Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Från kolmilor till mordbränder

Bokbloggar - 05 Jul 19 kl. 11:37

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bränderna i Ystad: Oklart om misstänkta pojkarna kommer åtalas

Nyhetspressen - 18 Mar 19 kl. 12:49

Det kan dröja innan någon åtalas för de sju mordbränderna i Ystad. Eftersom en eller flera av de misstänkta pojkarna inte har fyllt 15 år än kanske det inte blir något åtal alls..

Barnens skadegörelse kan stå föräldrarna dyrt

Nyhetspressen - 15 Mar 19 kl. 18:30

Tre tonårspojkar är misstänkta i utredningen av de sammanlagt sju mordbränderna i Ystad under årets två första månader. Om de döms kan det stå föräldrarna dyrt..

Hovrätten fastställer straff för mordbrännare

Nyhetspressen - 09 Nov 18 kl. 16:30

Hovrätten för Västra Sverige fastställer fängelsestraffet för den 34-årige man, som låg bakom den våldsamma branden i ett trähus i centrala Ronneby, i september 2015. .

Mordbrännaren erkände för Harriet: Jag tände på

Nyhetspressen - 29 Oct 18 kl. 06:00

Det var ett år och fyra månader efter diskoteksbranden där 63 ungdomar miste livet.Förhörsledaren Harriet Persson satt med tonåringen framför sig vid förhörsbordet – hon hade vunnit hans förtroende.”Vem tände”, frågade hon.

Misstänkt seriemordbrännare pekas ut för Ronnebybrand

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 06:03

I september 2015 totalförstördes Berlingshuset i en anlagd brand. Förundersökningen lades ner men nu kan en 34-årig man dömas till ett flerårigt fängelsestraff. Han är misstänkt för flera mordbränder som tros vara riktade mot kvinnor.

Mordbrännare gå fri – brände ner ytterligare en byggnad i natt

Nyhetspressen - 25 Jul 18 kl. 07:10

Vara har drabbats av ytterligare en anlagd brand.Under natten till onsdag brann en gårdsbyggnad ner till grunden.Den senaste veckan har en rad anlagda bränder rasat i området, och polisen misstänker att det är samma gärningsman som ligger bakom.

Misstänkt mordbrännare på fri fot

Nyhetspressen - 24 Jul 18 kl. 07:55

Efter flera misstänkt anlagda bränder i Varaområdet tittar polisen nu på kopplingar mellan bränderna.Under natten till tisdag brann två separata byggnader i Vara.Under gårdagen brann en annan byggnad i närheten.

Polischefens oro för nytt gängkrig: "Kan eskalera"

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 14:22

Skottlossning, misstänkta mordbränder och granater som placerats ut och kastats – inom loppet av bara några dagar.Nu befarar polischefen Erik Nord att gängkriget i Göteborg kan blossa upp på nytt.– Vi får vara försiktiga innan vi drar alltför snabba slutsatser, men det skulle kunna vara på väg in i en situation där våldsamheterna kan eskalera, säger han..


Fler inlägg från Bokbloggar

Enita

Bokbloggar - 3 timmar sedan