Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Hollywoodpolitik! Katy Perry är också en riktig Obama-supporter!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 26 Oct 12 kl. 02:34

Vi älskar att superstjärnorna försöker få sina fans politiskt aktiva och just nu verkar det som att den hetaste Hollywood-trenden är att supporta President Obama i det kommande valet. Katy Perry bjöd på en färgsprakande show häromdagen för att stötta honom. Vi älskar hennes coola stil!Relaterade bildserierHot And Cold! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Satsa på kvinnorna, männen har problem just nu”

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 19:59

Det är hög tid att se till att fler kvinnor får ledande positioner i samhället, enligt USA:s förre president Barack Obama. – Männen verkar ha problem just nu, sa Obama under ett besök i Frankrike, rapporterar Huffington Post..

Obama skämtar om att avslöja hemlig data om utomjordingar

Feber.se - 29 Nov 17 kl. 19:30

Om folk stödjer kampen mot HIV Före detta presidenten Barack Obama gjorde nyligen ett inhopp hos Jimmy Kimmel. Där berättade han om varför det är så viktigt att bekämpa HIV och att allmänheten måste stödja kampen. För att ge ett incitament att engagera sig lovade Obama att han i utbyte skulle offentliggöra hemlig information om utomjordingar.

94-årige IFK-supportern prisas

Nyhetspressen - 27 Nov 17 kl. 17:26

IFK Norrköpings 94-årige supporter har uppmärksammats med en nationell utmärkelse..

Trudeaus aprilskämt: slå ner Perry

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 17:21

För några veckor sedan berättade den kanadensiskamerikanske "Vänner"-skådespelaren Matthew Perry att han, tillsammans med en vän, slagit Kanadas premiärminister Justin Trudeau som barn.(TT).

Katy Perry slog Spotify-rekord

Nyhetspressen - 12 Feb 17 kl. 14:06

I fredags släpptes Katy Perrys nya singel "Chained to the rhythm”. Samma dag spelades låten 3 062 293 gånger på Spotify. Det innebär att låten är den hittills mest spelade singeln under sin första dag för en kvinnlig artist, meddelar Spotify.

Katy Perrys Max Martin-låt släppt

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 07:52

Nu behöver du inte längre hitta en diskokula på stan för att lyssna på Katy Perrys nya låt. Efter veckans pr-kupp med en global skattjakt finns nu singeln "Chained to the rhythm" utgiven.(TT).

Super Bowls fetaste halvtidsshower

Nyhetspressen - 05 Feb 17 kl. 15:40

Destinys Child återförenas, Katy Perry tämjer en lejonrobot och Prince spelar "Purple rain" i hällande regn. Allt kan hända i Super Bowls pausunderhållning – och i natt är det dags igen. Här är fem oförglömliga halvtidsshower (och en nationalsång)..


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.