Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Hemligheten

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Oct 19 kl. 08:47

Las Vegas är underbart!!! Och tack för alla gratulationer till vårt ”bröllop” Jag har fått mycket beröm för mina fransar på senaste tiden. Och nu kan jag äntligen berätta hemligheten – XLash! Xlash är ett naturligt serum som jag applicerar på rena fransar varje kväll innan jag får och lägger mig. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dyra hemligheten avslöjad – bakom Mike Tysons nya superkropp

MMAnytt - 02 Jun 20 kl. 16:20

Boxningsikonen Mike Tyson, 53, har fått fightingvärlden att tappa hakan med sin superform och monsterfysik inför den stundande återkomsten till ringen. För ett antal år sedan var den förre tungviktsvärldsmästaren överviktig – men idag är han otroligt vältränad för sin ålder. Nu avslöjar legendaren själv vad som ligger bakom den makalösa kroppstransformeringen.

Hemligheten i Haga

Bokbloggar - 05 Dec 19 kl. 17:35

Stella och hemligheten

Bokbloggar - 15 Jul 19 kl. 11:38


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Premiär för Säsong 8 på Dplay!

Pernilla Wahlgrens värld - 21 timmar sedan

Så var vi LIVE!!!  Från och med nu kan ni alltså streama de tre första avsnitten av Säsong 8 på Dplay!   De första avsnitten utspelar sig i L A , dit vi åkte på en liten ”familje-tripp” ; Jag, Benjamin, Bianca, Phillippe och Lovisa!

”Back to work! Picknick & middag med mina älskade vänner!

Pernilla Wahlgrens värld - i förrgår: 23:53

Och DÄR tog mitt ”sommarlov” slut…!  Nu är man tillbaka till vardagen,  med ett filmteam i hasorna igen!   Detta firades med Morotstårta, som vi fikade loss på efter dagens Synk-inspelning.

Snart ny säsong & nu kan man Rösta på ”Wahlgrens Värld” till Kristallen 2020!

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Aug 20 kl. 13:33

NU ni alla härliga Wahlgrens Värld-fans, så börjar det närma sig ROOOOLIGA grejer!!!  Nu på på måndag –  Den 10 augusti så är det ÄNTLIGEN premiär för SÄSONG 8 på Dplay !  Är ni taggade??!!!

Så blev trägården äntligen fin igen!

Pernilla Wahlgrens värld - 28 Jul 20 kl. 12:01

ÄNTLIGEN är mamma och pappa tilllbaka i Sverige igen!!!  I sex månader har dom varit i karantän i Spanien.  De åkte ner dagen efter nyårsafton , som också var Biancas 25-årsfest, och sedan var tanken att de skulle komma hem till min premiär senare i januari – men de missade tyvärr min premiär eftersom mamma vev väldigt sjuk och inlagd på sjukhus då.

Middag med våra nya Marbella-grannar Susanne & Peppe!

Pernilla Wahlgrens värld - 24 Jul 20 kl. 19:18

Jag är så OTROLIGT GLAAAD att min bästa kompis SUSANNE  nu OCKSÅ har köpt ett boende här i Marbella!!!! Ett jättefint litet hus med magisk trädgård och egen pool!   STORT GRATTIS SUSANNE & PEPPE!

Tack älskade ma & pa för underbara dagar hos er i Nerja!

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Jul 20 kl. 20:06

Hej vänner!  Njuter vidare här i Spanien!  Jag och Oliver har nu lämnat mormor och morfar i Nerja, och kommit till Marbella och mitt älskade ”Casa Rosa”!

Välkommen hem lilla C…! 😘

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Jul 20 kl. 11:51

Lovade er ju bilder på min nya lilla familjemedlem….!  Vi kör en ”Unboxing”  i bild-form ; ÄLSKAR att man alltid får ett inslaget tjusigt paket när man handlar på Chanel.  Då känns det ju som en PRESENT till en själv!

Födelsedagspicknick för Jacob & middag med mina pluppar!

Pernilla Wahlgrens värld - 15 Jul 20 kl. 14:44

Ännu en födelsedag att fira!   Vår vän Jacob fyllde 30 , och firade med Picknick i Humlan!  Det spelades även Cub!

Underbar dag med bästa vänner i skärgården!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Jul 20 kl. 14:57

I söndags hade jag en helt fantastisk dag ute i Skärgården tillsammans med mina älskade vänner Jennifer och Sanna! Vi tre umgicks jämt när barenen var små, men med åren har det tyvärr blivit mer sällan som vi ses , på grund av avstånd, flytt och annat i livet som förändras när åren går och barnen blir stora. Men nu fick vi tre en helt fantastisk dag tillsammans , och det var precis som det alltid är när vi ses.