Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Hur är vädret då?

Bloggkommentatorerna - 22 Sep 14 kl. 11:55

Regnar det i Stockholm idag eller? Tror jag läst 15 inlägg om att det är höst och oväder idag. Här regnar det inte, men det känns ändå som att hösten verkligen har kommit. Därför tror jag att alla bloggprojekt kommer lanseras den här veckan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Åskvädret närmar sig – mycket regn och blixtar att vänta under helgen

Nyhetspressen - Igår: 10:21

På torsdagen är vädret ännu varmt och soligt men redan på fredag eftermiddag kan åsk- och regnskurar breder ut sig över södra Finland..

Fortsatt stekheta temperaturer

Nyhetspressen - 15 Jul 18 kl. 13:18

Lantbrukare, räddningstjänstpersonal och andra som väntar på regn, får ett negativt besked av SMHI. Det torra vädret fortsätter även den kommande veckan..

Bästa midsommarvädret finns i Göteborg

Nyhetspressen - 22 Jun 18 kl. 10:05

Midsommar + Göteborg = regn. Så brukar det vara. Men i år tar den regniga staden revansch och bjuder på bästa midsommarvädret i hela landet.

Meterolog läser upp vädret och löser Rubiks kub

Feber.se - 14 Jun 18 kl. 21:00

Tja, varför inte? Den här meterologen heter Lauren Olesky och jobbar på CBS 12. Hon verkar tycka att det är lite för enkelt och tråkigt att bara läsa upp vädret så hon löser en Rubiks kub under tiden.

Vädret i maj i Stockholm och Sverige – under det senaste decenniet

Freedomtravel - 05 Jun 18 kl. 06:00

Vädret i maj i Stockholm var helt otroligt i år. Man undrade hela tiden när det skulle ta slut … men så tog det inte slut. Som svensk befinner man sig lite i chocktillstånd.

Vädret i maj i Stockholm – under det senaste decenniet

Freedomtravel - 05 Jun 18 kl. 06:00

Vädret i maj i Stockholm var helt otroligt i år. Man undrade hela tiden när det skulle ta slut … men så tog det inte slut. Som svensk befinner man sig lite i chocktillstånd.

Vädret orsakar strömavbrott och varningar

Nyhetspressen - 02 Jun 18 kl. 17:42

Ett åskoväder har dragit in över Värmland. Bland annat i Deje och i Kroppkärr i Karlstad har det regnat ordentligt..

Chatt: Ställ dina frågor om vädret till vår meteorolog

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 13:48

Vad vill du veta om junivädret? Klockan 15.00 kan du chatta med SVT:s meteorolog Deana Bajic – men du kan ställa dina frågor redan nu..

Variansen i vädret

The Climate Scam - 09 Mar 18 kl. 06:30


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.