Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

G som i Gina och Gepard

Bokbloggar - 09 Sep 19 kl. 06:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dokumentären om Gina Dirawi

Gossips.se - 23 Dec 19 kl. 20:03

Gina Dirawi som många minns som Ana Gina har nu släppt en dokumentär om sig själv. Den visades idag kl 17 men ni kan se den på svtplay HÄR. Dokumentären heter "Vad hände med Gina Dirawi ", den handlar om hur hennes framgång ledde till mordhot och livvaketer.

G som i Gina och gepard

Bokbloggar - 17 Aug 19 kl. 06:27

”Klimatvänliga” kedjorna som flyger med kändisar

Nyhetspressen - 09 Feb 19 kl. 12:56

Klädföretagen Nelly och Gina Tricot säger sig båda undvika flygresor för klimatets skull.Men i praktiken ser det annorlunda ut – och Nelly uppmärksammas nu för att ha flugit ner 200 influencers till Franska rivieran.– Vi fokuserar på att samarbeta med personligheter med bra värderingar som rimmar med vårt varumärke, säger Emma Garrote, Global Production and Sustainability Manager på Gina Tricot, till Svenska Dagbladet..

Gina Dirawi ryter ifrån – efter snuskinviterna från männen

Nyhetspressen - 02 Nov 18 kl. 20:06

Att vara programledare för "Idol" gör att man får många konstiga meddelanden på sociala medier – speciellt om man är kvinna.Nu sätter Gina Dirawi ner foten och vill att folk ska sluta kommentera snuskiga saker på hennes Instagram.– Det är alltid sjuka gamla gubbar som skickar saker och tror att man ska bli glad för det.

Sommartips!

Blondinbella - 12 Jun 18 kl. 16:59

Lejon, tigrar och gepard på rymmen - allmänheten varnas

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 13:20

Två lejon, två tigrar och en gepard har rymt från en djurpark.Nu varnar tysk polis allmänheten från att gå ut, rapporterar BBC..

Kille får besök av gepard

Feber.se - 29 Mar 18 kl. 23:01

Hälsar på i bilen Vad gör man om man hänger i Serengeti och en gepard känner för att hoppa in i bilen? Man tar tydligen upp kameran och försöker hålla sig lugn... Läs vidare och kommentera: http://feber.

Formula E-bil rejsar mot en gepard

Feber.se - 29 Nov 17 kl. 19:00

Vem vinner? Fransmannen Jean-Éric Vergne är racerförare i den eldrivna racingserien Formula E och nyligen var han och körde bil på en landningsbana i Sydafrika. Som motståndare på den långa rakan hade han inte en annan elbil eller liknande, utan en gepard - världens snabbaste däggdjur på land.


Fler inlägg från Bokbloggar

vad är lycka?

Bokbloggar - 1 timme sedan

Sanditon

Bokbloggar - 2 timmar sedan

The Son

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Fullt av gåtor

Bokbloggar - 6 timmar sedan