Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Fram för ospännande deckare!

Bokbloggar - 02 Nov 18 kl. 17:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dominick Reyes knockar (?) ”OSP” – men vinner på domslut

MMAnytt - 07 Oct 18 kl. 05:45

Alldeles nyss avgjordes den tredje matchen på huvudkortet under UFC 229: Khabib vs. McGregor, som pågår live just nu i skrivande stund i T-Mobile Arena i Las Vegas. Där såg vi topprankade Ovince Saint Preux ta sig an den obesegrade talangen Dominick Reyes.

Ovince Saint Preux ställs mot obesegrad talang på UFC 229

MMAnytt - 09 Aug 18 kl. 18:59

Det verkar som att Ovince Saint Preux är klar för en ny match. Den topprankade lätta tungviktaren planeras nämligen möta Dominick Reyes på UFC 229. Det bekräftar källor för MMAnytts Damon Martin under torsdagen.

Ovince Saint Preux vs. Alexander Gustafsson ser inte ut att hända

MMAnytt - 28 Jun 18 kl. 09:07

UFC försöker behålla Alexander Gustafsson på matchkortet inför UFC 227 den 4 augusti men i takt med att motståndarna försvinner så ser det mindre och mindre troligt att vi får se ”The Mauler” inom kort. Organisationen försökte anordna ett möte mellan Gustafsson och Ovince Saint Preux men nu meddelar MMA-journalisten Brett Okamoto att ”OSP” inte kommer att vara tillgänglig tills dess. UFC intresserade av att sätta ”The Mauler” mot ”OSP” ”OSP” vs.

UFC intresserade av att sätta ”The Mauler” mot ”OSP”

MMAnytt - 27 Jun 18 kl. 09:07

En av de som trädde fram som en av de största vinnarna under UFC Fight Night 132 var lätt tungviktaren Ovince ”OSP” Saint Preux (23-11), som återvände till vinstkolumnen efter att ha slagit Tyson Pedro via submission i den första ronden. Den segern kan nu ha bäddat för en stormatch: Mot den svenske, tvåfaldige titelutmanaren Alexander ”The mauler” Gustafsson (18-4). MMA-journalisten Brett Okamoto från ESPN berättade nyligen via Twitter att UFC är intresserade av att sätta ”OSP” mot den svenske fightern på UFC 227, som äger rum den fjärde augusti i Los Angeles.

”OSP” intresserad av rematch mot Jimi Manuwa: ”Hell yeah!”

MMAnytt - 26 Jun 18 kl. 12:10

I helgen kunde Ovince Saint Preux (23-11) återvända till vinstkolumnen efter att ha slagit Tyson Pedro via submission i den första ronden under UFC Fight Night 132. Den segern innebär nu att han vunnit fyra utav sina fem senaste matcher, och behåller sin topposition i UFCs lätt tungviktsranking. Efter matchen talade St Preux med pressen, som frågade lätt tungviktaren om han var intresserad av en returmatch mot Jimi Manuwa (17-4), som knockade ”OSP” i oktober 2016 under 206.

Ovince Saint Preux avslutar Tyson Pedro med snyggt armlås

MMAnytt - 23 Jun 18 kl. 15:40

Alldeles nyss fick vi se Ovince Saint Preux ta sig an Tyson Pedro i en spännande lätt tungviktsdrabbning som utgjorde den delade huvudmatchen på UFC Fight Night 132: Cowboy vs. Edwards i Singapore. Pedro inledde aggressivt och lyckades skaka ”OSP” med en välplacerad huvudspark och sedan sänka honom med ett efterföljande slag, varpå australiensaren följde upp med ett par stenhårda armbågar samt ett giljotinförsök.


Fler inlägg från Bokbloggar

I gråa november

Bokbloggar - 13 Nov 18 kl. 15:36

Tre fina bokomslag

Bokbloggar - 13 Nov 18 kl. 13:20

På andra sidan skranket

Bokbloggar - 13 Nov 18 kl. 12:56