Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Franny and Zooey av J D Salinger

Bokbloggar - 05 Jul 19 kl. 07:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

She & Him släpper ny julskiva

Nyhetspressen - 15 Sep 16 kl. 19:57

Duon She & Him, som består av skådespelaren och artisten Zooey Deschanel och artisten M Ward, släpper ett nytt julalbum i år.(TT).

M Ward släpper nytt album

UNDERBARACLARA - 01 Dec 15 kl. 17:00

Den amerikanska folkrocknestorn M Ward släpper albumet ”More rain” den 4 mars, skriver Stereogum. På senare tid har M Ward mest hörts i duon She & Him tillsammans med Zooey Deschanel. ”More rain” blir M Wards första soloskiva på fyra år, då hans senaste album ”A wasteland companion” släpptes 2012.

Bill Murray-film årets flopp

UNDERBARACLARA - 24 Nov 15 kl. 17:25

Filmen ”Rock the kasbah”, med Bill Murray, Kate Hudson och Zooey Deschanel i huvudrollerna, är årets största flopp i Hollywood, skriver Sky. Det är tidskriften Forbes som har sammanställt listan över de tio filmer som har dragit in minst pengar i jämförelse med sin produktionskostnad.

Han ska spela JD Salinger

UNDERBARACLARA - 31 Aug 15 kl. 21:17

Nu är det klart vem som får spela JD Salinger på vita duken. Den brittiske skådespelaren Nicholas Hoult ska spela den legendariske ”Räddaren i nöden”-författaren i filmen ”Rebel in the rye”, enligt Variety.

Zooey Deschanels hus till salu

UNDERBARACLARA - 03 May 15 kl. 16:54

Skådespelerskan och artisten Zooey Deschanel och hennes fästman Jacob Pechenik väntar sitt första barn. Då behöver paret ett större hus. Enligt Variety har Deschanel lagt ut sitt hus i Hollywood Hills till försäljning.

Zooey Deschanel förlovad med Jacob Pechenik!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 22 Jan 15 kl. 11:36

Det händer mycket för New Girl-stjärnan Zooey Deschanel, 35, just nu. Bara några dagar efter att det blev officiellt att hon var gravid så avslöjar Us Weekly nu nyheten att Deschanel och Jacob Pechenik, 42, har förlovat sig!Deschanel och Pechenik blev ett par för ca sex månader sedan och deras barn är planerat att komma kring sommaren - nästan ett år efter att de officiellt blev ett par med andra ord.

Zooey Deschanel väntar sitt första barn!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 13 Jan 15 kl. 17:06

Zooey Deschanel, 34, och hennes pojkvän Jacob Pechenik, 42, väntar deras första barn!Zooey, som är aktuell i serien New Girl, säger till People Magazine att de är överlyckliga och längtar efter att få träffa deras lilla barn.Paret träffades under 2014 - Zooey var tidigare gift med Ben Gibbard från bandet Death Cab for Cutie.

Zooey Deschanel väntar barn

UNDERBARACLARA - 13 Jan 15 kl. 17:03

Skådespelerskan och artisten Zooey Deschanel och hennes pojkvän, producenten Jacob Pechenik, ska bli föräldrar. I sommar föds parets första gemensamma barn, rapporterar People. ”Jacob och jag svävar i det blå.

Salinger-noveller publiceras

UNDERBARACLARA - 29 Jul 14 kl. 10:10

Tre av ”Räddaren i nöden”-författaren JD Salingers tidiga noveller kommer att ges ut i en samlad volym, rapporterar flera medier. Det är den första boken av Salinger som går i tryck på 50 år.


Fler inlägg från Bokbloggar

Enita

Bokbloggar - 2 timmar sedan