Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Gisele Bundchen lackar på New York Patriots!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 07 Feb 12 kl. 17:02

Supermodellen Gisele Bundchen borde verkligen hållit tyst på Super Bowl i söndags. När hennes make, Tom Brady som är kvartsback för New York Patriots, blev hånad av Giants-fan efter matchen såg hon till att ge dem svar på tal. "Min man kan f*n inte kasta bollen och fånga den samtidigt. Jag kan inte fatta att de tappade bollen så många gånger," skrek hon. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Malmödesigner headhuntad – till modeveckan i New York

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 16:00

Jacqueline Ulfsparre Lyremar åker till New York för att visa upp sina kläder i februari..

Gunhild Carling gjorde sitt livs spelning – i New York

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 19:39

På onsdagen, svensk tid, klev Gunhild Carling in på Broadway inför sitt livs spelning.Tusentals New York-bor i publiken fick se "Årets Skåning" från 2014 bjuda på show.Men det var nervöst.

"Magnifik" mässa i New York – Svenska kammarorkestern får lovord

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 11:18

I söndags framförde Svenska kammarorkestern, Radiokören och solister Beethovens Missa Solemnis i Lincolns center, New York. "Magnifikt", skriver en recensent i webbmagasinet Zeal som jämför dirigenten Thomas Dausgaards tolkning med Toscaninis, 1935 och 1940, och Robert Shaws 1976..

Kändisar som är tvillingar

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 12 Nov 17 kl. 19:09

Gisele Bundchen har en tvillingsyster som heter Patricia. Gisele växte upp i Brasil med fem systrar varav en är hennes tvilling. Patricia är fem minuter äldre än Gisele.

Terrordåd i New York - Flera döda och skadade

apg29 - 31 Oct 17 kl. 21:52

Bild: Expressen. Tidningarna rapporterar om ett nytt terrordåd. Nu i New York i USA.

New York dukar för nätverkande

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 15:16

NEW YORK. Det svenska matföretaget Airdine tar nu klivet in på den både spännande och skrämmande marknaden i USA. För att få största möjliga effekt av sin lansering bjöd det tillsammans med Sveriges generalkonsul Leif Pagrotsky in utvalda amerikanska kunder till middag på svenska residenset i New York..

Kasper Collin: Lee Morgans musik gick rakt in i mig

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 13:48

New York. Jazz, kärlek och död i ett svunnet New York. Den svenska dokumentärfilmaren Kasper Collin har gjort succé på filmfestivaler världen över med sin kritikerhyllade ”I called him Morgan”.

New York Times lockar läsare med Spotify

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 17:57

Det har länge varit svårt för många medier att ta betalt för sitt material på nätet, men nu hoppas New York Times kunna locka till sig kunder med musik. De amerikaner som börjar prenumerera på New York Times under ett års tid kommer även att få tillgång till musiktjänsten Spotifys premiumtjänst.(TT).

Osannolik rysare då Patriots vann Super Bowl

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 06:01

New England Patriots stod för en enastående comeback då man besegrade Atlanta Falcons i Super Bowl. Patriots låg under med 25 poäng men vann efter förlängning. Tack vare segern cementerade Patriots superstjärna Tom Brady sin status som alla tiders främsta quarterback i NFL.

Historik Superbowl i natt

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 04:52

NFL-finalen i amerikansk fotboll utvecklade sig till en riktig nagelbitare. Efter en makalös upphämtning – och en historisk förlängning – segrade New England Patriots över Atlanta Falcons i Superbowl..


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.