Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från The Climate Scam

Funderingar i midsommartid

The Climate Scam - 22 Jun 13 kl. 10:03

Att resa runt i Sverige i juni är på sätt och vis en egendomlig upplevelse. Det finns en sådan växtkraft i naturen att det är svårt att föreställa sig att jorden inte skulle kunna föda hur mycket liv som helst. Ändå vet vi ju att det just nu är vinter på södra halvklotet – förra året hade de tydligen snö i Buenos Aires vid ungefär den här tiden, för första gången på åtminstone 80 år. Dessutom har torrperioden inletts i delar av Afrika vilket påminner mig om att torka trots allt är ett mindre bekymmer än kyla. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

I midsommartid

Bokbloggar - 21 Jun 18 kl. 17:26

Midsommarresor, och turism i Sverige och Tyskland

Freedomtravel - 18 Jun 18 kl. 06:00

Nu är det snart midsommar, och många firar traditionellt med sill och midsommarstång hemma i Sverige. Fler och fler reser också utomlands. Idag kan vi berätta vart svenskarnas midsommarresor går.

Tankar och funderingar

Bokbloggar - 25 Mar 18 kl. 20:01

Onni Kontio, Vallentuna

UNDERBARACLARA - 08 Feb 17 kl. 03:00

Onni Kontio, Vallentuna. Onni har avlidit, 81 år gammal. Närmast sörjande är döttrarna Marianne och Annika med familjer samt även av alla i vår familj.

Frossa i farsor på film

Nyhetspressen - 13 Nov 16 kl. 06:00

Det är Fars dag i dag, en dag som alltid ger anledning till lite funderingar..

Åkerblom inför hemmapremiären

UNDERBARACLARA - 16 Sep 16 kl. 12:30

Hör tränare Markus Åkerbloms funderingar inför hemmapremiären i klippet.

[PLUS] Kan ha lurats av lotteriförsäljare

UNDERBARACLARA - 02 Sep 16 kl. 09:00

Har du funderingar och frågor om dina rättigheter som konsument, frågor om ekonomi eller energi och...

Stefan Sundström: ”Komposten är en slags light-variant av död och återfödelse”

Nyhetspressen - 24 Nov 15 kl. 08:34

Samtal om fem låtar. Stefan Sundström har kommit med en ny bok, Låtar, funderingar och bilder. Precis som titeln antyder finns här både en hel del gamla låttexter, lite nyare funderingar, samt en massa bilder, de flesta tagna av fotografen Jeanette Andersson.


Fler inlägg från The Climate Scam

Klimatalarmismens pris

The Climate Scam - 15 Mar 18 kl. 07:52

Så vad definierar en klimatalarmist? För mig är det att man tror på en ideologi och därmed har en agenda för det man säger eller skriver. Det gäller oavsett yrkesroll men i högsta grad om du är lärare, politiker eller journalist.

Nästa tokighet från klimatalarmisterna – hund- och kattförbud?

The Climate Scam - 13 Mar 18 kl. 08:00

Under förevändning att rädda jorden har de politiskt korrekta klimatalarmisterna föreslagit en mängd förbud eller höga skatter för att ”styra konsumtionen”. Det ramlar in nya förslag till förbud och höjda skatter hela tiden. Vilka är klimatalarmisterna och vad vill de?

Mänsklighetens planet

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 23:47

Jag har i samband med att jag skrivit ett antal inlägg den senaste tiden gjort försök att sätta mig in i ett antal frågor som åtminstone för mig är av intresse för att förstå olika aspekter av klimatfrågan. Mitt förra inlägg om syre i vatten var min reaktion på ett påstående om att varmare hav innehåller mindre syre. Då ville jag veta hur mycket syre som finns i sjöar och hav ”normalt”.

Öppen Tråd

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 08:00

Dom säger att värme är på väg. Fan tro’t. Veckans öppna tråd för fri diskussion om väder, klimat och energi.

Variansen i vädret

The Climate Scam - 09 Mar 18 kl. 06:30

Kvinnligt klimatledarskap för en hållbar framtid

The Climate Scam - 08 Mar 18 kl. 14:39

Så här på Internationella kvinnodagen uppmärksammar jag UNFCCCs förra ledare Christiana Figueres. Utnämnd som en av de centrala kvinnliga ledarna i kampen mot klimathotet. Den gamla kvinnorollen stod för att vårda och mätta sina barn.

Bevis saknas för att det ska bli mycket varmare framöver

The Climate Scam - 06 Mar 18 kl. 08:00

På klimatkonferensen i Mölndal nyligen intervjuades jag av Svenska Dagbladets reporter Jenny Stiernstedt. Jag sa då att hypotesen att ”mänskliga utsläpp kommer att orsaka en ganska stor uppvärmning” inte har bevisats. En hypotes är just ett antagande om verkligheten.

Dessa konstiga klimataktivister

The Climate Scam - 04 Mar 18 kl. 08:45

Klimataktivister har organiserat sig i flera olika nätverk, som alla är flitiga när det gäller att skicka insändare och debattartiklar till tidningar. Av det kan vi lära oss en del av vad de tror och vill. En av de saker de vill, är att vända trender.

UAH februari 2018

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 16:38

Nolltolerans mot klimat i Grönköping

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 09:44

Rolf Oward rapporterar om en lysande idé från Grönköpings gröna. I ett öppet brev till ledningen för det lokalt verkande Miljöpartiet (MP) föreslås att det omedelbart skall införas absolut nolltolerans mot allt klimat. -Såsom bekant är klimat mycket farligt eftersom där finnes den giftiga koldioxiden, kommenterar en av brevundertecknarna, frk Lizette Ruda (MP).

Varför välja bort kött?

The Climate Scam - 28 Feb 18 kl. 08:06

Göteborgsposten har gett plats åt Gustav Melin, Svenska Bioenergiföreningen som menar att det är vilseledande att fokusera på svensk köttproduktion som klimatbov. ”En ko äter i första hand gräs, halm och kraftfoder. Kraftfodret kan bestå av spannmål, soja, melass eller något annat energi- och proteinrikt foder.

Alarmism om den arktiska isen

The Climate Scam - 25 Feb 18 kl. 08:00

En skrämmande rapport om den arktiska havsisen publicerades i december 2017. ”We’re witnessing the fastest decline in Arctic sea ice in at least 1,500 years” löd en rubrik från Vox. Ja, klimatförändringarna är t.