Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Gott och blandat 12: Europeiskt digitalt

Bokbloggar - 30 Oct 19 kl. 15:24

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Scoob! skippar biopremiär och släpps digitalt direkt

Feber.se - 22 Apr 20 kl. 11:00

Dyker upp i digitala butiker 15 maj Warner Bros. hade planerat att släppa det nya animerade äventyret Scoob! på biografer 15 maj, men på grund av coronaviruset har dessa planer gått käpprätt åt fanders.

Virtuell löptävling, digital fjärrturism och enbords-restaurang

Freedomtravel - 20 Apr 20 kl. 06:00

Resenyheterna är verkligen annorlunda nu för tiden. Fartyg och flyg transporterar last, medan upplevelser och möten mer och mer får ske digitalt. Vad sägs till exempel om att “resa” till Färöarna genom ett digitalt “fjärrspel” där du styr en lokalbo i det färöiska landskapet?

Bad Boys for Life släpps digitalt nu i mars

Feber.se - 24 Mar 20 kl. 08:20

Fysiskt format i april Bad Boys for Life är nästa film att släppas tidigare än planerat i digital form. Sony har meddelat att den tredje Bad Boys-filmen kommer släppas i diverse digitala filmbutiker 31 mars. Filmen kommer även släppas i fysiskt format, men det kommer inte ske förrän 21 april.

Vin Diesels superhjältefilm Bloodshot släpps digitalt tidigt

Feber.se - 19 Mar 20 kl. 10:00

Redan nästa vecka Vin Diesels superhjältefilm Bloodshot hade premiär förra veckan, men på grund av coronaoro är det aningen svårt att se filmen för tillfället. För att lösa situationen har Columbia Pictures bestämt att släppa filmen digitalt betydligt tidigare än väntat och det kommer ske redan nästa vecka. Mer specifikt 24 mars och filmen kommer finnas tillgänglig i en rad digitala filmbutiker.

Birds of Prey släpps digitalt tidigare än väntat

Feber.se - 17 Mar 20 kl. 11:40

Karantänhäng ska inte behöva vara tråkigt Vanligtvis brukar det dröja 3-4 månader mellan att en film har premiär på bio tills den blir tillgänglig i digitalt eller fysiskt format. Nu i coronatider verkar det vara andra bullar. Birds of Prey hade premiär i början av februari men redan nästa vecka, 24 mars för att vara specifik, kommer filmen släppas digitalt.

Studio Ghiblis filmer kommer släppas digitalt

Feber.se - 03 Dec 19 kl. 17:00

Äntligen! Studio Ghiblis filmer har tidigare endast gå att se på bio eller via fysiskt format, men i framtiden kommer vi få möjligheten att köpa filmerna digitalt. Nyligen blev det känt att samtliga Ghibli-rullar kommer bli tillgängliga via HBO:s kommande streamingtjänst HBO Max och distributören GKids kommer bredda tillgången genom att släppa filmerna i alla stora digitala butiker som bland annat Apple iTunes, Google Play Store och Amazon Prime Video 17 december.


Fler inlägg från Bokbloggar

mot Mårbacka!

Bokbloggar - 1 timme sedan

Grottmannen

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Helgfrågan v 27

Bokbloggar - 2 timmar sedan