Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Här är vikbara Honor Magic Vs - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Här är vikbara Honor Magic Vs

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Nov 22 kl. 10:20

Honor har nyss presenterat en ny foldable i form av Magic Vs. Nya modellen är tunnare och lättare än sin föregångare tack vare en ny design för gångjärnet som tillåter att de två halvorna läggs helt parallellt mot varandra. Det förbättrade gångjärnet ska även minska vecket i mitten där skärmen viks, samt vara mer tåligt och klara av minst 400 000 vikningar (100 vikningar om dagen i drygt 10 år). Enhetens inre flexibla panel är 7,9? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ny trailer för Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Feber.se - 23 Jan 23 kl. 14:45

Premiär 31 mars Här bjuds vi på en ny trailer för den kommande Dungeons & Dragons-filmen, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Filmens handlar om ett gäng med tjuvar som ger sig ut på jakt efter någon sorts forntida relik, något som givetvis leder gänget in i en massa trubbel och andra äventyrliga grejer. Tjuv-gänget leds av "The Bard" (Chris Pine) och "The Barbarian" (Michelle Rodriguez).

Kraftfulla Red Magic 8 Pro lanseras globalt – Snapdragon 8 Gen 2 och 512GB för €750

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 Jan 23 kl. 23:17

Nubia har nu lanserat den kraftfulla spelfokuserade mobilen Red Magic 8 Pro globalt. Priset framstår som attraktivt – i alla fall sett till hårdvaran som erbjuds. Enheten drivs av Snapdragon 8 Gen 2, Qualcomms senaste och snabbaste chipp, tillsammans med 16GB LPDDR5-RAM och 512GB UFS 4.

Oppo släpper vikbara Find N2

Feber.se - 15 Dec 22 kl. 19:30

Skärmen på utsidan är gulliga 5,5 tum Det är tydligen vikbar-bonzana idag, Oppo har nämligen också släppt den vikbara telefonen Find N2 – som är mer lik Samsungs Galaxy Z Fold, med en skärm som viks upp och blir 7,1 tum. På utsidan sitter en nätt skärm på bara 5,54 tum. Båda skärmarna körs i 120 Hz, men skärmen på insidan är snäppet ljusare på 1550 nits mot 1350 nits för den på utsidan.

En liten titt på Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Feber.se - 06 Dec 22 kl. 18:30

Två år försenad film har premiär i vår Nästa år är det äntligen dags för premiär för Dungeons & Dragons-filmen som var tänkt att gå upp på biograferna redan 2021. På grund av pandemin blev då dock aldrig fallet men i mars nästa år har Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves premiär. Filmens handlar om ett gäng med tjuvar som ger sig ut på jakt efter någon sorts forntida relik, något som givetvis leder gänget in i en massa trubbel och andra äventyrliga grejer.

Vikbara Honor Magic Vs kommer till Europa

Feber.se - 23 Nov 22 kl. 13:00

Äntligen kanske Samsung får lite konkurrens Det har varit lite snålt med vikbara telefoner här i Sverige, vi har egentligen endast haft tillgång till Samsungs lurar och Motorola Razr, men det ser det ut att bli ändring på. Det verkar nämligen som att Honors Magic Vs kommer att släppas globalt. Den nya vikbara telefonen är först och främst både tunnare och lättare än sin föregångare, och de två halvorna kan vikas helt parallellt.

En första trailer för Magic Mike’s Last Dance

Feber.se - 16 Nov 22 kl. 10:15

Yes! Här har vi den första trailern för filmen Magic Mike’s Last Dance som är den tredje Magic Mike-filmen. De två tidigare filmerna i denna filmserie om manliga strippor har skördat stora framgångar världen över så det var väl ganska oundvikligt att det skulle bli fler.

Honor kommer introducera vikbara Magic Vs 23 november

Swedroid.se - Allt om Google Android - 10 Nov 22 kl. 11:55

Honor kommer offentliggöra en foldable kallad Magic Vs 23 november. Telefonen har bokformatet precis som Galaxy Fold, det vill säga att konstruktionen fälls upp horisontellt för att få en surfplatteliknande panel. Enligt Honors Europa-chef kommer Magic Vs släppas globalt förr eller senare.

Samsung driver med Apple ny reklam

Feber.se - 04 Nov 22 kl. 15:00

"Vi väntar" Samsung har i många år nu drivit med Apple i sina reklamer, och i den senaste som kom igår får det sydkoreanska företaget in ännu en stöt mot Apple. Vi ser i reklamen en snubbe sitta på ett staket och kolla utanför Apples ekosystem där det finns "vikbara telefoner och fantastiska kameror", samtidigt som två Apple användare är bekväma med att vänta in exempelvis vikbara telefoner. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Magic the Gathering släpper jubileums-paket

Feber.se - 11 Oct 22 kl. 17:00

Firar 30 år med ett samlarpaket för 999 dollar I år firar kortspelet Magic the Gathering 30 år och i samband med det kommer man bland annat att ge ut ett jubileumspaket till spelet. Jubileumspaketet "Magic: The Gathering 30th Anniversary Edition" kommer att innehålla nytryck av äldre rariteter som inte har getts ut på årtionden och riktar sig framför allt till samlare. Korten i jubileumsgåvan kommer inte att gå att använda turneringar och har en annan baksida än originalversionerna av spelkorten.

AirPods och Mac-tillbehör sägs få USB-C innan 2024

Feber.se - 10 Oct 22 kl. 09:30

Innan det blir krav i EU I slutet av 2024 kommer det med stor sannolikhet bli krav på att många prylar med laddningsport ska använda USB-C om de ska säljas inom EU, och det gäller förstås även Apple. I sitt senaste nyhetsbrev skriver Mark Gurman att ett gäng Apple-produkter som AirPods och Mac-tillbehör kommer att börja använda USB-C så sent som nästa år. Dessa inkluderar AirPods, AirPods Pro och AirPods Max, samt Magic Mouse, Magic Keyboard och Magic Trackpad.


Fler inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Google Pixel 2 och och Pixel 2 XL får Android 13 via LineageOS

Swedroid.se - Allt om Google Android - 10 minuter sedan

Google Pixel 2 och Pixel 2 XL från 2017 fick sina sista uppdateringar i slutet av 2020 och landade på Android 11. De som fortfarande har kvar någon av telefonerna och känner för experimentera kan nu uppdatera systemet till Android 13 inofficiellt. LineageOS 20 har nämligen släppts för fler telefoner – däribland Pixel 2 och Pixel 2 XL.

Gmail kan nu spåra försändelser direkt i appen

Swedroid.se - Allt om Google Android - 1 timme sedan

Gmails nya finess för att spåra försändelser direkt i appen ska nu ha blivit allmänt tillgänglig, efter att ha introducerats i november förra året. Finessen aktiveras genom att gå till Gmails inställningar (öppna sidomenyn och scrolla längst ned) och trycka på den adress du vill spåra försändelser för. Inställningen heter just ”spåra försändelser” och ligger en bit ned i listan med alternativ.

Samsungs vinst på lägsta nivån sedan 2014 [Notis]

Swedroid.se - Allt om Google Android - 1 timme sedan

Enligt CNBC föll Samsungs rörelseresultat med hela 69 procent under fjärde kvartalet 2022 jämfört med samma period året innan. Företagets rörelseresultat under de sista tre månaderna förra året ska ha varit det lägsta under ett kvartal sedan Q3 2014. Samsungs relativt låga intäkter är del av en allmän svacka för teknikbranschen, som har drabbats av massuppsägningar och lägre efterfrågan från konsumenter.

OnePlus surfplatta sägs erbjuda en 11,6-tumsskärm med 144Hz och HDR10+

Swedroid.se - Allt om Google Android - 14 timmar sedan

OnePlus bekräftade nyligen att en surfplatta kommer lanseras under företagets evenemang 7 februari. Enligt ett inlägg från Digital Chat Station på Weibo erbjuder OnePlus Pad en LCD-skärm kring 11 tum med 2800 x 2000 pixlar, 144Hz uppdateringsfrekvens, Dolby Vision och HDR10+. Ett tidigare rykte har mer specifikt nämnt att skärmstorleken är 11,6 tum.

Nothing Phone 2 släpps senare i år, är mer premium

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 timmar sedan

Nothing kommer släppa en ny telefon framåt slutet av året, något som idag har bekräftats av grundaren Carl Pei i en intervju med Inverse. Pei säger att den nya mobilen kommer vara mer ”premium” än fjolårets debut. Uppstickarens första telefon introducerades i juli och nischade sig genom unika aviseringslampor på bakstycket.

Tips: Aviseringshistoriken visar kronologisk lista över alla aviseringar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 timmar sedan

Alla vet att nya aviseringar visas i Androids rullgardinsmeny, men alla känner kanske inte till att systemet har en separat aviseringshistorik där samtliga aviseringar från senaste dygnet visas i den ordning de skickades, med de nyaste överst. Aviseringshistoriken är lite anonym och i regel avstängd som standard på grund av att nyttan kanske är begränsad. Listan kan dock komma till pass ibland.

Färre uppgraderar – smartphoneleveranserna har aldrig sjunkit så här mycket tidigare

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 10:46

Enligt IDC har smartphoneleveranserna aldrig sjunkit så mycket under ett enskilt kvartal som de gjorde under Q4 förra året. Leveranserna minskade med 18,3 procent jämfört med samma period året innan. Sett till året som helhet sjönk leveranserna med 11,3 procent, vilket ska ha inneburit de lägsta årliga smartphoneleveranserna sedan 2013.

Här är nyheterna i Samsungs nya gränssnitt One UI 5.1

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:50

Samsung verkar i vanlig ordning passa på att introducera en ny version av sitt gränssnitt i samband med lanseringen av senaste Galaxy S. Den här gången rör det sig om One UI 5.1, som även kommer släppas för äldre Galaxy-telefoner under våren.

Tror du det kommer ske ett paradigmskifte på smartphonemarknaden innan 2030?

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:28

Smartphones har blivit smartare och snabbare och har fått en mer modern design, men det rör sig i grund och botten om samma typ av manick nu som för 15 år sedan: en liten handhållen dator med en pekskärm. Mobilen är idag den dator flest använder mest. För några år sedan sa Sony att de vill vara kvar på smartphonemarknaden, trots sviktande försäljning, för de vill inte missa nästa paradigmskifte.

Galaxy S23 ser ut att få UFS 3.1 istället för UFS 4.0

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:14

Den minst kostsamma telefonen i Galaxy S23-serien erbjuder långsammare lagring enligt @UniverseIce, som menar att instegsmodellen har fått UFS 3.1 istället för nya och förbättrade UFS 4.0.

Mozilla förbättrar Pocket för Android, har fått filter och andra nyheter

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 10:11

Mozillas app för att spara och sortera innehåll på webben, Pocket (som vi nyligen tipsade om), har fått nya funktioner. Användares listor med sparat innehåll har döpts om från ”my list” till ”saves”. Den avdelningen har samtidigt fått en ny design.

Chrome för Android kan nu låsa inkognitoflikar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 09:47

Chrome för Android kan nu kräva biometrisk verifiering innan inkognitoflikar visas, en funktion som tidigare bara var tillgänglig i IOS-versionen av webbläsaren. Google skriver att finessen är på väg ut till Androidanvändare, men vi har inte fått den än. För de som fått nyheten kan inkognitoflikar låsas genom att öppna Chromes inställningar och aktivera det nya alternativet under kategorin ”integritet och säkerhet”.

Galaxy S23-serien första telefonerna med Cornings nya skyddsglas

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 19:36

Corning har idag tillkännagivit att Samsungs nästa ”Galaxy-flaggskeppstelefoner”, det vill säga Galaxy S23-serien, blir först ut med nya Gorilla Glass Victus 2. Skyddsglaset introducerades i slutet av november och erbjuder bättre skydd mot fall. Gorilla Glass Victus 2 är med andra ord tänkt att göra så att skärmarna i våra smartphones inte spricker lika ofta ifall de åker i backen.

Bekräftat: Surfplattan OnePlus Pad lanseras 7 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 16:54

OnePlus har bekräftat att surfplattan Pad kommer lanseras samtidigt som telefonen OnePlus 11 under företagets event 7 februari. Tillverkaren har samtidigt delat bilder som visar delar av surfplattan. Pad har en unibodykonstruktion som består av en aluminiumlegering.

Tips: Så här aktiveras och används split-screen i Android

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 12:45

Android har en funktion för att visa två appar sida vid sida, så kallad split-screen, något alla kanske inte tänker på. Hur split-screen aktiveras kan variera lite beroende på Androidversion och gränssnitt. Vi kommer i instruktionerna nedan utgå från Googles version av Android 13 på en Pixel 7 Pro.