Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Fredrik Pettersson tillbaka i Frölunda

Nyhetspressen - 12 Jul 11 kl. 16:28

Fredrik Pettersson lämnade Frölunda förra sommaren. Nu är han tillbaka. På tisdagen skrev Pettersson under ett kontrakt som sträcker sig över fyra säsonger. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Frölunda värvar Rhett Rakhshani

Nyhetspressen - 28 Jun 18 kl. 10:19

Som GP tidigare berättat hade Frölunda siktat in sig på att värva Rhett Rakhshani inför nästa säsong. Nu är övergången bekräftad. – Det fanns väl möjlighet att spela någon annanstans, men Frölunda var ett lätt och rätt val.

Bundesliga nästa för landslagsmittfältaren Fredrik Jensen – tecknade femårskontrakt med FC Augsburg

Nyhetspressen - 27 Jun 18 kl. 14:01

Fredrik Jensen lämnar Nederländerna för spel i den tyska toppligan och FC Augsburg. Det meddelar Bundesligaklubben på onsdagen. Jag ser fram emot att få representera klubben, säger Jensen i en hälsningsvideo..

Frölunda nära värva – från konkurrenten

Nyhetspressen - 26 Jun 18 kl. 13:45

GÖTEBORG. Frölunda är på jakt efter en forward som kan spetsa laget.Enligt GP är Malmö Redhawks amerikan Rhett Rakhshani, 30, nära en övergång till klubben.

Frölunda nära stjärnspelare

Nyhetspressen - 26 Jun 18 kl. 13:33

Frölunda jagar en stjärnforward – och ska ha hittat honom. Enligt uppgifter till GP är Malmös amerikan oerhört nära klubben..

Stortipparen Roger Pettersson slog till igen

Nyhetspressen - 25 Jun 18 kl. 10:47

Vann över en miljon på stryktipset.

"Åren i Frölunda var de bästa i min karriär"

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 09:40

Tomi Kallio, 41, har spelat sin sista hockeymatch – och hyllar Frölunda HC. – Åren i Frölunda var på många sätt de bästa åren i min karriär..

Pettersson tvåa i Uppsala Triathlon

Nyhetspressen - 13 Jun 18 kl. 07:30

TRIATLON. Åländska Jenny Pettersson trivs verkligen bra i Uppsala Triathlon. I fjol var hon trea – i år blev det silver.

Fredrik Ljungberg presenterad av Arsenal

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 12:12

Fredrik Ljungberg återvänder till Arsenal.41-åringen tar över som ny huvudtränare för U23-laget.– Jag är överlycklig över att kunna återvända till Arsenal, säger Ljungberg till klubbens hemsida..

Klassens flak totalförstördes på studenten – Tilde, 18: ”Alla grät”

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 19:06

Tilde Pettersson, 18, och hennes klass hade omsorgsfullt dekorerat sitt flak inför studentfirandet.Men när de sprungit ut från skolan och det var dags att åka i väg vändes deras glädjeyra till ilska.– Alla grät och skrek eftersom vi var så arga över det som hänt, säger Tilde Pettersson..

Elias från Gotland handplockades av Mercedes

Nyhetspressen - 05 Jun 18 kl. 16:00

Gotlänningen Elias Pettersson, 18, är en av de som plockats ut av Mercedes-Benz till att få stipendium och åka till Tyskland..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Viktigt meddelande till allmänheten i Gällö, Jämtlands län och Bräcke kommun, i Jämtlands län.

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Det brinner i skogarna öster om Gällö. Boende öster om Gällö längs vägen från Hanåsen till Grötingsberget ska utrymma.  Boende i Hanåsen utrym västerut mot Gällö.

Norske längdstjärnan död i drunkingsolycka

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Norsk skidåkning har sorg.Den före detta världscupåkaren Ronny Fredrik Ansnes, 29, hittades i måndags död efter en drunkningsolycka, skriver Adresseavisen. .

United förbereder ett nytt jättebud

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Victor Nilsson Lindelöf kan få två nya stjärnkamrater att leka med i Manchester United kommande säsong.José Mourinho vill enligt uppgifter öppna plånboken ordentligt för att landa en rejält namnstark duo från Bayern München..

Bara 2 av 10 helikoptrar används till bränderna

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Försvarsmakten har tio helikoptrar som kan användas för att kämpa mot skogsbränderna. Men bara två av dem används. – Brandbekämpning är inte vår uppgift.

Uppgifter: Stjärnan "timmar" från Real

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Det rör på sig i den internationella målvaktscirkusen.Enligt AS är Thibaut Courtois timmar från att skriva på för Real Madrid.Men vissa problem kvarstår innan en affär kan bli av..

Hakkors klottrade på vägg hos judiska församlingen

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Ett hakkors klottrades på onsdagen över en vägg vid den judiska begravningsplatsen i Malmö.Judiska församlingen ser mycket allvarligt på händelsen – men menar att de inte kan låta hatet stoppa verksamheten.– Det finns en tydlig hotbild mot judiska församlingen, säger Fredrik Sieradzki, informationsansvarig vid judiska församlingen..

Jonathan poängbäst när Sverige vann

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Karlskogaspelarna Jonathan Gustafsson, Albin Bergström och Simon Berg var med och säkrade Sveriges första seger i Junior-VM. Den förstnämnda blev poängbäst i det svenska laget..

Modellen går på catwalken – samtidigt som hon ammar

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Att amma samtidigt som man går catwalk – det är väl ingenting konstigt. Det tycker i alla fall inte amerikanska modellen Mara Martin som gjorde precis det – i ett försök att normalisera amning. "Jag kan inte förstå att jag vaknar till stora rubriker med mig och min dotter där vi gör någonting vi gör varje dag", skriver hon på sin Instagram.

Endast 2 av 10 av försvarets helikoptrar sätts in mot bränderna

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Försvarsmakten har tio helikoptrar som kan sättas in för brandbekämpning. Men endast två av dem används just nu mot de härjande skogsbränderna. – Brandbekämpning är inte vår uppgift.

Nedskräpningen fortsätter - återvinningsstation stänger

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Djurkadaver, dunkar med frityrolja och festande råttor. Detta är bland annat vad Förpacknings & tidningsinsamlingen (FTI) möts av på återvinningsstationer runt om i stan. Då man inte får bukt med problemen stänger i augusti stationen vid Willys, en av stans värst utsatta..

Succéspelaren klar för Malmö FF: ”Ett bra steg för mig”

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Han har varit en av allsvenskans bästa spelare den här säsongen. Nu byter succémannen Romain Gall, 23, norr mot söder och lämnar Gif Sundsvall för konkurrenten Malmö FF. – MFF är Sveriges främsta klubb och ett bra steg för mig att ta för att fortsätta att utvecklas, säger han i ett pressmeddelande..

Nu öppnar Ica i Roma sockerbruk

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Ica-butiken i Roma har varit stängd sedan den förödande branden i maj..

Arvid Åhlund: Sverige har redan vattenbombare

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

LEDARE. Det heter att historien upprepar sig först som tragedi, sedan som fars. Det stämmer i regel, men inte nödvändigtvis i den ordningen.

Beslutet: Brandmän från Väst rycker in: ”Viktigt”

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Räddningstjänsten i Storgöteborg, Bohus, Jönköping och Halland skickar personal till Dalarna.Detta för att bistå vid skogsbränderna.– Vi känner att det är viktigt att hjälpa till, säger Anders Ekberg, räddningschef i Storgöteborg..