Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Härskarna i Kreml

Bokbloggar - 28 Apr 20 kl. 14:52

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ryskt krav på att Interpol griper Bill Browder

Nyhetspressen - 09 Apr 19 kl. 16:13

För sjunde gången kräver Ryssland att Interpol griper Kreml-kritikern och finansmannen Bill Browder, som även var en av nyckelpersonerna i avslöjandet om den misstänkta penningtvättshärvan i Swedbank..

Ryska trollkonton eldar på Gula västarnas protester

Nyhetspressen - 09 Dec 18 kl. 14:38

600 Kreml-vänliga rysskonton anklagas för att sprida "fake news" om Gula västarnas massprotester i Frankrike – för att destabilisera president Emmanuel Macrons regering. Desinformationen handlar bland annat om att fransk polis sympatiserar med protestanterna och är på gränsen att revoltera. .

Sonesson: Gladast över svexit blir Putin

Nyhetspressen - 22 Jun 18 kl. 06:07

Ett litet land som Sverige, med en exportberoende ekonomi, kan inte naivt leva efter parollen ”ensam är stark”. Om Sverige sågar av banden till EU blir det inte Jimmie Åkesson (SD) som sabrerar champagnen först och skålar, utan Vladmir Putin och hans lakejer i Kreml..

Alternativ för Sverige på konferens i Ryssland

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 11:07

I dag inleds en konferens i Ryssland, där Kreml samlar potentiella samarbetspartners för att bygga nätverk och allianser. Unikt den här gången är att också svenska politiker är på plats..

Stockholms slott och Kreml släcker under Earth hour

Nyhetspressen - 24 Mar 18 kl. 13:16

Stockholms slott, Eiffeltornet och Akropolis är några kända byggnader som släcker ljuset mellan 20.30 och 21.30 på lördagskvällen.

Ryssland ryter ifrån efter USA:s attack

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 08:23

Kreml säger att den amerikanska attacken i Syrien skedde av påhittade skäl och att agerandet har gjort betydande skada på relationen mellan USA och Ryssland..

Michael Winiarski: Putin satsar hårt på valseger för Le Pen

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 20:10

ANALYS. Kreml förnekar i regel att man försöker hjälpa sina favoriter i andra länder att vinna val. Så var fallet med presidentvalet i USA, där Moskvas inblandning nu utreds av kongressen och FBI.

Oppositionsledaren gripen av Kreml - inga protester från Wallström

Cornucopia? - 26 Mar 17 kl. 15:55

Diktaturen i Kreml har idag låtit sina säkerhetsstrykor gripa oppositionsledaren Navalny under en fredlig demonsstration. Medan Sveriges utrikesminister Wallström (s) kritiserade diktaturen i Minsk för arresteringar igår, så uteblir hennes kritik mot diktaturen i Kreml. Tillägg: Wallström har nu twittrat, men i betydligt mildare ordalag när det gäller Kreml.

Kreml slår tillbaka efter protesterna

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 14:56

Oppositionsledaren Aleksej Navalnyj fängslas i 15 dagar efter protesterna mot den ryska regimen..


Fler inlägg från Bokbloggar