Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Häng med backstage på årets Victoria's Secret-visning!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 14 Nov 13 kl. 11:27

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

12 untranslatable Swedish words they didn't teach you at SFI

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 06:59

Language both shapes and is shaped by the people that speak it, so discovering the words that are unique to a particular culture is like being let in on a secret..

Amazon lanserar molntjänst för amerikanska myndigheter

Feber.se - 21 Nov 17 kl. 11:00

AWS Secret Region ska hålla jänkarnas grejer hemliga Amazon Web Services (AWS) lanserar nu en ny molntjänst som man kallar för "Secret Region" vilken är tänkt att användas av amerikanska myndigheter som inte vill drifta och lagra sina egna system och data. AWS Secret Region ska ha tillräckligt hög säkerhet för att kunna hantera data som amerikanska myndigheter klassar som "Top Secret". Det innebär rent konkret att Amazon måste följa riktlinjer framtagna av Office of the Director of National Intelligence samt National Institute of Standards and Technology (NIST) för att säkerställa att den hemliga datan hanteras korrekt.

Läskiga dramat bakom Victorias 40-årspresent

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 17:19

I onsdags fick kronprinsessan Victoria en försenad 40-årspresent.Gåvan: Ett porträtt av sig själv.Men konstnären avslöjade en fadäs som fick Victoria och hennes Säpo-vakter att rycka till.

Bättre visning av Hugo och Paulas hus

Gossips.se - 16 Feb 17 kl. 12:50

Nu har Paula och Hugo lagt upp del 2 av sitt flyttserie och i det här avsnittet så får vi en total visning av huset. Hugo visar runt och berättar deras planer för varje rum.

Bomarknaden kyls av – men två kommuner hettar till

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 10:30

Tempot på Stockholms bostadsmarknad har sänkts betydligt. Andelen bostäder som säljs före visning har minskat i alla länets kommuner, förutom två. Så här ser det ut i din kommun..

Annie Lööf inspireras av Victorias klädstil

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 16:19

Här inspireras centerledaren Annie Lööf återigen av kronprinsessan Victorias klädstil. Det är inte första gången som hon efterliknar de kungliga i sina klädval. – Jag förstår att våra kungligheter också med glädje bär dessa kläder, säger Annie Lööf..

Felix fick VIP-visning hos FBK

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 06:00

Inför Medhjältarnas Barncancergala.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.