Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Från kolmilor till mordbränder

Bokbloggar - 05 Jul 19 kl. 11:37

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bränderna i Ystad: Oklart om misstänkta pojkarna kommer åtalas

Nyhetspressen - 18 Mar 19 kl. 12:49

Det kan dröja innan någon åtalas för de sju mordbränderna i Ystad. Eftersom en eller flera av de misstänkta pojkarna inte har fyllt 15 år än kanske det inte blir något åtal alls..

Barnens skadegörelse kan stå föräldrarna dyrt

Nyhetspressen - 15 Mar 19 kl. 18:30

Tre tonårspojkar är misstänkta i utredningen av de sammanlagt sju mordbränderna i Ystad under årets två första månader. Om de döms kan det stå föräldrarna dyrt..

Hovrätten fastställer straff för mordbrännare

Nyhetspressen - 09 Nov 18 kl. 16:30

Hovrätten för Västra Sverige fastställer fängelsestraffet för den 34-årige man, som låg bakom den våldsamma branden i ett trähus i centrala Ronneby, i september 2015. .

Mordbrännaren erkände för Harriet: Jag tände på

Nyhetspressen - 29 Oct 18 kl. 06:00

Det var ett år och fyra månader efter diskoteksbranden där 63 ungdomar miste livet.Förhörsledaren Harriet Persson satt med tonåringen framför sig vid förhörsbordet – hon hade vunnit hans förtroende.”Vem tände”, frågade hon.

Misstänkt seriemordbrännare pekas ut för Ronnebybrand

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 06:03

I september 2015 totalförstördes Berlingshuset i en anlagd brand. Förundersökningen lades ner men nu kan en 34-årig man dömas till ett flerårigt fängelsestraff. Han är misstänkt för flera mordbränder som tros vara riktade mot kvinnor.

Mordbrännare gå fri – brände ner ytterligare en byggnad i natt

Nyhetspressen - 25 Jul 18 kl. 07:10

Vara har drabbats av ytterligare en anlagd brand.Under natten till onsdag brann en gårdsbyggnad ner till grunden.Den senaste veckan har en rad anlagda bränder rasat i området, och polisen misstänker att det är samma gärningsman som ligger bakom.

Misstänkt mordbrännare på fri fot

Nyhetspressen - 24 Jul 18 kl. 07:55

Efter flera misstänkt anlagda bränder i Varaområdet tittar polisen nu på kopplingar mellan bränderna.Under natten till tisdag brann två separata byggnader i Vara.Under gårdagen brann en annan byggnad i närheten.

Polischefens oro för nytt gängkrig: "Kan eskalera"

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 14:22

Skottlossning, misstänkta mordbränder och granater som placerats ut och kastats – inom loppet av bara några dagar.Nu befarar polischefen Erik Nord att gängkriget i Göteborg kan blossa upp på nytt.– Vi får vara försiktiga innan vi drar alltför snabba slutsatser, men det skulle kunna vara på väg in i en situation där våldsamheterna kan eskalera, säger han..

Mannen tänder eld på lyxbilar – och sig själv

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 19:05

Här går allt fel för mordbrännaren – mitt framför kamerorna. När han tände på en bilhall norr om Stockholm i mars fattade han själv eld och sprang brinnandes från platsen. Nu vill polisen ha hjälp med att identifiera mordbrännaren, som kan vara svårt skadad.


Fler inlägg från Bokbloggar

The Friend

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Kristens resa

Bokbloggar - 10 timmar sedan