste få tag på ett ex av denna vackra fotokonst av Hannah Lemholt.

Hållbar inredning

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 08:44

Att inreda hållbart är som bekant något som ligger i tiden. För mig har det två definitioner. Dels att inreda på ett sätt som skapar harmoni och där inredningen är i balans oavsett stil.

Min Sköna hem kollega!

Simplicity - 28 Jan 13 kl. 08:33

Bilder: Anna-Malin, Helt Enkelt Måndag och ny vecka!! Och jag börjar den med möte och lunch med en kollega! För nu mina vänner får jag avslöja vem som blir min bloggkollega på Sköna Hem, Anna-Malin med den vackra bloggen Helt Enkelt (Skåne rules!!

Essence Plus – Tävling!

Simplicity - 26 Jan 13 kl. 09:55

Lördag, helg och säkert gör ni något mumsigt att äta ikväll och till det vill man ju gärna ha utsökta drycker i vackra glas! Visste du om att i torsdags lanserades Essence Plus för Iittala, formgiven av Alrbert Häberli? En vidareutveckling av det tidigare Iittalaglaset Essence!

Mattor & katthår

Simplicity - 25 Jan 13 kl. 08:59

Bild: Simplicity Fortfarande har jag inte hängt tillbaka tavlorna ovanför vår House Doctor byrå sedan jul. Ser väldigt tomt ut ser jag nu när jag fotat. Men nu känns det som det tåls att tänka på.

Nytt i vårt kök

Simplicity - 24 Jan 13 kl. 08:23

Mitt hem!!

Simplicity - 23 Jan 13 kl. 08:00

Alltså jag dör lite grann!! Hur snyggt är inte det här hemmet?! Gah!!

Ellos & Frida Trendenser

Simplicity - 22 Jan 13 kl. 08:20

Vi börjar morgonen med dessa fantastiska bilder från Ellos stylade av ingen mindre än Frida Ramstedt, Trendenser. Vilken harmoni, vilka färger och vilken längtan efter att vårfixa till det här hemma man får!! Snyggt jobbat Frida!!!

Min firmabil!

Simplicity - 21 Jan 13 kl. 12:25

Ser ni den här svischa förbi är det bara jag! Nu är den klar och ska bara stripas! Tycker den blev fin!

Att drömma sig bort

Simplicity - 20 Jan 13 kl. 08:48

Idag väljer jag att drömma mig bort hit! Till denna fantastiska plats på Mallorca, utan 10 minusgrader, snö och kalla vindar. Idag väljer jag värme, naturmaterial och rustika golv som blivit varma av solens strålar, utan fårskinnstofflorna på.