Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Läsvärda inlägg från Svenska bloggar - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Nordnet lanserar nu sin tjänst på svenska

MALENAMI.COM - 18 Oct 21 kl. 15:03

Reklam: Betalt samarbete med Nordnet.fi Bakom mig, en av de saker vi unnat oss det senaste året. Att spara pengar för framtiden, både för mig och barnen, poppar upp som ett dåligt samvete både från och till.

Fläsk med löksås – FAVORIT I REPRIS!

Kryddburken - 23 Sep 21 kl. 11:27

En mer älskad klassiker bland husmanskosten guldkorn måste vara stekt fläsk med löksås. Enkla ingredienser, rena smaker och så förtrollande gott! Nu dammar jag av mitt allra bästa recept på den här godingen.

Blåbärsrutor med citronfrosting

Kryddburken - 07 Sep 21 kl. 06:42

Lill-lördag och idag var jag uppe med tuppen kl 4.00 och tog en lååång, varm dusch. Det är så ruggigt, dimmigt och mörkt om morgnarna nu.

Gnocchi med champinjoner i krämig sås med timjan, vitlök och citron

Kryddburken - 04 Sep 21 kl. 13:54

Herregud vilken rejäl höstlunch det blev idag! Älskar luften ute just nu och solen som återvänt. Gränslandet mellan sommar och vinter, när man får dra på raggsockorna, tända ljus och laga lite värmande mat.

Fredagsmys – vad tänkte du?

Kryddburken - 27 Aug 21 kl. 19:41

När fredagen på jobbet börjar närmar sig stängning och man har en liten baktanke om något riktigt gott till kvällen.

Ljuvlig pastasallad med kyckling och favoritdressingen

Kryddburken - 21 Aug 21 kl. 13:15

Sommaren har gått rasande fort, snart är vi inne i september och temperaturen blir svalare och jag börjar längta efter höstgrytor, tända värmeljus, krypa ihop i soffan med raggsockor och en mysig filt. Känna doften av sprakande vedträn från kaminen och djuren som snarkar gott intill mig. Jag älskar hösten!!

Vart tog Kryddburken vägen??!

Kryddburken - 19 Aug 21 kl. 20:15

Jag har INTE övergett er… Men jag förmodar att ni väntar på ett livstecken, en bild, ett recept, en mening, en förklaring eller vad som helst! Jag har inte släppt min passion, det är bara TIDEN som inte räcker till, till allt jag VILL!

By Basics

MALENAMI.COM - 11 Aug 21 kl. 11:27

Reklam: Wandante och By Basics Från lille hjärteroten tack för denna magiska sommar. Vi behövde verkligen allt dethär. Nu finns det så många minnen att plocka, som små snäckor på stranden, lägga i fickan och ta fram och snusa på när mörkret faller och höstregnet smattrar mot fönsterrutorna.

En vacker klänning

MALENAMI.COM - 15 Jun 21 kl. 13:32

Reklam: Jag har fått klänningen från Gauhar Helsinki The post En vacker klänning first appeared on .

Så tar du dig in på drömutbildningen som bloggare

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 21 Mar 21 kl. 00:28

Har du en blogg? Det är ett bra sätt att få extrainkomst eller kunna dela med dig av dina idéer. Men ännu bättre är det naturligtvis att ha en utbildning.

Med bra enkätverktyg får du bloggen att växa

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 11 Dec 20 kl. 12:03

Det finns mycket du kan göra för att få din sajt att växa. Ett effektivt verktyg att använda är enkäter. Då får du reda på vad dina besökare/kunder tycker om både din sajt och ditt innehåll.

Helsinki SS20

Copenhagen Street Style - 13 Aug 19 kl. 17:10

The post Helsinki SS20 appeared first on The Locals.

CFW SS20

Copenhagen Street Style - 13 Aug 19 kl. 17:09

The post CFW SS20 appeared first on The Locals.

Stockholm Fashion Week

Copenhagen Street Style - 13 Aug 19 kl. 17:13

The post Stockholm Fashion Week appeared first on The Locals.

Warning: Illegal string offset 'cid' in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/footer.php on line 3 Warning: Illegal string offset 'search' in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/footer.php on line 4