Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Så får du ett eget rum för bloggen i Stockholm

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 01 May 22 kl. 10:50

Alla kreatörer har någon gång erfarit värdet i att ha ett eget rum för skapande. Så även bloggare. Det är inte bara det att det egna rummet kan ge en välbehövlig arbetsplats där fokus helt och hållet ligger på att leverera.

Starta en vinblogg

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 13 Apr 22 kl. 12:40

Även om bloggandet kanske inte är lika stort som det var under internets barndom, har det genomgått en renässans under senare år. Allt fler personer bloggar och allt fler internetanvändare har återvänt till det välskrivna ordet, i stället för att spendera all sin tid på sociala medier bland korta videoklipp och ändlösa diskussioner. Funderar du på att starta en blogg är det därför sannolikt ett gyllene tillfälle att göra slag i saken.

Så tar du dig in på drömutbildningen som bloggare

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 21 Mar 21 kl. 00:28

Har du en blogg? Det är ett bra sätt att få extrainkomst eller kunna dela med dig av dina idéer. Men ännu bättre är det naturligtvis att ha en utbildning.

Med bra enkätverktyg får du bloggen att växa

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 11 Dec 20 kl. 12:03

Det finns mycket du kan göra för att få din sajt att växa. Ett effektivt verktyg att använda är enkäter. Då får du reda på vad dina besökare/kunder tycker om både din sajt och ditt innehåll.

Den nya framtiden: Den digitala nomaden

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 22 Jan 20 kl. 22:21

Det är inte bara den tekniska utvecklingen som går mycket snabbt, utan också utvecklingen på arbetsmarknaden. En ny yrkesgrupp kallas digitala nomader. En digital nomad är en person som använder den digitala utvecklingen för att kunna jobba och resa jorden runt.

Resebloggare och klimatförändringarna

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 27 Sep 19 kl. 16:01

Det är inte bara lätt att ha en reseblogg i tider av flygskam och klimatstrejker. Samtidigt fortsätter de flesta av oss att resa, då det är ett av svenskarnas största intressen. Om du gillar att resa och blogga, hur kan du då fortsätta att ha en reseblogg och samtidigt leva miljövänligt?

Stärk ditt varumärke genom produktanvändning

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 01 Apr 19 kl. 02:54

Allt fler arbetar som bloggare eller influenser. Detta yrke som tidigare har ansetts vara ovanligt och kanske lite märkligt av merparten av befolkningen, men som idag blir mer och mer socialt accepterat. Genom att skapa och använda sig av olika typer av produkter och samarbeten kan du som arbetar i denna bransch stärka ditt varumärke avsevärt, men också skapa dig en trevligare arbetsmiljö och bättre material för publicering.

WordPress är världens största bloggplattform

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 05 Mar 19 kl. 15:49

WordPress är världens största bloggplattform. Statistik visar att så stor andel som var tredje webbsida på nätet drivs av WordPress. Sannolikt har detta att göra med att WordPress för det första är gratis, men även att det är så enkelt att komma igång med och att använda.