Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Fortfarande lie jetlagd och ledsen..

Paow - 14 Nov 13 kl. 12:52

Har ju inte riktigt berättat varför jag åkte hem tidigare från USA. Men kommer ni ihåg att jag skrev och ”R”… En kille som jag träffade i spanien i sommars som ursprungligen är från Mexico men som bor i usa. När jag landade på Miamis flygplats så kom han och hätmade upp mig. Han var världens finaste och behandlade mig som en liten prinsessa. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Julklappsilskan: "Riktigt ledsen"

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 14:37

Hon samlade in pengar så att deras barn skulle få julklapparna familjen inte hade råd med.Familjens reaktion var inte vad Agnes-Cecilia Karlsson räknat med. – Jag blev riktigt ledsen och besviken.

Buffon förkrossad – kunde inte spela

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 18:03

Gigi Buffon har varit given i Juventus sen urminnes tider.Men i förlustmatchen mot Sampdoria satt målvaktsgiganten på bänken – då han var för ledsen för att spela.– Han har fortfarande inte hämtat sig efter förlusten mot Sverige, säger tränaren Massimiliano Allegri..

Why Trump claimed minor Malmö fire was 'under-reported terror'

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 13:09

US President Donald Trump accused the Western media on Monday of intentionally failing to cover terror attacks adequately, a moved slammed by a Swedish terrorism expert as domestic propaganda based on a lie..

"Jag vet att Pernille blir ledsen av det här"

Nyhetspressen - 05 Feb 17 kl. 17:33

Det har uppstått ett storbråk i dansk simning. Jeanette Ottesen kallade OS-guldvinnaren Pernille Blume för "tursam", vilket har utlöst en vild kritikstorm mot den danska stjärnan. – Jag vet att Pernille blir ledsen av det här, säger simmaren Daniel Skaaning..

Garcias egna ord efter beskedet: "Jag är fortfarande i chock"

Nyhetspressen - 26 Jan 17 kl. 21:12

Som en bomb på torsdagskvällen lämnade Östersund basket beskedet att Alberto Garcia är avskedad – och att ersättare redan är klar. Italienaren Antonio D' Albero tar över. – Jag är besviken och väldigt ledsen, säger Garcia..

Svenska landslagsbråket: "Otroligt ledsen och besviken"

Nyhetspressen - 22 Dec 16 kl. 10:15

Skidskyttslandslaget skakas av ett bråk mellan åkaren Elisabeth Högberg och förbundskaptenen Wolfgang Pichler. – Jag är otroligt ledsen och besviken, säger Högberg till Expressen..

Rutinerad beachvolleyduo prisad

Nyhetspressen - 09 Dec 16 kl. 17:44

Beachvolleyspelaren Anne-Lie Rininsland, Göteborg BC, gjorde mästerskapsdebut - som 39-åring - när hon i par med Karin Lundqvist blev nia i EM. Nu får hon utmärkelsen Årets beachvolleyspelare, framröstad av Sveriges volleybollföreningar och spelarkollegorna.(TT).

Johannas kritik mot Starbucks: "Ledsen"

Nyhetspressen - 27 Nov 16 kl. 20:01

På de flesta Starbucks-kaféer får kunden sitt namn skrivet på muggen. Men när Johanna Mauritzson beställde en latte upptäckte hon något helt annat på sin. – Jag blev nedstämd och ledsen när jag såg det, säger hon..


Fler inlägg från Paow

Gymmet dag 2.

Paow - 04 Apr 18 kl. 20:54

Alltså vadå hände med vädret? Så tråkigt och kallt. Idag så lagade jag 2 naglar hos min nagelkille.

Favs

Paow - 04 Apr 18 kl. 01:39

Rasat i vikt.

Paow - 03 Apr 18 kl. 22:02

Att jag inte mått så bra senaste tiden har väl ingen undgått. Har haft svår att äta och ska jag vara ärlig så har har spytt efter nästan varje måltid. Jag kräks alltid väldigt ofta och har gjort det i ca 6 månader till och från, nästan alltid i samband med att jag äter.

Vän med sitt ex?

Paow - 02 Apr 18 kl. 18:00

Såg att många sett och kommenterat på sociala medier att jag och Lance umgås igen. Det är egentligen inget konstigt med det. Vi älskar fortfarande varandra, och han är på riktigt en av mina bästa vänner som jag berättar allt för.

Look

Paow - 02 Apr 18 kl. 16:05

Älskar att det är accepterat att ha mjukisdress och KLACKSKOR! Älskar dagens mode. Dress från affingos.

True

Paow - 31 Mar 18 kl. 22:41

Dagens outfit.

Paow - 29 Mar 18 kl. 22:49

Är i samarbete med Rebeccastella.com ! Om ni uppger paow20 när ni handlar så får ni 20% på erat köp!

Sprituell healing.

Paow - 27 Mar 18 kl. 23:03

Idag efter frisören så åkte jag och mötte upp min nyfunna vän Mariele Estrella(hur ballt efternamn). Ni känner även igen henne som den lite knasiga tjejen från Are You Yhe One. Hon är helt ärligt den första människan jag känner som är mer spirituell lagd och tror på energier mer än vad jag gör.

En stor förändring!

Paow - 27 Mar 18 kl. 16:55

Kände att jag verkligen behövde en förändring. Tänkte först bli mörk men vet att jag skulle ångra mig. Så istället så färgade jag det mer naturligt med mörkare botten och satte in 60cm långt löshår.

Dags för förändring!

Paow - 27 Mar 18 kl. 11:01

Sitter just nu hos Swedish natural, behöver en förändring känner jag.

Middag med vänner

Paow - 25 Mar 18 kl. 21:35

Fusk brun!

Paow - 25 Mar 18 kl. 20:54

• Inlägget är inte ett samarbete! Utan min vän som skapat denna. Och jag använder den flitigt så ville tipsa om den!

Dagen look.

Paow - 23 Mar 18 kl. 21:26

Klänning från chiquelle, skor från Rebeccastella och keps från hm.

Dem värsta ryktena om mig.

Paow - 21 Mar 18 kl. 15:02

Jag frågade mina följare på snapchat vilket det värsta ryktet dom hört om mig var. Och det var ärligt helt sjuka saker som jag berättar om i videon. Vad tycker ni?

Nick Cabana

Paow - 21 Mar 18 kl. 14:55