Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Glädjen: Hunden Ozzy är infångad

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:30

I tvÃ¥ veckor har man försökt fÃ¥nga in hunden Ozzy - nu är han fast.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Adam Savage tar en tur med hunden Maggie

Feber.se - 02 Mar 23 kl. 20:00

Vi får hänga med Att Adam Savage är en hyvens kille råder det väl inget tvivel om så vi myser vidare med honom. Här går han ut med hunden Maggie som han berättar mer om, men han pratar också om en hel del andra saker. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Doge-hunden är döende

Feber.se - 29 Dec 22 kl. 09:30

Har fått cancer Shiba-hunden Kabosu som är ansiktet som fött miljontals memes och en kryptovaluta, mår inte särskilt bra. Hunden som nu är 17 år har fått cancer. I ett inlägg på Instagram skriver ägaren att Kabosu fortfarande äter och dricker, men av videon att döma ser hunden tyvärr inte att må bra ut alls.

Se hur hunden har det i en Tesla

Feber.se - 17 Dec 22 kl. 07:00

Kika på hunden när bilen är i Dog Mode I en mjukvaruuppdatering som Tesla kommer trycka ut till sina bilar inför julen kommer man kunna hitta lite nyheter i deras Dog Mode. I Dog Mode-läget hålls temperaturen i bilen bekväm för hund samt visa meddelande för förbipasserade personer att hunden har det ok. Med den nya uppdateringen kan man även via appen kika in i bilen för att se så att jycke fortfarande mår bra eller om den har ätit upp inredningen.

Hur hunden har det i en Tesla

Feber.se - 17 Dec 22 kl. 07:00

En titta på bilens Dog Mode I en mjukvaruuppdatering som Tesla kommer trycka ut till sina bilar under julen kommer man kunna hitta något som de kallar för Dog Mode. Detta läge ska hålla temperaturen i bilen bekväm för hund samt visa meddelande för förbipasserade personer att hunden har det ok. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Ozzyman intervjuar ukrainare

Feber.se - 13 Mar 22 kl. 13:00

Och ryssar Humorklippkillen Ozzyman bjuder här på två klipp där han pratar med några ukrainare och ryssar om deras syn på Putins invasion av Ukraina. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Ozzy Man kommenterar folk på is

Feber.se - 27 Dec 21 kl. 18:00

Kvällstrams Det är isigt på många platser runtom i Sverige just nu och kan det vara halt att gå. YouTube-användaren Ozzy Man har släppt ett nytt videoklipp med just detta tema och det kan du kolla in i klippet ovan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Ozzy Man kommenterar Crate Challenge-fenomenet

Feber.se - 27 Aug 21 kl. 18:30

Aj Ozzy Man är tillbaka här med ett nytt kommentarspår för uppmärksammade händelser. Denna gång kommenterar han fenomenet Crate Challenge där folk går upp och ner för staplade plastbackar. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En första trailer för Clifford, den stora röda hunden

Feber.se - 30 Jun 21 kl. 17:00

Eller Clifford the Big Red Dog som den heter på engelska Clifford the Big Red Dog är en kommande familjefilm som är baserad på Norman Bridwells böcker om Clifford, den stora röda hunden. Filmen, precis som böckerna samt tv-serien, handlar om en familj som får en liten röd hundvalp som sedan blir tokigt stor. Förutom den stora röda hunden kommer man i filmen få se Darby Camp, John Cleese, Sienna Guillory och Jack Whitehall.

Hunden styr semestern – och hundvänliga roadtrips

Freedomtravel - 28 Jun 21 kl. 06:00

Denna vecka är det människans fyrfota vän hunden som dominerar resenyheterna. Enligt en undersökning avgör svenska hundar hur deras ägare semestrar. Samtidigt har Sembo plockat fram roadtrips som passar för just – hundar och deras ägare.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - 29 Jan 20 kl. 12:30

En bil har kört av vägen i Malmö..

Glädjen: Hunden Ozzy är infångad

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:30

I två veckor har man försökt fånga in hunden Ozzy - nu är han fast..

ARKIV: Jörgen Brinks tre raka segrar i Vasaloppet

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:17

Jörgen Brink lyckades med bedriften att vinna Vasaloppet tre år i rad, 2010, 2011 och 2012. Efter vinsten 2012 var Brink väldigt känslosam i segerintervjun med André Pops..

Så länge stannar värmen

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:00

Vårvädret har anlänt till Gotland med besked..

Finländska trösten: De får guldbonus

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 17:21

Finlands ishockeydamer fick nöja sig med silver i VM – efter det uppmärksammade bortdömda målet i finalen mot USA. Men trots det får de sin guldbonus av det finländska ishockeyförbundet..

Visby IBK uppvaktar konkurrentens stjärnor

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 17:10

Visby IBK vill värva Craftstadens två poängspelare: Simon Zetterling och Tor Bornedal-Samils..

Jörgen Brink slutar: ”Dags för ett nytt skede i livet”

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:36

Jörgen Brink gjorde den gångna helgen sitt sista skidlopp i karrirären. Nu slutar 45-åringen. ”Lite vemodigt men det är ändå dags för ett nytt skede i livet”, skriver han på Instagram..

Misstänkt jaktbrott – tre döda djur

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:35

Tre döda djur har hittats vid Måvikens badplats, norr om Knutby..

Tidigare frikända fick fängelsestraff och utvisning från Sverige

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:30

Friande domar revs upp av hovrätten..

Reals sjuka köpebudget – fem miljarder att tillgå

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:29

Efter fiaskosäsongen är Real Madrid på rejäl jakt i sommar.Så väl Paul Pogba, Mohamed Salah, Eden Hazard och Kylian Mbappé har kopplats ihop med klubben.Och pengar finns, avslöjar nu en av klubbens tidigare demontränare..

Goda råd är dyra för Jukka Jalonen efter otaliga återbud – här är spelarna som ännu kan bli VM-aktuella

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:28

Rekordmånga finländare (49) fick dra på sig en NHL-tröja säsongen 2018–19 men hittills har bara två blåvita NHL-doldisar tackat ja till spel i ishockey-VM. Laget lär förbli anonymt men truppen lever fortfarande i allra största grad. I NHL håller den första slutspelsomgången på att ta slut, medan AHL-slutspelet precis har dragit igång.

”Var den blodigaste och tuffaste finalen någonsin”

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:05

Frölunda spelar i år sin nionde SM-final i klubbens historia.Då passar GT på att blicka tillbaka på de åtta tidigare mästerskapsfinalerna – som renderat i tre SM-guld..

Gravfynd kan visa att Malmö är äldre än vad man trott

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:46

Ett fynd i S:t Petri kyrka dateras till 1220..

Leos Lekland öppnar på C4 Shopping-området

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:30

Leos Lekland ska öppna en drygt 4 000 kvadratmeter stor anläggning på C4 Shopping-området. Runt 13 miljoner satsas på utrustning till det nya aktivitetscentret..

Forskarnas varning– för många ägg gör dig sjuk

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:26

Påskhelgen är en högtid för alla äggälskare. Enligt organisationen Svenska ägg äter vi sex miljoner ägg i timmen under påskafton. Men nu kommer forskare med allvarliga varningar om äggens påverkan på hälsan.