Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Hyresgästerna

Bokbloggar - 08 Nov 19 kl. 07:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ruttet i Hyresgästföreningen

Svensson - 09 Apr 20 kl. 08:21

I vad som huvudsakligen är en politisk kampanj riktad mot aktiva medlemmar i Hyresgästföreningen som haft mage att utmana socialdemokraterans makt i organisationen kan det nu bli så att en populär och kampvillig ordförande i Hyresgästföreningen Angered samt i Hyresgästföreningen region Västra Sverige kan bli utesluten. Det handlar om Kristofer Lundberg som också är medlem i Rättvisepartiet Socialisterna. Jag är helt övertygad om att Lundberg inte medvetet gjort nåt felaktigt eller olagligt.

Hyresgästföreningen Angered utsatt för förskingring

Svensson - 15 Mar 20 kl. 08:01

Hyresgästföreningen Angered har utsatts för förskingring. Det är anledningen att regionstyrelsen för Hyresgästföreningen Västra Sverige stängts av. Kristoffer Lundberg är ordförande både i Hyresgästföreningen i Angered och Hyresgästföreningen Västra Sverige.

Kuppförsök mot styrelsen i Hyresgästföreningen Västra Sverige?

Svensson - 05 Feb 20 kl. 10:49

Enligt tidningen Offensiv som ges ut av Rättvisepartiet Socialisterna har Hyresgästföreningens förbundsstyrelse genomfört en ren kupp mot styrelsen för Hyresgästföreningens region Västra Sverige. Ordförande för Hyresgästföreningen i Västra Sverige är Kristofer Lundberg och han har sen han valdes 2018 utgjort en nagel i ökat på den socialdemokratiska maktbyråkratin i Hyresgästföreningen. Lundberg är medlem i Rättvisepartiet Socialisterna vilket byråkraterna tycks vara upprörda över.

Anklagelser om oegentligheter i Hyresgästföreningen Västra Sverige

Svensson - 04 Feb 20 kl. 17:46

Hyresgästföreningens förbundsstyrelse har beslutat att utöva sitt tillsynsansvar och har med omedelbar verkan tagit över ledningen för Hyresgästföreningen i region Västra Sverige. Regionstyrelsen har alltså fråntagits sitt mandat. Flera allvarliga händelser har enligt förbundsstyrelsen i Hyresgästföreningen kommit till deras kännedom.

Stor ledning för Löfström efter förhandsrösterna

Nyhetspressen - 14 Apr 19 kl. 19:08

Listan för Åland, listan med Mats Löfström och Johan Ehn fick klart mest av förhandsrösterna. Totalt 3 704 röster eller 88,2 procent. Mats Löfström fick 3 503 av förhandsrösterna.

”Det är bättre att de satsar på oss ”

Nyhetspressen - 05 Apr 19 kl. 21:47

Hyresgästerna rasar mot Partillebos ledning och styrelses trerätters och krogshower med respektive.– Det är bedrövligt. De kan inte hjälpa oss, en sjukpensionär och en pensionär, men de kan sitta och må gott för våra pengar, säger Roger Rosenqvist som försökt få det kommunala bostadsbolaget att göra något åt allt damm som kommer in i ventilationen och, enligt honom, ställer till det för hans svårt astmasjuka fru..


Fler inlägg från Bokbloggar

Världen vi lämnar

Bokbloggar - 12 timmar sedan

Om bokbloggare

Bokbloggar - 13 timmar sedan

Förklädd

Bokbloggar - 14 timmar sedan