Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Hemmets trygga vrå (2018) av Cara Hunter

Bokbloggar - 03 Jun 19 kl. 10:43

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

16 minuter Monster Hunter World: Iceborne

Feber.se - Igår: 14:00

Från E3 2019 Här bjuds vi på 16 minuter med gameplay från Capcoms kommande bamseexpansion Iceborne för Monster Hunter World. Spelet visades upp på E3-mässan tidigare i veckan och folket från Polygon fick då chansen att spela det. Iceborne-expansionen kommer innehålla ett nytt område som heter Hoarfrost Reach som så klart innehåller nya monster så som Banbaro, Beotodus, Nargacuga samt Velkhana.

Storytrailer för Monster Hunter World: Iceborne

Feber.se - 05 Jun 19 kl. 12:00

Nytt område, nya monster och ny kock! Capcom har släppt en storytrailer för den kommande Monster Hunter World-expansionen Iceborne. I trailern får vi ta en titt på det nya området Hoarfrost Reach som kommer med det nya högkvarteret Seliana och där får vi också möta den nya mästerkocken Grammeowster Chef, som är mentor till Meowscular Chef.

Nu kan du prova Monster Hunter World

Feber.se - 11 May 19 kl. 21:00

I alla fall på PlayStation 4 I dag släppte Capcom ett spelbart demo för Monster Hunter World på PlayStation 4. Det innebär att du nu kan prova spelet helt utan extra kostnad fram till den 20 maj. Det är dock ett begränsat antal uppdrag tillgängliga och du kan endast spela upp till Hunter Rank 4.

Monster Hunter World är nu Capcoms bäst säljande spel

Feber.se - 08 May 19 kl. 16:15

12 miljoner exemplar skeppade Det går rackarns bra för Capcom just nu. Till skillnad från vissa andra speljättar har företaget de senaste åren levererat tighta spelupplevelser som håller en riktigt hög nivå. Detta har lett till att företaget mår rätt bra ekonomiskt och har slagit intäktsrekord för 2018 med en vinst på 18 miljarder yen, motsvarande 1,56 miljarder kronor, vilket är en bump på 13 procent jämfört med året innan.

"Stand up-piloten" använder humor för att få trygga passagerare

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 13:00

Flygresenärerna på väg hem från Stockholm fick en udda upplevelse..

”Extremt tryck” – därför slår klassiska veckotidningen nytt rekord

Nyhetspressen - 12 Apr 19 kl. 11:08

Printkris? Inte för Sverige nu största veckotidning Hemmets Journal vars senaste nummer är det tjockaste i tidningens snart 100-åriga historia..

Toppchef betalade miljoner för ett hyreskontrakt – nu vräks hon

Nyhetspressen - 10 Apr 19 kl. 08:29

En 57-årig näringslivschef kan vräkas från sin lyxlägenhet på 266 kvadratmeter på Östermalm. Det skriver Dagens Nyheter. Kvinnan är “en av Sveriges mest omtalade personer” menar DN, och framhåller att hon haft en lång och framgångsrik karriär inom näringsliv och på myndighet.

Trendbrottet: Så många färre resor gjorde vi 2018

Nyhetspressen - 09 Apr 19 kl. 08:10

Svenska folket gjorde nästan en halv miljon färre resor 2018 än året innan, vilket är ett trendbrott. Men enligt Hans Remvig, rese- och turismanalytiker, är den primära förklaringen varken klimatångest eller flygskam..


Fler inlägg från Bokbloggar

Naiv. Super.

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Vandring

Bokbloggar - 5 timmar sedan