Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Hemmet (måndagsmikron)

Bokbloggar - 17 Feb 20 kl. 22:11

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Apple tar patent på smart system för smarta hemmet

Feber.se - 14 Feb 20 kl. 08:20

Smarta hem-system ska konfigurera sig själva Patently Apple har kollat igenom ett nytt patent från Apple som beskriver ett system som på egen hand skulle kunna upptäcka och konfigurera nya prylar som installeras i det så kallade smarta hemmet. Tanken bakom systemet är att användare själva ska slippa, det ibland lite krångliga och tidsödande arbetet, med att passa in nya prylar i sina smarta hem-system. Apples system skulle automatiskt kunna upptäcka om en ny pryl dyker upp i det smarta hemmet och konfigurera denna beroende på vilken typ av pryl det är och var i hemmet den är placerad.

Airthings Wave Plus

Prylkoll.se - 01 Jan 20 kl. 11:21

Få koll på  luftkvaliteten i hemmet med Airthings Wave Plus. Airthings Wave Plus är en smart och smidig mätare som håller koll på Radonnivåerna i hemmet. För att komma igång med enheten måste du...

Om Ikeas satsningar på det smarta hemmet

Feber.se - 18 Dec 19 kl. 14:50

The Verge har snackat med Björn Block För Ikea har det smarta hemmet de senaste åren varit en hyfsat lågprioriterad sak. Men nu blir det andra bullar och det ska Björn Block som är chef för Ikea Home Smart se till. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Bokbloggar

En usel plan

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Gossip Girl!

Bokbloggar - 6 timmar sedan