Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Halvmördaren: Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv av Håkan Nesser

Bokbloggar - 10 Oct 19 kl. 19:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

SangYup går igenom Hyundai 45 EV Concept

Feber.se - 02 Jul 20 kl. 12:20

Den retrostylade elbilen I höstas presenterade Hyundai konceptet 45 EV Concept. Det är en modern elbil som plockat lite designinspiration från Hyundai Pony Coupe som släpptes 1974. Resultatet ska vara en mix mellan dåtid och nutid och jag tycker resultatet är klockrent, så den här får de gärna bygga.

Krämig zucchinigratäng med mozzarella

Kostdoktorn - 29 May 20 kl. 11:36

Härliga grönsaker i krämig ostsås låter inte dumt, va? En toppenrätt för dig som vill ha en lättare köttfri måltid eller ett gott tillbehör till en bit kött.Inlägget Krämig zucchinigratäng med mozzarella dök först upp på Diet Doctor.

Krönika: Såhär kommer UFC att förändras av corona-krisen

MMAnytt - 05 May 20 kl. 08:03

Någon gång i november 2019 så satte sig en man ned med ett sexpack Norrlands Guld, en tallrik full med fladdermus-vingar och slog på den tredje säsongen av Black Mirror. Eller så skålade ett gäng Tik Tok-chefer för att de precis släppt ut sitt nya virus och skulle tjäna storkovan när alla skulle ägna resten av året inlåsta, övandes på riktigt dåliga dansrutiner. Min poäng är att ingen vet varför saker ser ut som de gör, men likväl är vi här.

KRÖNIKA: Enkla anledningen – därför MÅSTE Jon Jones till tungvikt

MMAnytt - 18 Apr 20 kl. 11:20

Coronakrisen fick tillslut även UFC-bossen Dana White att krypa till korset, då det nu är bekräftat att alla event skjuts upp tillsvidare. Även om det redan pratas om att UFC 249 kan bli av den 9 maj, så befinner sig MMA-världen just nu i limbo. Istället för att slukas upp totalt i sorgearbetet av ännu ett inställt möte mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson, vänder jag blicken mot ett annat håll så länge.

Krönika: Det officiella matchkortet inför UFC 249 får mig att må … konstigt

MMAnytt - 07 Apr 20 kl. 09:44

Kasta kaffemuggen i väggen om du också startar din morgon på detta sätt: medan dagsljuset letar sig in i rummet så vaknar du till liv med ett leende på läpparna. Du börjar sträcka på dig och slår nästan ned din väckarklocka i golvet – GOD MORGON VÄRLDEN! Med sömndruckna ögon börjar du i ett zombie-likt tillstånd att knappa dig runt på telefonen.


Fler inlägg från Bokbloggar

Silverresenären

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Rick av Alex Gino

Bokbloggar - 2 timmar sedan