Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

”Har fått svaret att jag inte är bra nog”

Nyhetspressen - 19 Aug 18 kl. 20:25

Först sänkte Erton Fejzullahu Djurgården med två mål.Efter matchen skickade han en syrlig pik till Djurgårdens sportchef.– Jag var spelsugen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ett barn skulle nog göra det här bättre

Nyhetspressen - 17 Aug 18 kl. 15:09

Är det bra att vara god? Den frågan ställde "Aktuellt" igår.Ida Ölmedal önskar att de hade gått till botten med saken..

Parkmans och Ohlanders sommar är förbluffande bra

Nyhetspressen - 16 Aug 18 kl. 14:44

Måste folkmusik vara politiskt?I den tid vi lever i nu är svaret ett rungande ja. Men jag ska vara ärlig.

"Vi har fått nog av våldet!"

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 16:20

Han blev hotad och nedslagen på öppen gata. Nu måste våldet få ett slut, menar Bilal Altaly. Under parollen "Det är nog nu!

”Överstatlighet är inte svaret på allt”

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 15:26

”Vi kristdemokrater ser gärna ett socialt Europa, men vi tycker inte att detta ska lösas genom en maktförflyttning av välfärdsfrågorna till Bryssel. Överstatlighet är inte svaret på alla problem”, skriver Ebba Busch Thor (KD), Lars Adaktusson (KD) och Désirée Pethrus (KD)..

Därför ändrar iOS "fucking" till "ducking"

Feber.se - 15 Nov 17 kl. 08:24

Svaret är inte så rumsrent Ian Kung begav sig till Apples högkvarter för att få reda på varför iOS ändrar "fucking" till "ducking". Svaret är inte så rumsrent. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Svaret efter bråket i "Mästarnas mästare"

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 10:20

Kritik har riktats mot Emil "HeatoN" Christensens medverkan i "Mästarnas mästare". Nu svarar han själv – och får uppbackning av produktionen. – Han är en jättebra ambassadör för e-sport, säger Mikael Leijnegard, programledare..

Malmöpolisen begär förstärkning igen

Nyhetspressen - 04 Jan 17 kl. 13:20

Polisledningen i region Syd har fått en förfrågan om ytterligare utredningsresurser till polisområde Malmö. Något antal finns inte specificerat i Malmöpolisens förfrågan och när svaret kommer är oklart, uppger polisen i ett pressutskick.(TT).

Yle Åbolands nyhetsquiz 2016

Nyhetspressen - 31 Dec 16 kl. 12:20

Hur bra koll har du på ämnen som har figurerat i nyheterna under året som gått? Vår lekfylla nyhetsquiz ger dig svaret!En ny hybridfärja börjar trafikera mellan Pargas och Nagu från och med 2017.

Låg risk för svenskt sponsorbråk

Nyhetspressen - 13 Nov 16 kl. 15:23

Henrik Kristoffersen bråkar om pengar med det norska förbundet och stod över slalompremiären. Kan en liknande konflikt ta sig över gränsen till Sverige? Alpinchefen Tommy Eliasson är övertygad om att svaret är nej.

Nordenswan: Jesse är Edmontons mognadsprov

Nyhetspressen - 29 Oct 16 kl. 10:29

Vad har Edmonton Oilers, som ingen annan NHL-klubb har? Det lätta svaret: Connor McDavid, 19-åringen som kanske redan är världens bästa spelare. Det bättre svaret: möjligheten att bilda en duo som gör Edmonton till en NHL-dynasti igen.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

”Kulturella föreställningar rimlig förklaring till överrepresentation vid sexualbrott”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 13:15

REPLIK DN DEBATT 24/8. Det finns skäl att tro att sociokulturella faktorer kan vara en förklaring till utomeuropeiska mäns överrepresentation vid sexualbrott. Jag menar, liksom Sarnecki, att mer forskning behövs.

Mångfaldspanik öppnar dörren för politisk infiltration

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 13:04

Partierna ska vara öppna för alla oavsett etnisk bakgrund. Men det viktigaste är att partiföreträdare har rätt åsikter – inte rätt hudfärg. .

Skrapade fram en halv miljon i direktsändning: ”Fantastiskt”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:49

Han bor i Berga med köpte lotten på Öland. På fredagsmorgonen skrapade Mikael Nilsson fram en halv miljon kronor på triss i direktsändning. – Det här var ju helt fantastiskt..

Utredningen om hästövergreppet nedlagd

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:20

En man fångades på film när han förgrep sig på en häst i Uppsala i våras..

Berg och Toivonen fortsätter i landslaget

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:08

Marcus Berg och Ola Toivonen fortsätter i landslaget.För Aftonbladet berättar Berg om beslutet.– Jag har ambitionen att vara med, säger han till tidningen..

C i offensiv mot extremism

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:06

Centerpartiet vill förbjuda deltagande i våldsbejakande organisationers verksamheter. Det är ett av flera förslag i ett åtgärdsprogram mot extremism och nazism som partiet presenterade idag..

DN/Ipsos: Rödgrönas försprång ökar

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:03

Socialdemokraterna har en positiv tendens och landar på 26,3 procent i DN/Ipsos nya mätning. Det gör att avståndet mellan blocken ökar till de rödgrönas fördel. KD ligger kvar över riksdagsspärren..

Thörnblads dubbla känslor inför comebacken

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:48

Linus Thörnblad återvänder till höjdhopps-scenen i kväll när han kvalar i herrarnas höjdhopp i SM. Själv har han höga förhoppningar och hoppas att tekniken ska sitta, för höjdhoppspassen har blivit få. – Det är lite som när man lärt sig cykla, jag har grundtekniken, säger han till SVT Sport..

Lövin (MP) flyger dyrare än statsministern

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:43

Klimatminister Isabella Lövins flygresor kostar i genomsnitt 28 000 kronor, visar en granskning av Expressen. Skattebetalarna får ofta punga ut för resor i business class.I riktlinjerna för statsråds resor står det att man ska resa så billigt som möjligt.

MP:s språkrör Isabella Lövin har rest för 1,5 miljoner kronor

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:35

Klimatminister och vice statsminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljoner kronor under den senaste mandatperioden. Och hon väljer heller business class-biljetter framför billigare alternativ. Det avslöjar Expressen..

Fakta i frågan: Är utrikesfödda överrepresenterade i brottsstatistiken?

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:31

Utrikesfödda är överrepresenterade i kriminalstatistiken, särskilt vad gäller den grova brottsligheten. Det visar en kartläggning som DN har gjort. Det är dock mycket små andelar av såväl utrikes- som inrikesfödda som förekommer i brottsstatistiken..

Regeringen: ”Höga krav på djurskydd ska vara obligatoriskt”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:19

Vid alla upphandlingar av animaliska livsmedel ska det vara obligatoriskt att ställa höga krav på djurskydd. Det kravet vill regeringen införa, meddelade man på en pressträff under fredagen. – De krav som våra bönder har på sig, ska också vara krav som ställs i våra offentliga upphandlingar, säger civilminister Ardalan Shekarabi..

Lövins skyhöga flygnotor – väljer business class över hela världen

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:16

Klimatminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljon kronor under denna mandatperiod. Expressen kan i dag avslöja att hon ofta väljer dyra business class-biljetter, trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet. Hennes resor till New York har i snitt kostat 28 000 kronor – per flygbiljett.