Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från The Climate Scam

Helgfredagsaftonlättsamt

The Climate Scam - 02 Nov 12 kl. 15:06

Ovanstående visar ett nytt kinesiskt grepp för att lösa parkeringproblem, varför inte? Nästa steg blir väl ett biltillbehör som med laser projicerar ett parkeringsrutehalogram. Det var ett tag sedan sist TCS hade något ”fredagsroligt” – kanske några saknar dessa mer allmänna diskussionsinlägg – andra inte. Själv har jag egentligen bara ambitionen att lätta upp det hela och sprida ämnesområdet i de mest oväntade riktningar – ganska ofta upptäcker man att det finns många gemensamma intressen bland kommentatorerna och stor expertis inom de mest oväntade fält. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sakligt om krigets absurditet

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 14:00

Pavel Kohouts pjäs ”Krig på fjärde våningen” är som ett lättsamt möte mellan Franz Kafka och Harold Pinter, skriver John Sjögren..

"Sting är en värdig pristagare"

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 15:48

Lindqvist: Tröttsamt med slentrianföraktet mot en av popmusikens största.

[PLUS] ”Tröttsamt att det goda ska vara bakslughet”

UNDERBARACLARA - 23 Dec 16 kl. 10:00

Debatten om att välgörare hjälper andra av självgodhet, är tröttsam. Det menar Öppen gemenskaps nya...

"Våldsverkare i brons är tröttsamt överrepresenterade"

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 20:00

Linda Fagerström om att "David" borde ersättas av något nytt..

[PLUS] En nostalgisk resa genom idrottens Sverige

UNDERBARACLARA - 15 Oct 16 kl. 07:00

”Idrottsplatsen i våra hjärtan” är lättsamt skriven och generöst illustrerad, tycker Mats...

Salman Rushdie: "Två år, åtta månader och tjugoåtta nätter"

Nyhetspressen - 06 Sep 16 kl. 03:00

Lärd och lekfull, allvarsamt drabbade och lättsamt rörlig i sin betvingande intellektuella briljans. Salman Rushdies återskrivning av ”Tusen och en natt” är litteratur i dess bästa och mest fantastiska bemärkelse, anser kulturskribenten Christian Swalander..

[PLUS] Tröttsamt förlegad och onyanserad romantisk komedi

UNDERBARACLARA - 03 Oct 14 kl. 08:20

När man får höra att Rob Reiner, som gjort klassiker som "Stand by me"och "När Harry träffade...

”Flygplan” – en ”Top Gun” för barn

UNDERBARACLARA - 27 Sep 13 kl. 09:52

Tröttsamt och skrikig barnfilm som är snyggt animerat men saknar originalitet. Filmproducenten John Lasseter är känd för två saker – sina skrikiga skjortor och för [...


Fler inlägg från The Climate Scam

Klimatalarmismens pris

The Climate Scam - 15 Mar 18 kl. 07:52

Så vad definierar en klimatalarmist? För mig är det att man tror på en ideologi och därmed har en agenda för det man säger eller skriver. Det gäller oavsett yrkesroll men i högsta grad om du är lärare, politiker eller journalist.

Nästa tokighet från klimatalarmisterna – hund- och kattförbud?

The Climate Scam - 13 Mar 18 kl. 08:00

Under förevändning att rädda jorden har de politiskt korrekta klimatalarmisterna föreslagit en mängd förbud eller höga skatter för att ”styra konsumtionen”. Det ramlar in nya förslag till förbud och höjda skatter hela tiden. Vilka är klimatalarmisterna och vad vill de?

Mänsklighetens planet

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 23:47

Jag har i samband med att jag skrivit ett antal inlägg den senaste tiden gjort försök att sätta mig in i ett antal frågor som åtminstone för mig är av intresse för att förstå olika aspekter av klimatfrågan. Mitt förra inlägg om syre i vatten var min reaktion på ett påstående om att varmare hav innehåller mindre syre. Då ville jag veta hur mycket syre som finns i sjöar och hav ”normalt”.

Öppen Tråd

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 08:00

Dom säger att värme är på väg. Fan tro’t. Veckans öppna tråd för fri diskussion om väder, klimat och energi.

Variansen i vädret

The Climate Scam - 09 Mar 18 kl. 06:30

Kvinnligt klimatledarskap för en hållbar framtid

The Climate Scam - 08 Mar 18 kl. 14:39

Så här på Internationella kvinnodagen uppmärksammar jag UNFCCCs förra ledare Christiana Figueres. Utnämnd som en av de centrala kvinnliga ledarna i kampen mot klimathotet. Den gamla kvinnorollen stod för att vårda och mätta sina barn.

Bevis saknas för att det ska bli mycket varmare framöver

The Climate Scam - 06 Mar 18 kl. 08:00

På klimatkonferensen i Mölndal nyligen intervjuades jag av Svenska Dagbladets reporter Jenny Stiernstedt. Jag sa då att hypotesen att ”mänskliga utsläpp kommer att orsaka en ganska stor uppvärmning” inte har bevisats. En hypotes är just ett antagande om verkligheten.

Dessa konstiga klimataktivister

The Climate Scam - 04 Mar 18 kl. 08:45

Klimataktivister har organiserat sig i flera olika nätverk, som alla är flitiga när det gäller att skicka insändare och debattartiklar till tidningar. Av det kan vi lära oss en del av vad de tror och vill. En av de saker de vill, är att vända trender.

UAH februari 2018

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 16:38

Nolltolerans mot klimat i Grönköping

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 09:44

Rolf Oward rapporterar om en lysande idé från Grönköpings gröna. I ett öppet brev till ledningen för det lokalt verkande Miljöpartiet (MP) föreslås att det omedelbart skall införas absolut nolltolerans mot allt klimat. -Såsom bekant är klimat mycket farligt eftersom där finnes den giftiga koldioxiden, kommenterar en av brevundertecknarna, frk Lizette Ruda (MP).

Varför välja bort kött?

The Climate Scam - 28 Feb 18 kl. 08:06

Göteborgsposten har gett plats åt Gustav Melin, Svenska Bioenergiföreningen som menar att det är vilseledande att fokusera på svensk köttproduktion som klimatbov. ”En ko äter i första hand gräs, halm och kraftfoder. Kraftfodret kan bestå av spannmål, soja, melass eller något annat energi- och proteinrikt foder.

Alarmism om den arktiska isen

The Climate Scam - 25 Feb 18 kl. 08:00

En skrämmande rapport om den arktiska havsisen publicerades i december 2017. ”We’re witnessing the fastest decline in Arctic sea ice in at least 1,500 years” löd en rubrik från Vox. Ja, klimatförändringarna är t.