Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Här är första bilden på Fifty Shades Of Grey-skådisarna ihop!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 14 Nov 13 kl. 08:49

Den första bilden på Fifty Shades of Grey-duon Jamie Dornan och Dakota Johnson har släppts. Filmparet poserade för Entertainment Weekly tillsammans, inspirerade av filmen de snart ska börja spela in.Tillsammans gjorde de även en intervju om hur det känns att vara med i en så pass omdebatterad film. "Jag är inte chockerad över sexet i boken", sade Dornan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kolla in när Star Wars-skådisarna tränar

Feber.se - 04 Dec 17 kl. 19:30

Hårt jobb! Mycket görs med specialeffekter i dag men om ni tror att skådisarna i Star Wars-filmerna inte behöver röra på sig tror ni fel. Här får vi följa med bakom kameran för att se hur de tränade inför den nya filmen.

A growing Swedish trend: why succulents are a must-have for any Scandi home

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 14:33

A quick glance at Scandinavian interiors on Instagram and you'll notice that, residing alongside the statement grey walls and the clean, minimalist lines, there's increasingly another common feature running through the images: different variations of the unassuming succulent plant..

Här bryter Jenny och Steffo ihop – i sändning

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 14:26

Här bryter Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist ihop i ett totalt skrattanfall.– Ursäkta, vänta ett tag, jag ska bara ta en bit schweizernöt, säger Steffo Törnquist, något som får panelen att bryta ihop totalt..

BANANAZ

KENZA - 19 Feb 17 kl. 20:07

– In collaboration with Chimi Eyewear – Photos by Fabian Wester Wearing model #001 Mango from Chimi. The t-shirt is Fabian’s from Thailand.  Lite bilder från Zanzibar!

Mera Malmö bakom bilden.

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 14:00

Tjatet om bilden av Malmö är tröttsam. Det är i verkligheten vi lever – och den är så mycket mer än skjutningar och svartjobb..

Bilden av Johaug täcks över

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 14:39

Det norska skidlandslaget tar bort bilden över Therese Johaug från vallalastbilen. Skälet är skidstjärnans dopningsavstängning på 13 månader. - Det är en olycklig men nödvändig konsekvens av dopningsdomen, säger förbundets administrations- och marknadschef Espen Bjervig till Nettavisen.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.