Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Halsti: "Jag hoppas att de har guldfrossa nu"

Nyhetspressen - 04 Nov 12 kl. 09:30

MALMÖ/BORÅS. Stängt och igenbommat på Borås arena. Öppet och avslappnat på Swedbank stadion. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Elfsbergs nya beslut – efter sista sändningen

Nyhetspressen - 08 Aug 18 kl. 16:49

Claes Elfsberg gjorde sin sista schemalagda sändning på SVT under tisdagen. ”Rapport”–profilen har kontrakt fram till årsskiftet – och han hoppas att han kommer få hoppa in igen. – Jag hoppas ju att det blir fler tillfällen, men jag vet inte, säger Claes Elfsberg.

”Jag hoppas att det blir minst tre-fyra år i MFF”

Nyhetspressen - 26 Jul 18 kl. 11:28

Under onsdagen blev Guillermo Molins klar för Malmö FF för tredje gången.Nu öppnar landslagsbacken och Leeds-spelaren Pontus Jansson för en återkomst till Malmö FF i framtiden.– Jag hoppas att det blir minst tre-fyra år i MFF i alla fall, säger Pontus Jansson till Svenskafans..

”Jag hoppas vi får en spark i rumpan”

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 14:07

Malmö FF:s nye tränare Uwe Rösler har tidigare försökt värva Rasmus Bengtsson.Nu hoppas mittbacken att den nye tränaren kan ställa hårda krav som kan ge MFF ett lyft.– Jag hoppas han kommer in och kan höja gruppen lite och att vi får en spark i rumpan, säger Rasmus Bengtsson..

Ex-stjärnans MFF-flört: ”Kanske måste säga ok”

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 22:47

Markus Halsti är på klubbjakt – och är öppen för en allsvensk comeback.Malmö FF:s förre guldhjälte uppges ha två konkreta anbud.– Om Malmö ringer och säger att det är bråttom kanske jag bara måste säga ok, säger Halsti till Hufvudstadsbladet..

Hoppas på en ny loppissuccé

Nyhetspressen - 29 Mar 18 kl. 06:05

Förra årets loppmarknad blev en succé. Nu hoppas intresseföreningen på en upprepning samtidigt som de utlovar chanser till att fynda. .

Sanslös vändning – IFK klart för handbollsligan

Nyhetspressen - 10 Mar 18 kl. 16:36

IFK Ystad fick guldfrossa i första halvlek och hamnade sju mål efter Varberg. I andra halvlek reste man sig och visade var skåpet skulle stå. Efter en fenomenal andra halvlek stod resultattavlan på 26–26, IFK fick den poäng man behövde och är klart för handbollsligan..

Sverige hoppas på Zlatan i returmötet

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 17:59

Zlatan Ibrahimovic fick se Sverige vinna mot Italien.Nu hoppas landslaget på att få se "Ibra" på San Siro.– Det klart man hoppas på det, säger Jakob Johansson.

”Jag hoppas att vi kan höja oss”

Nyhetspressen - 23 Dec 16 kl. 06:00

I mellandagarna drar allettan i gång. Krif Hockey, som avslutade hockeyettan väldigt starkt, ska bli att räkna med. – Jag hoppas att vi kan höja oss, säger Kriftränaren Per Ljusteräng..

NU DRAR JAG!

Paow - 17 Dec 16 kl. 11:01

Hej snyggingar! Nu åker jag mot Thailand och Paulina! Hoppas ni får en fantastisk dag Lisa!

"Rolle" hoppas bli rentvådd - Mats hoppas få veta sanningen

Nyhetspressen - 29 Nov 16 kl. 21:33

Keith Cederholm var den enda i gänget som gick fri när "Raggarmordet" fick en rättslig omprövning. Nu kan även "Rolle" söka resning efter podcast-serien Spårs granskning av fallet.  – Jag trodde jag skulle få gå i graven med detta, vilket jag kanske får göra ändå, men nu finns det i alla fall hopp, säger Rolle i dag.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Allsvensk succédebut för Skurupstalang i MFF

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Skurupstalangen Hugo Andersson slog till direkt. I sin första allsvenska match från start gjorde han mål efter bara två minuter..

Drömdebut för MFF:s 19-åring

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Mittbacken fick chansen från start och gjorde mål efter ett par minuter..

Vinnaren tagen av stödet: ”Aldrig sett något liknande”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Corinne Abraham klev upp ur vattnet, tog upp jakten på cyklingen och sprang i mål som vinnare – på rekordtid. Sedan hyllade hon publiken..

Mio Sommardahl blev årets fyr

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

För sitt outtröttliga engagemang och sprudlande entusiasm belönades Mio Sommardahl med priset som årets fyr på Pride-paraden.   Det var en rörd Mio Sommardahl som steg upp på Torgscenen för att ta emot priset av förra årets fyr, prästen Maria Widman. Mio Sommardahl, som i flera års tid arbetat som ungdomsledare och dragit både kill-och tjejgrupper samt regnbågsfikan, hyllades för sitt engagemang.

Två journalister får filma Möller – inuti fängelset

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Johanna Möller fortsätter att hävda sin oskuld – nu jobbar hon med en resningsansökan för att hennes fall ska tas upp i Högsta domstolen.I samband med det ska två journalister få göra en dokumentärfilm om henne, framgår i dokument från Kriminalvården.En av journalisterna – Thomas Sjöberg – var också med och skrev boken ”Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken”..

Tomas Ledins lycka på sonens bröllop

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Tomas Ledins son, John Ledin, gifter sig med kärleken och grevinnan Alexandra Hamilton under lördagen.På plats vid vigseln finns välkända personer som Efva Attling och frun Eva Dahlgren – och Tomas Ledin kärlekshyllar sonen.– Det känns väldigt bra, det är en stor dag för oss.

Skrikonanerade framför kvinnor – greps

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Strax innan klockan 13.00 på lördagen larmades polisen till Kirseberg på grund av en hotfull man. Mannen, vars ålder är okänd, ska ha onanerat och skrikit mot två kvinnor utomhus vid Floragången.

Kalmars egen Mr Ironman får en egen gata

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Tomas Gustavsson, Kalmars egen Mr Ironman, får en egen gata uppkallad efter sig i Kalmar. Triathlonprofilen överraskades av kommunstyrelsens ordförande i målfållan strax innan vinnarens målgång i Ironman på lördagen..

Horace Engdahl: Sara Danius bryter brevhemligheten

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Sara Danius ifrågasätter i Sommar i P1 varför ledamoten Horace Engdahl gjorde en “tvärvändning” efter att han berömt hennes arbete med att starta en advokatutredning kring den så kallade Kulturprofilen. Engdahl skriver i en kommentar till DN att han “ångrade” sig och senare “tog tillbaka alltsammans”..

Tystnaden på Gelleråsen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Det var tyst. I stort sett helt tyst trots att så många människor fanns på plats. Just tystnaden präglade lördagen på Gelleråsen arena i samband med den allvarliga olyckan.

TV: Yngsta deltagaren körde ifrån egna hejarklacken

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

18-åriga Emmy Jämtin, som är yngst i startfältet, har stort stöd längs med banan av sin hejarklack. Familj, vänner och flera av kompisarna i innebandylaget FBC Kalmarsund är på plats för att stötta. .

Förslaget: Fridlys vita sagoälgarna

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Kommunalrådet Hans Nilssons film på den vackra vita älgen blev en världsnyhet förra sommaren.Nu har han ett förslag för att de stora sagodjuren inte ska gå förlorade.– Fridlys den, säger han till Värmlands Folkblad.

Sara Danius: Kulturprofilen bad om min meritförteckning

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Just nu sänder Svenska akademiens förra ständiga sekreterare Sara Danius direkt i sommar i P1. Hittills har fokus legat på krisen inom Svenska Akademien..

En person påkörd vid STCC-tävling

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

En olycka inträffade under dagens STCC-kval på Gelleråsen i Karlskoga. En person ska ha blivit påkörd, men det är i nuläget oklart hur pass allvarligt skadad den drabbade personen är.– Det har inletts en förundersökning om arbetsmiljöbrott, säger Stefan Wickberg vid polisen till TT..