Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tuffast av alla.

Gervais.

Tuffast av alla. - 09 Nov 11 kl. 22:13

Ska se Daniel Radcliffe-avsnittet av Extras. Har stressat hela dagen så nu ska jag skratta istället. Borde ta Kate Winslet-avsnittet också. Jag älskar Ricky Gervais. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ricky Gervais kommer till Sverige

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 21:25

Ricky Gervais kommer att ge sig ut på sin första ståupp-turné på sju år i sommar och kommer till Globen i Stockholm den första juli, skriver Live Nation i ett pressmeddelande. Turnén har fått namnet Humanity och biljetterna kommer att släppas den 24 februari.(TT).

Oppositionsledare gripen i Burundi

Nyhetspressen - 29 Sep 16 kl. 15:24

Ledaren för ett oppositionsparti i Burundi har gripits, anklagad för handlingar som "hotar landets säkerhet". Gervais Niyongabo är en av få oppositionsledare som finns kvar i Burundi, ett land som sedan valet förra året har skakats av oroligheter.(TT).

Trailer för Ricky Gervais Netflix-exklusiva film

Feber.se - 23 Mar 16 kl. 22:00

Special Correspondents I dag släpptes den första trailern för Ricky Gervais Netflix-exklusiva film Special Correspondents. I filmen spelar Gervais en ljudkille som tillsammans med en radiojournalist (spelad av Eric Bana) fejkar nyhetsrapporter om ett krig i Ecuador. ‘Special Correspondents’, a new Netflix original feature film, was written and directed by Ricky Gervais and stars Eric Bana (Deliver Us From Evil, Lone Survivor) and Gervais (Muppets Most Wanted, Derek).

Ricky Gervais hyllar svenska Bron

Nyhetspressen - 15 Mar 16 kl. 13:39

Den brittiska komikern tycker att ”Skandinavien regerar dramavärlden”. Samtidigt bekräftar Bron-skaparen för norska medier att det mer eller mindre är klart att det blir en fjärde säsong..

Ricky Gervais hyllar svenska ”Bron”

UNDERBARACLARA - 15 Mar 16 kl. 11:33

Den brittiska komikern och manusförfattaren Ricky Gervais ger högsta betyg till den svenska serien ”Bron”. ”Såg precis klart på Bron. Den är genomgående den vackraste, mest innovativa och fängslande dramaserien på tv”, twittrade komikern i måndags.

Ricky Gervais hyllar svenska Bron på Twitter

Nyhetspressen - 14 Mar 16 kl. 23:37

Den brittiske komikern och skådespelaren Ricky Gervais twittrar på måndagskvällen att han precis sett klart den svenska versionen av Bron – och han är lyrisk..

Jenner svarar på Gervais skämt

UNDERBARACLARA - 15 Jan 16 kl. 07:42

Under förra veckans Golden Globe-gala skämtade komikern och galavärden Ricky Gervais på Caitlyn Jenners bekostnad, vilket fick flera att reagera och kritisera honom för att vara transfobisk.

Gervais struntar i Jenner-kritik

UNDERBARACLARA - 13 Jan 16 kl. 09:22

Komikern Ricky Gervais anklagas nu för transfobi efter sitt skämt om Caitlyn Jenner på Golden Globe-galan i söndags, skriver US Magazine.

Gervais blir misslyckad rockstjärna

UNDERBARACLARA - 09 Dec 15 kl. 13:19

Komikern Ricky Gervais är i full färd med inspelningarna av sin nya film ”Life on the road”, där vi återigen möter David Brent från kultserien ”The Office”, skriver Sky News. I filmen möter vi David Brent i hans nya liv som affärsresande med rockstjärnedrömmar. Den fejkade dokumentären följer honom på turné i jakt på berömmelse.


Fler inlägg från Tuffast av alla.

Hell Hour.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 19:20

Nä. Det undvek jag som ett proffs genom att mata svajigt barn (Sammie) och den mindre svajiga systern med glass på Go bite. Så konstigt namn på det stället men mysigt trots läget på Backaplan med utsikt över en parkering.

Testar en app då.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 13:02

Åh. När solen gick ner i lördags och vi promenerade via Stenpiren till Dubbel Dubbel på Surbrunnsgatan ... älskar den här Göteborgsvyn.

App.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:44

Det är så längesen jag hade blogger att jag inte  minns hur jag fick in bilder i inläggen. En app är vad jag skulle behöva till mobilen men jag vet inte vilken som blir bäst nu när det inte finns en riktig blogger-app längre. Måste klura lite på detta och fixa.

19 mars.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:41

Jag messade just Mikael och skrev "Nu är jag spänd!" och han "va?".

Tully.

Tuffast av alla. - 09 Mar 18 kl. 08:39

Den här ser jag verkligen fram emot.

När jag ändå ...

Tuffast av alla. - 28 Feb 18 kl. 11:19

... den principen har gått för långt. Det är inte att "när jag ändå ska jag gå upp" ta med den lilla dammsugaren och göra rent trappan, övervåningen och badrumsgolvet.

Bilen & guldmekanikern.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 21:33

Jobbet drog över lite men sen packade jag in mig i allt varmt jag kunde hitta i den stora väskan jag släpat med. Gick och gick och gick och kom till slut fram till verkstan. Och nu ska jag berätta något som alla kommer tro är ett mirakel.

Hem till mina rötter igen.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 19:21

Vad passar bättre när jag återvänder till det här gamla blogg-skrället än att citera Ulf Lundell? Nä. Inget.

Pretty please!

Tuffast av alla. - 04 Feb 12 kl. 18:41

Hej hej. Det krånglade lite med rss och att länka till nya bloggen i blogglistorna. Här är adressen ni klistrar in för att länka till nya.

En era är över. En ny börjar.

Tuffast av alla. - 02 Feb 12 kl. 16:00

Okej alla vänner & fiender. Nu har jag bloggat här i en halv evighet eller närmre bestämt sen september 2008. Det är ett tag.

Tofs-krönika.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 22:43

Det har publicerats en mindre bra krönika i Chalmers kårtidning "Tofsen". Jag orkade inte men Mikael gjorde det...

Min syster Sömmerskan.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 20:59

När jag pratade med mamma i telefon idag sa hon att Anna hade köpt fleecetyg för att sy nåt till sin hund Ella. Nu har jag sett bild på verken. Den lilla hunden ska alltså gå runt i en fleecekorvskinnsdräkt.

Dimman.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 19:50

Eftersom vi är inne i Damages-dimman nu hinner vi inte se någon film. Jo vi var ju på bio härförleden (som jag väntat på att få använda det ordet). Men jag är sugen på att se The Interrupters som gick i SVT Dox.

M handlar efter ölkväll:

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 22:10

Två kilo högrev och ett rör treo. Tack för inspirationen Johanna och D!

100 kg.

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 21:09

Ska vi tänka lite på att min kompis Linn tog 100 kg i bänkpress häromdagen? HUNDRA KILO.HERRE GUD.