Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Här är låtarna i Melodifestivalen

Nyhetspressen - 09 Nov 11 kl. 11:51

Thomas Di Leva, Danny, EMD-Mattias, The Moniker, Lisa Miskovsky och RedOne. Men också Andreas Johnson, comeback för Lasse Holm och självaste Björn Ranelid. Här är bidragen till Melodifestivalen 2012. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jockiboi och Samir & Viktor har släppt nya låtar

Gossips.se - 01 Jun 18 kl. 09:03

Inatt släppte både Jockiboi och Samir & Viktor en varsin ny låt. Jockibois låt heter "Made for you" som ni hittar HÄR. Samir & Viktors låt heter "Put your hans up för Sverige" och ni hittar den HÄR.

Rysk nykomling dräpte tigerhona

Nyhetspressen - 23 Mar 18 kl. 07:56

En tigerhona i Zoologisk Have i Köpenhamn har dödats av parkens nyanlände ryske tigerhane. En besökare larmade på torsdagen djurskötarna om att två tigrar slogs i sin inhägnad. När skötarna kom till platsen var tigerhonan redan död.

Sämsta publiksiffran på flera år för Melodifestivalen

Feber.se - 12 Mar 18 kl. 14:16

Årets mello-säsong är nu slut Nu är Melodifestivalen över för i år och de tycker nog SVT är rätt så skönt då publiken inte varit lika intresserad av årets tillställning som man traditionellt sett brukar vara. Efter helgens Mello-final på Friends Arena så kan man konstatera att denna enligt preliminära siffror hade cirka 3.548.

Ingrosso vinnare av Melodifestivalen 2018

Nyhetspressen - 11 Mar 18 kl. 09:10

Det blev vinst den här gången för Benjamin Ingrosso när han tog hem Melodifestivalen 2018 på lördagskvällen..

Live Melodifestivalen Final 2018

Nyhetspressen - 10 Mar 18 kl. 19:37

Nu är det dags för finalen i Melodifestivalen 2018.  Expressen rapporterar direkt från Friends Arena i Stockholm..

Jessica Anderssons kärleksförklaring - mitt i Mellon

Nyhetspressen - 10 Mar 18 kl. 20:39

Publikfavoriten Jessica Andersson charmade publiken i Friends arena med en kärleksförklaring - till Melodifestivalen.– Jag har alltid älskat Melodifestivalen – har följt den sen jag var åtta år. Kommer fortsätta göra det också, sade hon i presentationen innan hon kom upp på scen.

”Att folk blir upprörda över Melodifestivalen ligger i programmets DNA”

Nyhetspressen - 09 Mar 18 kl. 12:26

”Tidigare år har man röstat á la carte och valt den låt man gillar mest. I år påminner röstningen mest om en ”ät så mycket du orkar”-buffé där svenska folket tar allt bara för att det är gratis”, skriver Frans Tramsfrans Strandberg om årets ovanligt omdiskuterade upplaga av Melodifestivalen..

Melodifestivalens jämställdhetsskryt är rent skitsnack

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 08:53

Den sneda könsfördelningen bland låtskrivarna är ovärdig Melodifestivalen och borde vara oacceptabel för SVT, skriver Johanna Hagström..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

”En av hans bästa matcher i United”

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

Paul Pogba försökte ge Victor Nilsson Lindelöf skulden för 1-0-målet.Men de engelska tidningarna gick inte på det - och ger svensken stabila betyg efter Manchester United-Chelsea.”En av hans bästa matcher i United”, skriver Guardian..

Vill ge våldtäktsman fem år mer i fängelse

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Riksåklagaren Petra Lund  accepterar inte att en skånsk man som dömts för 100 grova våldtäkter mot en liten flicka bara får nio års fängelse.– Hur många gånger kan man våldta ett barn utan att dömas till maxstraff? frågar hon i ett överklagande till Högsta domstolen, enligt TT.

Pelle Svanslös i ny tappning

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Det utlovas humor, sång och dans, men också konflikter och tuffa ämnen. Just nu spelas Vulkanteaterns familjeföreställningen Pelle Svanslös i Huskvarna på Galleriet i Smedbyn. – Det är en dagsaktuell pjäs som tar upp många viktiga ämnen, säger regissören Anki Hertz..

Regeringen förbereder en opolitisk budget

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Statsminister Stefan Löfvens (S) övergångsregering kan tvingas lägga fram en opolitisk budget i höst.Många vallöften kommer då att strykas..

Skrotar miljardinvestering efter SD:s lyft

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Långt gångna planer på en ny fabrik i den skånska kommunen Klippan skulle skapa 500 nya jobb och krävde en investering på 1,7 miljarder kronor. Men nu väljer entreprenören Darko Pervan att skrota planerna – eftersom SD fick över 30 procent av rösterna i kommunen. Det skriver Veckans affärer..

Äventyr i Alperna – utan skidor

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Skidåkare har alltid dragits till de österrikiska bergen men även vi som inte störtar oss ner för backarna kan uppleva svindlande vyer, rejäl mat och imponerande berg. Följ med och möt Alperna med vinterkängorna på..

”Vill jag sluta leva – nej, det vill inte jag"

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

”Så mycket bättre”-aktuella Louise Hoffsten förstod att de intensiva tv-inspelningarna skulle bli tuffa.Artisten lider av MS – men hon vägrade låta sjukdomen hindra hennes medverkan.– Om det finns något program jag vill vara med i innan jag dör så är det här, säger hon..

Liberalerna nobbade historiskt bud från S i sista stund – sa nej till fyra kommunalråd

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Socialdemokraterna var redo att lämna ifrån sig stora delar av makten..

HS: Lärare i yrkesskolor vittnar om allt fler elever som aldrig borde få ett riktigt jobb

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Det finns allt fler så svaga elever vid yrkesskolorna att de exempelvis inte kan skickas ut på praktik till riktiga arbetsplatser, berättar lärare vid yrkesskolor till Helsingin Sanomat..

Mitt i livet städade han sitt liv

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Karriären tog en plötslig och abrupt vändning en morgon i Almedalen för arbetsmarknadsministern. Vändningen gjorde honom till nattvandrare på Londons gator som “Street Pastor”, tog honom vidare till en herrgård i Skåne för att nu arbeta som topprådgivare åt regeringen i Saudiarabien. Ett i dagarna inte oproblematiskt uppdrag..

Allt fler polisanmäls för vab-fusk – explosionsartad ökning

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Det upptäckta vab-fusket ökar explosionsartat i år. Hittills har över 43 miljoner kronor krävts tillbaka från föräldrar som gjort fel, enligt siffror som TT tagit del av. Antalet polisanmälningar har nästan fördubblats..

Polisen varnar för fräcka porrbluffen

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

De kräver folk på tiotusentals kronor – och påstår att de har filmer på dig när du porrsurfat.Polisen varnar nu åter för hackarnas bluff – som pågått en tid.– Det finns bara tre saker att göra; svara inte, betala inte och polisanmäl, säger Jan Olsson på polisens bedrägericentrum..

Rantanen och Aho har rivstartat – rekordlånga poängsviter av ungtupparna

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Mikko Rantanen och Sebastian Aho plockar poäng efter poäng. Duon är i topp sex i poängligan och båda två har plockat poäng i säsongens samtliga åtta matcher, vilket är finländskt NHL-rekord..

Jessica: Hur kan en hedning känna sig hemma i en kyrka?

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Kåseri. Den märkliga känslan för en ateist, för att inte säga hedning, att känna sig helt hemma i en kyrka. Hur förklarar man den?