Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tuffast av alla.

Fotoutmaning.

Tuffast av alla. - 12 Jan 12 kl. 10:56

Ja men då kör jag väl också den här fotoutmaningen. Jag tänker att det inte borde vara helt omöjligt att slutföra den. Ett litet foto om dagen. Men vi får nog se till att städa kylen innan dag 29 för den är en SKAM. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fotoutmaning i december 

Bokhora - 10 Nov 15 kl. 09:30

Fota våren! Två dagar kvar…

Freedomtravel - 02 Apr 13 kl. 08:47

Imorgon är sista dagen att delta i Freedomtravels och Ifolors fotoutmaning med temat Vårkänslor. Vårtecken, tidigare vårar, vår i Sverige, vår utomlands… Vi hoppas att du vill delta genom att lägga upp en bild som beskriver våren för dig! Efter att tävlingen avslutats visar vi era bidrag här på bloggen!

Fotoutmaning: Vårkänslor

Freedomtravel - 19 Mar 13 kl. 21:43

Vi här på Freedomtravel utlyser nu, i samarbete med Ifolor, en fotoutmaning med temat ”Vårkänslor”. Vi hoppas att du vill bidra genom att lägga upp en bild som beskriver våren för dig! Efter att tävlingen avslutats visar vi era bidrag här på bloggen!

Fotoutmaning – Tema Fredag

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 19 Jan 12 kl. 23:45

Mitt bidrag till Tema Fredag (fototävling) den här veckan. Temat var årstider så jag har valt ut en bild jag tagit förra våren. Hoppas ni tycker om den och kanske längtar ni tillbaka till våren och sommaren lite?

Fotoutmaning 1: you

Bokbloggar - 11 Jan 12 kl. 18:06

Utmaning: Jul/Julefrid/Julstress

Freedomtravel - 19 Dec 11 kl. 21:40

Ama de casa utmanar oss igen med en fotoutmaning: den här gången är temat jul/julefrid/julstress. Vi är med och tävlar med en bild från vårt julfirande i Sälen 2008. På bilden ser ni vännernas barn, ögonblicket när pappret slitits av paketen.

På väg

Freedomtravel - 01 Jan 70 kl. 01:00

Vi deltar i Ama de casas fotoutmaning med temat ”På väg”. Vårt bidrag blir ett foto vi tog på en bensinmack i helgen. Det är två campingfordon som helt klart är på väg: en stor husbil och en liten husvagn.

Tema vatten

Freedomtravel - 01 Jan 70 kl. 01:00

Ama de casa gillar utmaningar, och nu är det fotoutmaning med tema vatten som gäller. Man ska lägga upp sin bästa/sämsta/roligaste/finaste vattenbild i ett blogginlägg. Här kommer vårt bidrag!


Fler inlägg från Tuffast av alla.

Hell Hour.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 19:20

Nä. Det undvek jag som ett proffs genom att mata svajigt barn (Sammie) och den mindre svajiga systern med glass på Go bite. Så konstigt namn på det stället men mysigt trots läget på Backaplan med utsikt över en parkering.

Testar en app då.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 13:02

Åh. När solen gick ner i lördags och vi promenerade via Stenpiren till Dubbel Dubbel på Surbrunnsgatan ... älskar den här Göteborgsvyn.

App.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:44

Det är så längesen jag hade blogger att jag inte  minns hur jag fick in bilder i inläggen. En app är vad jag skulle behöva till mobilen men jag vet inte vilken som blir bäst nu när det inte finns en riktig blogger-app längre. Måste klura lite på detta och fixa.

19 mars.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:41

Jag messade just Mikael och skrev "Nu är jag spänd!" och han "va?".

Tully.

Tuffast av alla. - 09 Mar 18 kl. 08:39

Den här ser jag verkligen fram emot.

När jag ändå ...

Tuffast av alla. - 28 Feb 18 kl. 11:19

... den principen har gått för långt. Det är inte att "när jag ändå ska jag gå upp" ta med den lilla dammsugaren och göra rent trappan, övervåningen och badrumsgolvet.

Bilen & guldmekanikern.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 21:33

Jobbet drog över lite men sen packade jag in mig i allt varmt jag kunde hitta i den stora väskan jag släpat med. Gick och gick och gick och kom till slut fram till verkstan. Och nu ska jag berätta något som alla kommer tro är ett mirakel.

Hem till mina rötter igen.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 19:21

Vad passar bättre när jag återvänder till det här gamla blogg-skrället än att citera Ulf Lundell? Nä. Inget.

Pretty please!

Tuffast av alla. - 04 Feb 12 kl. 18:41

Hej hej. Det krånglade lite med rss och att länka till nya bloggen i blogglistorna. Här är adressen ni klistrar in för att länka till nya.

En era är över. En ny börjar.

Tuffast av alla. - 02 Feb 12 kl. 16:00

Okej alla vänner & fiender. Nu har jag bloggat här i en halv evighet eller närmre bestämt sen september 2008. Det är ett tag.

Tofs-krönika.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 22:43

Det har publicerats en mindre bra krönika i Chalmers kårtidning "Tofsen". Jag orkade inte men Mikael gjorde det...

Min syster Sömmerskan.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 20:59

När jag pratade med mamma i telefon idag sa hon att Anna hade köpt fleecetyg för att sy nåt till sin hund Ella. Nu har jag sett bild på verken. Den lilla hunden ska alltså gå runt i en fleecekorvskinnsdräkt.

Dimman.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 19:50

Eftersom vi är inne i Damages-dimman nu hinner vi inte se någon film. Jo vi var ju på bio härförleden (som jag väntat på att få använda det ordet). Men jag är sugen på att se The Interrupters som gick i SVT Dox.

M handlar efter ölkväll:

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 22:10

Två kilo högrev och ett rör treo. Tack för inspirationen Johanna och D!

100 kg.

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 21:09

Ska vi tänka lite på att min kompis Linn tog 100 kg i bänkpress häromdagen? HUNDRA KILO.HERRE GUD.