Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Simplicity

Hur färgsätter du?

Simplicity - 07 Feb 12 kl. 08:19

Bild: Living etc. Pastell kommer vi se en hel del av i vår. Speciellt mintgrönt som är “innefärgen” nummer 1 när det kommer till mode. Men vad är egentligen pastell och hur kombinerar man färgerna bäst!? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Jag vill inte sluta så här – jag är så rädd”

Nyhetspressen - 31 Jul 18 kl. 16:44

Ett av svensk friidrotts mest välfyllda prisskåp skulle få tillökning under EM i augusti. I stället stoppar ett benmärgsödem Isabellah Andersson.Skadan stoppar henne inte bara från EM.

Sofia målar julen

Nyhetspressen - 07 Dec 16 kl. 12:00

Sofia Triantafillou har varit verksam i hemlandet Grekland i 17 år med sina dekorativa målningar på väggar, fönster och andra ytor som går att färgsätta. Sedan en dryg månad är hon verksam i Linköping..

Färgsätt hemma!

Nyhetspressen - 16 Sep 16 kl. 14:05

Trenden går mot allt färgstarkare hem, och visst skapar det trivsel. Inredaren Jessica Hultén ger sina bästa tips för hur du färgsätter ditt hem..

Pyttebron målas röd

Nyhetspressen - 29 Aug 16 kl. 08:00

Provmålning avgör den slutliga färgsättningen..

Färgsättning att inspireras av

Simplicity - 23 Nov 11 kl. 14:05

Tips! Inspireras av färgsättningen i denna bild. Petroleum, aubergin mot det vackra träslagets färg är urfint!

plum/burgundy

Lisaplace - 18 Oct 11 kl. 20:13

 Med hösten kom suget efter att färgsätta läpparna på köpet. Köpte Make up Store's läppenna "In the flashlight" i en fin plommonlila/burgundy nyans,...

Våra män och färgsättning?

Prinsessans Dagbok - 14 Sep 11 kl. 09:36

Det här med män och kläder. Kan vi prata om det här? Jag vill börja med att säga att ALLA män är inte lika.


Fler inlägg från Simplicity

Turkost

Simplicity - 24 Mar 13 kl. 19:36

Fortfarande är turkost en het färg. Det här underbara kaklet är från Fired Earth.

Jag har flyttat till Sköna hem!

Simplicity - 01 Feb 13 kl. 13:29

Numera hittar du min blogg på Sköna hem! Hoppas att du fortsätter följa mig där! Du som har länkat till mig i din länklista, vore jag väldigt tacksam om du ville ändra till följande adress: addsimplicity.

Mitt kontor – Moodboard

Simplicity - 31 Jan 13 kl. 08:07

Kollage: Simplicity Idag bjuder jag på lite inspiration kring kontor. Inredning, förvaring och andra saker som förhöjer arbetet på din arbetsplats. Imorgon är det nämligen första februari och då flyttar jag inte bara över min blogg till Sköna hem, utan jag flyttar även in till mitt nya kontor!

Feng Shui och nattduksbord

Simplicity - 30 Jan 13 kl. 10:09

Bild: Ikea Tänk på att ett nattduksbord som är lite högre kan rikta vassa kanter mot dig när du ligger i sängen. Omedvetet och medvetet kan detta ibland upplevas som störande. Ett sätt är att höja sängen något (eller korta benen på ditt nattduksbord) så att inte kanten ligger i linje med huvudet när du sover.

Fotokonst av Hannah Lemholt

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 22:31

Ja vad säger man?! Vackert så man baxnar!! Jag bara mååååste få tag på ett ex av denna vackra fotokonst av Hannah Lemholt.

Hållbar inredning

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 08:44

Att inreda hållbart är som bekant något som ligger i tiden. För mig har det två definitioner. Dels att inreda på ett sätt som skapar harmoni och där inredningen är i balans oavsett stil.

Min Sköna hem kollega!

Simplicity - 28 Jan 13 kl. 08:33

Bilder: Anna-Malin, Helt Enkelt Måndag och ny vecka!! Och jag börjar den med möte och lunch med en kollega! För nu mina vänner får jag avslöja vem som blir min bloggkollega på Sköna Hem, Anna-Malin med den vackra bloggen Helt Enkelt (Skåne rules!!

Essence Plus – Tävling!

Simplicity - 26 Jan 13 kl. 09:55

Lördag, helg och säkert gör ni något mumsigt att äta ikväll och till det vill man ju gärna ha utsökta drycker i vackra glas! Visste du om att i torsdags lanserades Essence Plus för Iittala, formgiven av Alrbert Häberli? En vidareutveckling av det tidigare Iittalaglaset Essence!

Mattor & katthår

Simplicity - 25 Jan 13 kl. 08:59

Bild: Simplicity Fortfarande har jag inte hängt tillbaka tavlorna ovanför vår House Doctor byrå sedan jul. Ser väldigt tomt ut ser jag nu när jag fotat. Men nu känns det som det tåls att tänka på.

Nytt i vårt kök

Simplicity - 24 Jan 13 kl. 08:23

Mitt hem!!

Simplicity - 23 Jan 13 kl. 08:00

Alltså jag dör lite grann!! Hur snyggt är inte det här hemmet?! Gah!!

Ellos & Frida Trendenser

Simplicity - 22 Jan 13 kl. 08:20

Vi börjar morgonen med dessa fantastiska bilder från Ellos stylade av ingen mindre än Frida Ramstedt, Trendenser. Vilken harmoni, vilka färger och vilken längtan efter att vårfixa till det här hemma man får!! Snyggt jobbat Frida!!!

Min firmabil!

Simplicity - 21 Jan 13 kl. 12:25

Ser ni den här svischa förbi är det bara jag! Nu är den klar och ska bara stripas! Tycker den blev fin!

Att drömma sig bort

Simplicity - 20 Jan 13 kl. 08:48

Idag väljer jag att drömma mig bort hit! Till denna fantastiska plats på Mallorca, utan 10 minusgrader, snö och kalla vindar. Idag väljer jag värme, naturmaterial och rustika golv som blivit varma av solens strålar, utan fårskinnstofflorna på.