Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tuffast av alla.

Godkväll.

Tuffast av alla. - 12 Apr 11 kl. 20:06

Jag har massvis att göra och har så haft i några dagar. Idag var mamma på besök och igår kom min syster. Skolan är plötsligt från 9-16 och därpå kommer transport till och från på två timmar totalt. Nu ska jag skriva så att det brinner om tangenterna och sen ska jag göra potatisterrin med västerbottenost för imorgon kommer Koftan och hennes T på middag. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Resa själv med Zelda för första gången

Foki - 08 Apr 19 kl. 20:28

Godkväll finaste ni! ♥ Hur mår ni? Jag har haft ganska mycket och har inte mått så bra fysiskt mellan varven under veckan som har varit.

Framme i huset

Foki - 19 Jan 19 kl. 21:22

Godkväll finaste ni, ♥ Vi kom fram till huset vid 12:00 ungefär. Det första vi gjorde när vi kom fram var att ta en dusch, efter duschen blev det powernap.

Zalando-mania

Shopping and fashion - 22 Sep 16 kl. 21:08

*Innehåller adlinks Här hittar du produkterna i kollaget ovan: 1. // 2. // 3.

Back from a picnic in the mountain

Foki - 03 Jul 16 kl. 20:43

Godkväll världens läsare. ♥ I skrivande stund är jag och Pappa på väg hem! Vi har ungefär en timmes bilresa kvar innan vi är framme i huset.

Hett ämne

Bloggkommentatorerna - 31 Aug 14 kl. 20:52

My God! Att Tyra vågar öppna dörren till hundfolket! Hon skriver här om att hon vill avla på sina icke-perfekta hundar och det är som att knacka på dörren till helvetet.

LITET GODKVÄLL

Prinsessans Dagbok - 25 Aug 14 kl. 20:21

Bildbomb från kvällen :)

Foki - 22 Feb 14 kl. 19:36

Godkväll mina underbara läsare! Som vanligt efter en lång och rolig dag så sitter jag hemma i badkaret och filosoferar. :) Under tiden så passar jag på att göra ett inlägg om kvällen och marknaden där jag och mina vänner har varit och roat oss!

Godkväll Bloggen...

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 03 Feb 14 kl. 22:59

Jaha då va man hemma ifrån jobbet ige, har även hunnit skruva upp lite köksskåp och lådor. Nu börjar det likna något :)  Medan resten av färgen torkar tänker jag krypa ner i soffan och kolla om det är något på dumburken... Vi höres imorgon...

Middag med killarna :)

Foki - 27 Jan 14 kl. 19:53

Godkväll! ❤︎ Har ni sett att jag har färgat tillbaka håret till rött igen? ;) Hur som helst, efter salongen for jag ut för en liten middag med Alex och hans vänner!

Helloo & Godkväll

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 25 Dec 13 kl. 17:32

Jaha då sitter man här i soffan och myser med katten Jonsson, skall strax påbörja middagen. Idag serveras det Köttfärssås och pasta, alla andra äter förmodligen rester ifrån julmaten, Men jag är TRÖTT på julmat nu... Därimot till helgen tänkte jag fixa lite mer julamat.


Fler inlägg från Tuffast av alla.

Hell Hour.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 19:20

Nä. Det undvek jag som ett proffs genom att mata svajigt barn (Sammie) och den mindre svajiga systern med glass på Go bite. Så konstigt namn på det stället men mysigt trots läget på Backaplan med utsikt över en parkering.

Testar en app då.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 13:02

Åh. När solen gick ner i lördags och vi promenerade via Stenpiren till Dubbel Dubbel på Surbrunnsgatan ... älskar den här Göteborgsvyn.

App.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:44

Det är så längesen jag hade blogger att jag inte  minns hur jag fick in bilder i inläggen. En app är vad jag skulle behöva till mobilen men jag vet inte vilken som blir bäst nu när det inte finns en riktig blogger-app längre. Måste klura lite på detta och fixa.

19 mars.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:41

Jag messade just Mikael och skrev "Nu är jag spänd!" och han "va?".

Tully.

Tuffast av alla. - 09 Mar 18 kl. 08:39

Den här ser jag verkligen fram emot.

När jag ändå ...

Tuffast av alla. - 28 Feb 18 kl. 11:19

... den principen har gått för långt. Det är inte att "när jag ändå ska jag gå upp" ta med den lilla dammsugaren och göra rent trappan, övervåningen och badrumsgolvet.

Bilen & guldmekanikern.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 21:33

Jobbet drog över lite men sen packade jag in mig i allt varmt jag kunde hitta i den stora väskan jag släpat med. Gick och gick och gick och kom till slut fram till verkstan. Och nu ska jag berätta något som alla kommer tro är ett mirakel.

Hem till mina rötter igen.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 19:21

Vad passar bättre när jag återvänder till det här gamla blogg-skrället än att citera Ulf Lundell? Nä. Inget.

Pretty please!

Tuffast av alla. - 04 Feb 12 kl. 18:41

Hej hej. Det krånglade lite med rss och att länka till nya bloggen i blogglistorna. Här är adressen ni klistrar in för att länka till nya.

En era är över. En ny börjar.

Tuffast av alla. - 02 Feb 12 kl. 16:00

Okej alla vänner & fiender. Nu har jag bloggat här i en halv evighet eller närmre bestämt sen september 2008. Det är ett tag.

Tofs-krönika.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 22:43

Det har publicerats en mindre bra krönika i Chalmers kårtidning "Tofsen". Jag orkade inte men Mikael gjorde det...

Min syster Sömmerskan.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 20:59

När jag pratade med mamma i telefon idag sa hon att Anna hade köpt fleecetyg för att sy nåt till sin hund Ella. Nu har jag sett bild på verken. Den lilla hunden ska alltså gå runt i en fleecekorvskinnsdräkt.

Dimman.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 19:50

Eftersom vi är inne i Damages-dimman nu hinner vi inte se någon film. Jo vi var ju på bio härförleden (som jag väntat på att få använda det ordet). Men jag är sugen på att se The Interrupters som gick i SVT Dox.

M handlar efter ölkväll:

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 22:10

Två kilo högrev och ett rör treo. Tack för inspirationen Johanna och D!

100 kg.

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 21:09

Ska vi tänka lite på att min kompis Linn tog 100 kg i bänkpress häromdagen? HUNDRA KILO.HERRE GUD.