Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete

Från parkbänken

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 02 Oct 11 kl. 21:03

Det var många ut och söndagspromenerade och flanerade idag. Jag satt faktiskt själv på en bänk och myste i solen en bra stund. Jag gillar att plåta folk som strosar eller sitter och gör ingenting. Man kan fånga dem i sitt mest avslappnade jag, särskilt om man har telezoomen och står långt långt bort. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Peter vill stoppa Västlänken – med hjälp av sin tatuering

Nyhetspressen - 13 Aug 18 kl. 11:07

Peter Laesken, som är engagerad i Demokraterna, gillar inte bygget av Västlänken.Tvärtom.Sedan i lördags finns det bevis på det på hans vänsterarm:– Den här tatueringen gör att jag får chansen att prata med många om Västlänken inför valet..

Västlänken skapar trafikled över Heden

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 14:51

Nu avslöjas att Västlänken ger en ny biltrafikled genom Vasastaden och vidare över Heden. När vi i Demokraterna ifrågasätter dessa trafikprojekt så möts vi av påhopp, skriver Martin Wannholt (D) och Henrik Munck (D)..

Bulic: Striden om Västlänken – därför blev den så het

Nyhetspressen - 08 Jul 18 kl. 05:00

Västlänken har redan börjat byggas men motståndet falnar inte. Sommarkolumnisten Carina Bulic, debattör och aktiv i nätverket Stoppa Västlänken, tar sig an historian bakom tunnelbygget som förändrade Göteborg..

Ökat missnöje med Västlänken

Nyhetspressen - 28 Jun 18 kl. 16:50

Enligt SOM-institutets senaste rapport så tycker alltfler i Göteborgsregionen att Västlänken är ett dåligt projekt. I förra årets mätning var 37 procent negativa. I den senaste mätningen var den siffran uppe i 45 procent..

Första spadtaget för Västlänken är taget

Nyhetspressen - 30 May 18 kl. 10:37

Det omstridda projektet går in i nästa fas.Nu har det första, symboliska spadtaget för Västlänken tagits, på Korsvägen i centrala Göteborg..

Första spadtaget för Västlänken

Nyhetspressen - 30 May 18 kl. 09:35

Under onsdagsförmiddagen tas det första spadtaget till Västlänken. Den officiella byggstarten ramas in med en mindre ceremoni vid byggarbetsplatsen vid Korsvägen..

Västlänkenkramarna vilse i verkligheten

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 15:00

Lars Hansson går vilse i historieskrivningen över hur Västlänken utreddes. Västlänken ger inte heller pendlarna några fler tåg. Och Centralstationen klarar ökad fjärrtrafik i den takt sådan byggs ut, skriver Mats Lövgren, Stoppa Västlänken nu..

Klart: Bohusbanan kan gå i Västlänken

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 15:02

Tvekan är över för om tågen på Bohusbanan kommer att kunna köra genom Västlänken. Det menar Västtrafik efter att Trafikverket meddelat att stationerna i Haga och Korsvägen ska få fyrspår..

Följ debatten om Västlänken på GP.se

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 05:00

GP:s granskning av Västlänken har väckt stora reaktioner. Nu är det dags för åsikterna att verkligen ta plats. På fredag möter kommunens och regionens viktigaste politiker sina meningsmotståndare för en debatt i GPTV..

Undersökning: ja till bostäder – nej till Västlänken

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 07:33

Bostäder, broar, tunnlar och järnväg – absolut. Men Västlänken – nej tack. Och politikerna gör för lite.


Fler inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete