Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Har en gammal själ

Blondinbella - 12 Mar 14 kl. 19:53

.. Och här är beviset. Mirza som jobbar med mig ska närvara på kvällens Finest Awards om det nu skulle vara så att jag vinner så att han kan ta emot mitt pris. Gillis har en riktig amningsperiod och vill vara nära så jag ville inte gå ifrån under kvällen utan hellre natta honom och mysa. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Gammal soldat möter ung soldat

Feber.se - 21 Nov 19 kl. 08:20

Pratar om deras upplevelse av att vara i krig 95-årige John Dennett som deltog i andra världskriget sitter här och pratar med 34-årige Ste Nicholls som varit i både Irak och Afghanistan. Bonusklipp nedan där en gammal före detta bankrånare pratar med en ung före detta droghandlare. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En gammal p-automat fixas till

Feber.se - 16 Jul 19 kl. 20:00

Blir väldigt snyggt! Gamla saker som får nytt liv genom att folk fixar till dem är fantastiskt. Här får vi se en gammal risig p-automat som ordnas till och blir finfin.

Aline, 89, mötte bilden av sig själv i varuhuset

Nyhetspressen - 03 Mar 19 kl. 14:07

Hon mötte kärleken i sjökaptenen Åke Wahlborg när han mönstrade på båten i hennes hemstad Narvik.Sen hamnade hon på textilfabriken i Malmö – i dag köpcentrat Mobilia – och där såg hon nyligen sig själv på en närmare 70 år gammal bild.– Det är historia nu, jag kommer knappt ihåg det längre, säger Aline Hansson, 89..

Loui har älskat livet men hatat sig själv – tills nu

Nyhetspressen - 13 Feb 19 kl. 11:59

För en månad sedan kom beskedet. Loui Sand ska sluta spela handboll endast 26 år gammal.För GP berättar han om hemligheten som plågat honom genom livet, hur den oplanerat avslöjades och hur han nu har slutat hata sig själv.

Ronald tar hand om en gammal Fiero

Feber.se - 03 Feb 19 kl. 16:14

Trevlig liten serie Jag gillar när man tar hand om gamla saker, speciellt gamla saker som kanske är så självklara. Som en gammal Pontiac Fiero. I den här serien får vi se när Ronald tar hand om en gammal Fiero som stod och ruttnade på grannens tomt.

Brittiske skådespelaren död – blev 82 år gammal

Nyhetspressen - 01 Feb 19 kl. 21:41

Brittiske skådespelaren Clive Swift har dött, 82 åt gammal, rapporterar Daily Mail.Han var främst känd för sin roll i BBC-serien ”Skenet bedrar”..

Legendaren Stan Lee är död – blev 95 år gammal

Nyhetspressen - 12 Nov 18 kl. 19:45

Marvel-grundaren Stan Lee har gått bort, 95 år gammal, rapporterar TMZ.Lee var skaparen bakom karaktärer som Spindelmannen, Iron man och The Avengers..

JUST NU: Kändiskocken död – blev 61 år gammal

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 13:37

Den amerikanska tv-profilen och kocken Anthony Bourdain är död.Enligt CNN ska dödsorsaken vara att han har tagit sitt liv. Han blev 61 år gammal..

Keith Rickard tycker Mick Jagger är för gammal för att vara småbarnspappa!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 05 Mar 18 kl. 06:21

Mick Jagger fick en son 2016, då va Rolling Stone-sångaren 73 år gammal!

”Jag får hellre ett barn själv, än med fel person”

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 16:16

”Har jag inte träffat rätt man innan jag fyllt 38 så skaffar jag barn själv”.  Den tanken har Katarina Edgren burit med sig länge. I dag, 38 år gammal, väntar hon sitt första barn.


Fler inlägg från Blondinbella

Picatale – Lär barnen att läsa!

Blondinbella - 02 Apr 20 kl. 18:00

I samarbete med Picatale Mina barn älskar att läsa precis som jag. Gillis har precis lärt sig men är i början och ljudar allt. Sally kan inte läsa men älskar lyssna på högläsning, vilket Gillis också gör.

FLYTTEN

Blondinbella - 02 Apr 20 kl. 05:20

Äntligen äntligen äntligen har jag flyttat! Jag bodde i mitt hus i 18 månader men under bolagets kris var det bara att sälja det och betala löner för snabbt för handpenningen.

Ystad och flytt….

Blondinbella - 30 Mar 20 kl. 07:30

Det är viktigt att stötta bolag när det är som det är just nu. Jag köper take away så mycket som jag kan. Lämnar in skor hos skomakaren, köper mat på min närbutik, använder kemtvätt och så vidare.

Att ändra mig

Blondinbella - 26 Mar 20 kl. 15:51

Hej på er, Jag har i veckan tänkt på att många av er tycker att jag ändrar mig mycket. Det gör jag. För att ändras förutsättningarna måste jag ändra på mig.

Lamm, lockar och lust

Blondinbella - 23 Mar 20 kl. 08:00

Hej på er, Från oktober gick jag in i en depression på grund av allt tuffa runt omkring mig. Depressionen kulminerade på juldagen och sedan blev det så illa att elchocker (ECT) väntade mig några veckor senare. Det var det med störst effekt för att ta mig ur det värsta.

Karantändagar

Blondinbella - 19 Mar 20 kl. 08:40

Hallå på er! Är ni också lite uttråkade? Veckan började med att Gillis skola var stängd och då höll jag Sally hemma också.

Redo för vandring och massa frukost

Blondinbella - 16 Mar 20 kl. 07:00

Hallå på er, Sist vi hördes var i torsdags och här kommer mitt måndagsinlägg! Det är mycket roligare att blogga när man gör det färre gånger i veckan. Hur som helst fredagen började med träning med Pontus, jag har börjat basta två gånger i veckan.

Kladdkaka, minipension och läsglasögon

Blondinbella - 12 Mar 20 kl. 06:22

Veckan började med att jag gick ut på instagram och berättade att jag tar några år ledigt utöver de jobb att vara ansiktet utåt för Löwengrip. Jag kör helt enkelt en minipension efter ha drivit bolag i halva mitt liv. Det känns fantastiskt och jag är tacksam.

Mat i stora lass

Blondinbella - 06 Mar 20 kl. 21:10

Det har regnat en del och varvats med riktigt vårväder. Jag fångade en bild efter regnet. Det blir så vackert med utsikten: Kommer jag att sakna det?

Vardagen kommer tillbaka

Blondinbella - 05 Mar 20 kl. 13:35

Jag har börjat laga mat med barnen och de tycker att det är superroligt. Vi följer recepten ganska strikt. Så får man göra när man är nybörjare.

Långlunch

Blondinbella - 04 Mar 20 kl. 14:53

Barnen och jag vaknade väldigt tidigt imorse men det gjorde ingenting. Istället gjorde vi mysfrukost. Hemma hos mig får barnen plocka fram all frukost själv (de får hjälp där det är för svårt) och så får de duka av.

Kvicksand

Blondinbella - 03 Mar 20 kl. 14:58

Det känns som jag precis kravlat mig ur en grop av kvicksand. Ett halvår av kaos. Så fort vi hade sålt bolaget och jag visste att alla anställda fick följa med, kunde jag slappna av.

Träd och cosmos

Blondinbella - 02 Mar 20 kl. 09:09

Från ljuvliga skogen till en middag på hotell Diplomat. Jag träffade en duktig amerikansk regissör som heter Michael Mendelsohn, vi har gemensamma vänner så när han var i Stockholm passade i på att ses, väldigt roligt. Vi delade köttbullar (standard med amerikaner) och massa desserter.

Övning dag 5

Blondinbella - 28 Feb 20 kl. 15:49

Dag fem på att öva inför vandringen. Tre timmar varje dag. Det är så befriande.

Öva på vandring

Blondinbella - 28 Feb 20 kl. 07:41

Jag håller på att ändra mitt liv. Jag har under de senaste veckorna ömsat skinn till något nytt. När livet var som allra tyngst blev ECT (elchocker) mitt enda alternativ.